تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 38 از 469 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

چند ماه پيش كه تهران بودم از دفتره كار داداشم كه طبقه 6 يه ساختمونه مي خاستم برم يكم بگردم. آقا تريپ زدمو رفتم جلوي آسانسر واستادم تا از طبقات بالا بياد. در واز شد و چشام اينطوري شد (2تا از منشي هاي شركت بالايي بودن از اون منشيا كه كله پارچه مانتوشونو متر كني نيم متر پارچه نمي شه ) منم تا ديدمشون حول كردم يادم رفت دكمه همكفو بزنم رفتم تو براي اينكه كم نيارم درجا pc pocket داداشمو با بلوتوثش از جيبم در اوردم تا كلاس بزارم . آسانسور رسيد پايين در واز شد داشتم ميرفتم بيرون كه يكي از دخترا گفت آقا هنوز طبقه اول.همكف نيست (ديگه نگفت قبل از شما من اشتباهي دكمرو زدم ) منم خيلي جدي گفتم مي دونم (چون ديگه ضايع بود برگردم تو آسانسور) پيش خودم گفتم زود بودوام از پله ها برم پايين تا آسانسر نرسيده پايين. آقا نفس نفس زنان رسيدم پايين جلوي در آسانسر يهو در واز شد اومدن بيرو . تا منو ديدن شرو كردن به خنديدن . آقا منو ميگي داشتم آب مي شدم برم تو زمين.
    از اون روز به بعد منو مي ديدن اين موضوع يادم مي داختن شرو مي كردن خنديدن (حالا من ساده فكر مي كردم ديگه باهام رفيق شدن ولي روز آخر فهميدم هر روز مسخرم مي كردن )

ببخشيد سرتونو درد آوردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    چند ماه پيش كه تهران بودم از دفتره كار داداشم كه طبقه 6 يه ساختمونه مي خاستم برم يكم بگردم. آقا تريپ زدمو رفتم جلوي آسانسر واستادم تا از طبقات بالا بياد. در واز شد و چشام اينطوري شد (2تا از منشي هاي شركت بالايي بودن از اون منشيا كه كله پارچه مانتوشونو متر كني نيم متر پارچه نمي شه ) منم تا ديدمشون حول كردم يادم رفت دكمه همكفو بزنم رفتم تو براي اينكه كم نيارم درجا pc pocket داداشمو با بلوتوثش از جيبم در اوردم تا كلاس بزارم . آسانسور رسيد پايين در واز شد داشتم ميرفتم بيرون كه يكي از دخترا گفت آقا هنوز طبقه اول.همكف نيست (ديگه نگفت قبل از شما من اشتباهي دكمرو زدم ) منم خيلي جدي گفتم مي دونم (چون ديگه ضايع بود برگردم تو آسانسور) پيش خودم گفتم زود بودوام از پله ها برم پايين تا آسانسر نرسيده پايين. آقا نفس نفس زنان رسيدم پايين جلوي در آسانسر يهو در واز شد اومدن بيرو . تا منو ديدن شرو كردن به خنديدن . آقا منو ميگي داشتم آب مي شدم برم تو زمين.
    از اون روز به بعد منو مي ديدن اين موضوع يادم مي داختن شرو مي كردن خنديدن (حالا من ساده فكر مي كردم ديگه باهام رفيق شدن ولي روز آخر فهميدم هر روز مسخرم مي كردن )

ببخشيد سرتونو درد آوردم.
    با سلام
    خیلی باحال بود

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamid110
    سلام

سمنان هم شد شهر . .

چه جوري اونجا طاغت مياريد

خدا بهتون صبر بده .

ممنون
    ميشه بگي بايد از چيش طاقت بياريم

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic

ببخشيد سرتونو درد آوردم.
    دمت گرم به اين ميگن سوتي با طعم آلبالو

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض آلبالو

نقل قول نوشته شده توسط wookman
    دمت گرم به اين ميگن سوتي با طعم آلبالو
    با با
    نوید جان ملقب به رامبد با اسم مستعار نیش نیش سابق و ووکمن فعلی(راستی بالاخره چی شد؟)
    این سوتی که طعم خرمالوی نارس میداد که این بنده خدا خودش گفت که ....فکر میکرده ازش خوششون اومده(بنازم اشتها رو) ولی بعدا فهمیده که مسخرش میکردن
    تو هم یه تاپیکی زدی که همش خودت توش سوتی میدی جانکم گمونم مشتری اول اخر این تاپیک خودتی ها
    سندش رو بنام تو زدن

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss

با با
    نوید جان ملقب به رامبد با اسم مستعار نیش نیش سابق و ووکمن فعلی(راستی بالاخره چی شد؟)
    این سوتی که طعم خرمالوی نارس میداد که این بنده خدا خودش گفت که ....فکر میکرده ازش خوششون اومده(بنازم اشتها رو) ولی بعدا فهمیده که مسخرش میکردن
    تو هم یه تاپیکی زدی که همش خودت توش سوتی میدی جانکم گمونم مشتری اول اخر این تاپیک خودتی ها
    سندش رو بنام تو زدن
    آخه saviss جان مگه من چمه كه مي گي " بنازم اشتها رو " خيليم دلشون بخاد . saviss جان فكر من درست بود ولي وقتي فهميدن من رفتنيم زدن زير همه چيز

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss

با با
    سندش رو بنام تو زدن
    قربون تک تک بروبچ پی سی
    این تاپیک رو زدم که بچه ها وقتی روش کلیک میکنن فقط بخندن
    همین
    حالا چه به من بخندن یا بقیه !
    فقط مهم اینکه لحظاتی خنده رو لباشون باشه

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

ما که تاالان سوتی نداشتیم ..............همش بوق می زدیم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان يه پيشنهاد:
    نظرتون چيه از مافيا بخوايم كه اين تاپيك رو بصورت تاپيك مهم بزنه اول انجمن ؟

اگه موافقي دستت رو ببر بالا

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wookman
    دوستان يه پيشنهاد:
    نظرتون چيه از مافيا بخوايم كه اين تاپيك رو بصورت تاپيك مهم بزنه اول انجمن ؟

اگه موافقي دستت رو ببر بالا

رامبد گیان منم موافقم براگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •