تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 312 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه به هیچ عنوان PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه
    داداش یک حرف هست این موقعها میگن..........جوجه را آخر پاییز میخورن: دی
    با یک شاهکار رو به رو هستیم
    فعلا که زائیده این فیفا نکست!!
    تو همین حالت از عکسها هیچ فرقی با 2009 نداشته!!این یک دونه 360 درجه هست اونم باید دید آخر سر چی میشه!!

2. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در اینکه امسال فیفا 10 نسخه Next-Gen خیلی عالی خواهد بود شکی نیست!
    چون سایت GameSpot به این نکته اشاره داره که نسخه ای که اونا از رو اون Hands-on خودشون رو نوشتن تنها 50 درصد نسخه نهایی بوده! اینطور برداشت میشه که تمام این تصاویر منتشر شده بازگو کننده ی 50 درصد فیفا 10 هستش! و همچنین پیتر مور رئیس EA SPORT برای این بازی خواهان میانگین امتیاز بالای 90 درصد هستش!
    خوب همه چیز گویای این هستش که امسال باید منتظر یه شاهکار فوتبالی بود......
    همچنین در مورد اون شمارشگر سایت فیفا هم باید بگم که طبق گفته ی مدیر فروم رسمی فیفا این شمارگر مربوط به تاریخ انتشار خود بازی یا دموی اون نیستش!
    Last edited by Masoud King; 06-06-2009 at 18:15.

4. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما گیم اسقات رو ول کن........همین سال پیش جوری از فیفا روی PC تعریف میکردن که هر کی نمیدونست فکر میکرد Ultra Nextgen میخواست بیاد روی PC!!ولی چی شد......هیچی
    فعلا که ما داریم میبینیم فیفا نکست هیچ فرقی حداقل از گرافیکی نداره!!تا جایی که دوستان موقع انتشار تصاویر فکر کردن فیفا 09 دیدن!!

6. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شما گیم اسقات رو ول کن........همین سال پیش جوری از فیفا روی PC تعریف میکردن که هر کی نمیدونست فکر میکرد Ultra Nextgen میخواست بیاد روی PC!!ولی چی شد......هیچی
    فعلا که ما داریم میبینیم فیفا نکست هیچ فرقی حداقل از گرافیکی نداره!!تا جایی که دوستان موقع انتشار تصاویر فکر کردن فیفا 09 دیدن!!
    یعنی شما اطلاعاتت در مورد فیفا 10 از نویسنده گیم اسپات که بازی رو از نزدیک دیده بیشتر هستش؟!!
    خوب گفتم که این چیزی که دیده شده تنها 50 درصد فیفا 10 نسخه نکست جن هستش!
    همه چیز گرافیک نیست ( البته هنوز کسی از گرافیک پایانیه بازی خبر دار نیست)!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اینطور که معلومه همه رفتن طرفه PES و باید هم برن!PES ای که امسال میخواد چهره هاش رو 3D بزنه ببینیم چی میشه!!!
    خواهید دید که PES 2010 به فیفا 09 هم نمیرسه!
    واقعا متاسفم برای طرفداران فیفا که به فیفا خیانت کردند
    واقعا جالبه این PES ای که ازش تعریف میکنند فقط یک چهره ی مسی رو خوب کار کرده و تریلر مسی رو میده اگه توانایی داره چهره هایه دیگه رو به نمایش بگزاره تا ببینیم همش مثل چهره مسی هست یا نه !
    بعدشم 90% فوتبال به گیم پلی هست که همه و همه میدونند که PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه طوری که من دوستم یکی از طرفداران متعصب PES بود وقتی رفتیم با هم فیفا 08 ( اونم 08 ) بازی کردیم دهنش وا موند!
    5 % هم به گرافیک مربوط هستش که باز هم فیفا سرتره!
    5 % هم به جزئیات مربوط هست که در این بین فقط 1% یا کم تر به چهره پرداخته میشه اصلا چهره چی هست ؟ مگه ما می خوایم بازیه 3وم شخص بکنیم که چهره رو میگین ( تازه توی اونم چهره مهم نیست )به نظر من لایسنس تیم ها و مود ها و تمامیه امکانات از جمله رنگ پیراهن و گارد هایه کناره زمین و ... مهم تر از چهره هستند حد اقل اونا رو میشه دید چهره رو که نمیشه دید میشه؟
    نکنه می خواین از اون بالا روی یارو زوم کنین؟
    جوجه رو آخر پاییز میشمارن
    آره مهران جان واقعا اگه PES تونست به گرد پایه فیفا برسه من همینجا رسما طرفداره PES میشم!!!!
    من موندم شما با چه دلایلی این حرفا رو میزنین و با چه منابعی و با چه چیز هایی؟
    یک عکس مسی اومده انگار دیگه PES شده خدا!
    هر موقع گیم پلیش از فیفا بهتر شد بعد بگین!
    من که میدونم همه ی اینا به خاطر نکست نشدن فیفا برای PC هست!
    وگرنه اگه 360 داشتین عمرا عمرا این حرفا رو نمی زدین!
    همون Arena ی فیفا به همه ی PES میرزه!

9. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی شما اطلاعاتت در مورد فیفا 10 از نویسنده گیم اسپات که بازی رو از نزدیک دیده بیشتر هستش
    به هیچ وجه من اطللاعاتم بیشتر نیست!!شما این مقاله را در مورد فیفا 09 PC نوشته شده توسط GAMESPOT را بخون بعد بیا نظرت را بگو!!فقط نگاه کن منتقدان گیم اسپات این preview را نوشتن منتقدان گیم اسپات!!!!!!!اینم لینک پایین تو فروم فیفا 09 ساسان جان گذاشتن!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک چندتا از صحبتهاشون رو من نقل قول میکنم!!!میبینی که منتقدان گیم اسپات هستن!!!
    استفاده از موتور گرافیکی جدید که سبب شده گرافیک بازی با گرافیک نسخه ی ps3 و xbox 360 برابر باشد
    چیزی در حدود 350 انیمیشن جدید اضافه شده است
    با توجه به اینکه ساخت بازی هنوز در مرحله ی آلفاست زمان زیادی برای برطرف کردن این نواقص وجود دارد
    و ...............
    وگرنه اگه 360 داشتین عمرا عمرا این حرفا رو نمی زدین
    بنده اگه بخوام 3 سوت میتوانم داشته باشم اما نمیخوام.............مگر در یک مورد که BioShock 2 روی PC نیاد!!

11. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا متاسفم برای طرفداران فیفا که به فیفا خیانت کردند
    اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد. ولي من كلا از هر دو بازي خوشم مياد و البته چون كنسول ندارم فيفا 09 بازي نكردم اگه داشتم تمام وقت فيفا مي زدم ان شا الله يه XBOX مي خرم تابستون حال فيفا 10 رو اساسي مي برم. PES هم بازي ميكنم با PC

13. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد. ولي من كلا از هر دو بازي خوشم مياد و البته چون كنسول ندارم فيفا 09 بازي نكردم اگه داشتم تمام وقت فيفا مي زدم ان شا الله يه XBOX مي خرم تابستون حال فيفا 10 رو اساسي مي برم. PES هم بازي ميكنم با PC
    ببخشید اما ببینم واقعا شما فکر میکردید فیفا برای PC نکست جن بشه؟
    آرمین جان این چیزه معمولی ای هست که فیفا رو برای PC کارنت میدن و دیگه واقعا من دهنم وا موند که شما میگید خیانت کرد! چه خیانتی؟ 90% خارجی ها کنسول دارن و همه هم دارن از این بازیه فوق العاده لذت میبرند!
    اگه شما میگین خیانت اما من نمی گم چی کار می خواستی EA بکنه؟؟؟؟
    نکست میزد؟
    این همه دلیل هست که فیفا برای PC نکست نمیزنه !! دیوونه که نیستش نیاد نکست بزنه یا مشکل که نداری تواناییه مالی EA هم اینقدر بالا هست که از تمام شرکت هایه بازی سازی بیشتر پول در میاره!
    واقعا جالبه که تمام نسخه هایه قبلیه فیفا کارنت هست پس شما چجور طرفداری هستین؟
    ماشالله اگه طرفداره کارنت هستید که با یک فیفا کارنت فوق العاده رو به رو خواهید شد!!!!!
    اگرم نکست بازی میکنین که باید منتظر یک بازیه فوق العاده باشین!

به هیچ وجه من اطللاعاتم بیشتر نیست!!شما این مقاله را در مورد فیفا 09 PC نوشته شده توسط GAMESPOT را بخون بعد بیا نظرت را بگو!!فقط نگاه کن منتقدان گیم اسپات این preview را نوشتن منتقدان گیم اسپات!!!!!!!اینم لینک پایین تو فروم فیفا 09 ساسان جان گذاشتن!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک چندتا از صحبتهاشون رو من نقل قول میکنم!!!میبینی که منتقدان گیم اسپات هستن!!!

و ...............

بنده اگه بخوام 3 سوت میتوانم داشته باشم اما نمیخوام.............مگر در یک مورد که BioShock 2 روی PC نیاد!!
    میدونید که نسخه ی PC ساله 2009 فیفا بد نبود از لحاظ گرافیک!
    ماشالله گرافیک که از PES بهتر بود!
    اون چمن!
    اون انیمیشن های زیبا!
    فقط مشکلش با گیم پلیش بود و هیچ ( البته باگ هایه زیادی هم داشت )
    خوب انیمیشن هاشم زیاد بود کم بود؟

به هر حال باید قبول کنی که بهترین سایت Periview نویس این مطلب رو نوشته!!!!!!!!
    و اون هم نسبت به فیفا کارنت هایه قبلی نوشته بود!

در ضمن باید بگم که الان با این E3 ای که گذشت حدود سه چهارم بازی های ماله کنسول بود!
    این ماکروسافت مثل اینکه PC رو فراموش کرده !
    به نظره من که حداقل برای چندین بازیه زیبا از ماکروسافت و دوری از مشکلات PC یک Xbox 360 ی که فقط 300 هزار تومنه بهترین راهه!
    مهران جان من میدونم اگه بیو شوک 2 رو فقط توی آمریکا بیرون بدن تو میری اونجا بازی می کنی

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مقایسه ی حقیقی:
    fifa next vs pes next
    مقایسه ی مافیایی(pes و pc بازان)
    fifa curnet vs pes next
    بردنده ی حیقیقی
    fifa next
    برنده ی مافیایی
    pes next
    نتیجه:فیفا بهتر است!!!
    اینم نظر بنده
    اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد
    خیانت کودومه بابا؟؟؟؟فیفا مال خودشه میخواد رو pc کارنت بده

17. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به هر حال باید قبول کنی که بهترین سایت Periview نویس این مطلب رو نوشته!!!!!!!!
    و اون هم نسبت به فیفا کارنت هایه قبلی نوشته بود
    من هر جوری به خودم فشار میارم میبینم فیفا 09 روی PC سال قبل نسبت به فیفاهای قبلی اصلا 365 تا انیمیشن نداشت!!چطور این ها را این یارو گفته فقط خدا میدونه!!تازه این یک موردش بود!!چنان از موس تو بازی فیفا 09 تعریف کرده که انگار چی میخواست بشه!!موس تو فیفا 09 افتضاح بود افتضاح تا جایی که این قابلیت تو فیفا 10 بر خواهند داشت!!
    نمیخوام مقایسه ای بکنم و بحثش را باز بکنم پس اون صحبتهایی که در مورد PES کردی فراموش میکنم!!
    این اکثر بازیها روی X360 برا PC هم با بهترین کیفیت خواهند بود!!
    از بازیهای MW 2 و BioShock 2 و Mass Effect 2 و Alan Wake و Splinter Cell و ...........................روی PC با بهترین کیفیت هم وجود خواهند داشت!!حتما میدونید که این بازیها یک پورت ساده نخواهد بود و برای مثال چیزی که در بایوشاک شاهد بودیم تیمهای جدایی برای طراحی هر نسخه به کار گرفته میشن که تا بازی بد نباشه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •