محتوای مخفی: کسایی که به این مرحله نرسیدن نخونن

محتوای مخفی: کسایی که به این مرحله نرسیدن نخونن

خوب همون کاره مهمه
وقتی ازش میخوام آپدیت کنه این کارو نمی کنه و می گه اسلحه خرابه و باید دنبال یک نسخه دیگه باشی!
من هم همه جا را گشتم ولی چیزی عایدم نشد

دوباره تست کردم
وقتی می خوام اسلحه را تعمیر کنند می نویسه بدون اطلاع ار ساخت و اطلاعات اضافی تعمیر میسر نمی باشد

من با نسخه ی روسی بازی کردم اصلا نمیدونستم چیکار میکنم
ولی اون اسلحه همونجور داغون تا اخر بازی باهام بود تا اینکه با یه
هلیکوپتر از منطقه خارج شدم ولی بعدا که با نسخه ی انگلیسی
بازی کردم رفتم پیش اون رییس میلیتری ازش مموریت دید خواستم
بهم داد دنبالش کردم رسیدم به هلیکوپتر

خوب. وقتی اسلحه رو میبینه غش میکنه. یه چند ساعتی بخواب تا خبر مرگش به هوش بیاد. بعد که باهاش حرف میزنی بهت یه کارت میده که باهاش میتونی در یه آزمایشگاه فوق سری که روی نمونه اصلی کار میکردن رو باز کنی. جای آزمایشگاه رو هم روی PDA ـت علامت میزنه.
تا جاییکه یادمه توی یه جاییه که اسمش یه چیزی تو مایه های Iron Forest بود. همونجایی که یه آنومالی متحرک هست که تا میبیندت همه چیو بهت پرت میکنه. یکی از هلی کوپترهای سقوط کرده هم همونجاست.
راستی تو آزمایشگاه یه چیزی میبینی که تا حالا ندیدی!!!! پس خیلی مراقب باش....gif)
Last edited by behrad66; 08-05-2011 at 14:48.

خدا رو شکر فکر کنم مسله حل شد ولی یه چیز باحال درباره ی نسخه ی shadow of chernobyl
وقی میری پیش دانشمنده تو اون منطقه ی محسور با دیوار بتونی چند ماموریت اولش رو که انجام میدی
هردفه که بهش سلام میکنی یه لباس یا یه سنگ بهت میده Ecsمیزنی خارج میشی دوباره باهاش حرف
میزنی چند بار این کار رو تکرار کنی چند صد دست لباس گیرت میاد اگه بفروشیش پوله خوبی گیرت میاد

نشد
من وقتی وارد پریپیات میشم پس از ملاقات با فرمانده میرم یک ماموریت که مونولیت ها را میزنم
و باید لوازمشون را بگردم
البته اون یکی را که روی بام هست وقتی میزنم خودش و اسلحه اش می افته پایین
وقتی هم اسلحه را میبرم پیش فرمانده هیچ اتفاق خاصی نمی افته!!! (نه غش می کنه نه...)

خوب فرمانده نباید غش کنه که...گفتم باید اسلحه رو ببری پیش کی!!
مراحلش به این شکله...
اسلحه رو که گیر آوردی میری دوباره توی کمپ پریپیات و به فرمانده نشون میدی.
فرمانده میگه برو هر جور شده این اسلحه رو درست کن.
حالا میری پیش اون یارو که کنار دیوار تکه داده و ازش میخوای که ببردت به زیتون (Zaton)
توی کمپ زیتون (همون کمپ اولی که اون مرتیکه ریشو Beard توشه!) میری پیش Cardan که اسلحه ها رو تعمیر و آپگرید میکرد.
وقتی اسلحه رو بهش نشون بدی این یارو Cardan غش میکنه و بقیه ماجرا....gif)

پیشنهاد شما واسه detector چیه کدم از همه بهتره
واز همه ارزونتره (نسبت به کارایی)

اگه Call of Pripyat رو میگی که بهترین detector رو بعدا با کمک به محققای توی کمپ تحقیقاتی ژوپیتر گیر میاری که فوق العاده ـس. خیلی راحت میتونی آنومالی ها و آرتیفکت ها رو پیدا کنی.
راستی... یادت باشه هر چی لول detector بالاتر میره آرتیفکت های کمیاب رو راحتتر پیدا میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)