بعد از اینکه این کارو کردیم،چجوری فایل باز شده رر رو به حالت اول (جار )برگردونم ؟
بعد از اینکه این کارو کردیم،چجوری فایل باز شده رر رو به حالت اول (جار )برگردونم ؟
نیاز نیست فایل رو از حالت جار در بیارید اصلا!!! با خود وین رر فایل رو بدون Extract باز می کنید، ویرایش می کنید و سیو می کنید بعد که دوباره میاید تو وین رر خودش میگه فایل آپدیت شد، آیا مایل به به روز رسانی فایل جار هستید؟! تایید میکنی و خلاص!بعد از اینکه این کارو کردیم،چجوری فایل باز شده رر رو به حالت اول (جار )برگردونم ؟![]()
دستتون درد نکنه درست شد. یه سوال دیگه.مگه این گوشی motion sensor نداره؟بازیای خودش با همین سنسور کار میکنه.پس چرا بازیهای جاوایی که با موشن سنسور کار میکنن رو ساپورت نمیکنه؟مثل midnight bowling 2 یا پرو استریت.پرو استریت اصلا اینستال نمیشه اون یکی هم با حرکت کار نمیکنه![]()
یک چیز دیگه.ببخشید که انقدر سوال میپرسم.کدی هست که باش بشه کاری کرد نرم افزاری مثل opera mini 5 اتوماتیک وقتی صفحه رو میچرخونیم اونم بچرخه؟
بابت بازيهاي حركتي بايد بگم كه گوشيهاي الجي اكثرا با اين بازيها مشكل دارن. من كلي بازي حركتي نصب كردم روش و فقط يكيشون درست كار كرد. اكثرا يا لود نميشد يا سنسور توي بازي كار نميكرد. شايد واسه برند الجي بازيهاي خاصي وجود داشته باشه ولي من كه چيزي پيدا نكردم تابحال. بابت افقي شدن برنامه هائي مثه اپرا هم بايد بري و نسخه land spaceش رو گير بياري. فك نميكنم همچين كدي وجود داشته باشه كه بشه بازي يا برنامه رو افقي كني.![]()
اصلا يه چيز ديگه. همين اپرا5 توي تنظيماتش كه بري ميتوني landspaceش كني. اين كار رو بكن اگه تمام صفحه نشد بعد برو و يه سري كد كه michael ropyعزيز گذاشته واسه تمام صفحه كردن بازيهارو بزن فك كنم كارت راه بيوفته.![]()
اون حالتشو میدون.میخوام اتوماتیک اونطوری بشه.اون کدهارو زدم ولی نشد.به هر حال ممنون.اگه بازی گیر اوردید حتما به ما هم لینکشو بدین .اگه گوشی رو آپدیت کنم بازی جدید بش اضافه نمیشه؟
توضیحات رو دوستمون دادند.....در رابطه با اون کد هم من که چیزی ندیدم، چون باید تو سورس برنامه تغییر ایجاد بشه....
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان هندزفیری این گوشی چه شکل؟ دو تیکه ست؟ کیفیتش چطوره ؟ هندزفیری جدا گیر میاد براش؟
سبزباشید و پیروز
Last edited by ali-1991; 14-04-2010 at 00:07.
دو تيكه ست رفيقتو كيفيت هم رقيب نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)