مثل اینکه این گوشی هم میخواد به سرنوشت i8910 که دیر وارد بازار ایران شد دچار بشه.
فعلا که خبری ازش نیست.
ولی به زودی وارد بازار تهران میشه.![]()
مثل اینکه این گوشی هم میخواد به سرنوشت i8910 که دیر وارد بازار ایران شد دچار بشه.
فعلا که خبری ازش نیست.
ولی به زودی وارد بازار تهران میشه.![]()
Last edited by ninja3000sh; 09-10-2009 at 17:25.
آقا ما که علاقمند شدیم به این گوشی. فقط صفحه نمایشش مثل اینکه زیر نور خیلی ضایع هست![]()
هیچ گوشی غیر ایفون زیر نور افتاب حرفی برای گفتن نداره ... تازه چند مدل سامسونگ زده مثل اچ دی یا 8300 باز بهتر از بقیه گوشیهاست .. البته i 8000 مثل بقیه گوشیهاست و نمیشه یک ضعف قلمداد کرد اگه زیر نور افتاب خوب بود یک مزیت بود نبودش هم میشه مثل بقیه...و اینکه اونجوری هم که فکر میکنی نیس ! چون سامسونگه عیب هاشو بزرگ جلوه میدن ...
نه آخه خودم یک عکس ازش دیدم . ایناهاش : ( جالب اینجاست که GSMArena ظاهرا این عکس رو دیگه ورداشته! چون هر چی گشتم نبود و مجبور شدم از رو کپی که قبلا گرفته بودم آپلود کنم )
![]()
این عکس در زیر تابش مستقیم نور خورشید هستش و بقیه گوشیهایی ههم که مقایسه شده حرفی برای گفتن نداشتن ...تنها گوشی که یه مقدار میتونه با این صفحه نمایشهای بزرگ زیر نور افتاب رضایت رو جلب کنه 8910 هستش ! ... وگرنه یک گوشی 2 اینچی منظورم نیس ... شما بقیه صفحه نمایش های بالای 3 اینچ رو زیر نور افتاب ببینید ! با ایفون مقایسه نکنید ...
بالاخره وارد ايران شد يا نه؟
احتمالا
1_2 هفته دیگه در ایتالیا رلیز میشه
با قیمت
480 یورو
انگار فریموری برای این گوشی ریلیز شده...با نام XXIJ6 برای وین موب 6.5...
![]()
واقعا برام سوال که این زیر نور آفتاب دیده نشدن تصویر چقدر باید مهم باشه که طرف اینقدر روش حساسیت نشون بده خوب دیده نمیشه یه خورده دستتو بگیر روش تا دیده بشه . خوب هر گوشی باشه زیر نور شدید آفتاب کم میاره ! مثلا من ان 95 8گیگ رو که دیدم دیده می شد ولی بدون هیچ گونه روشنایی . انگار لامپی که صفحشو روشن میکرد سوخته بود و آثاری از تصویر رو فقط میدیدی .!
مثل اینکه همه فراموش کردن این گوشی رو.دیگه از تب و تاب افتاده.وارد ایران هم که نمیشه هر چی صبر میکنیم،موهامون مثل دندونام سفید شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)