هروقت ایران گام عشقش کشید ( ! )
هروقت ایران گام عشقش کشید ( ! )
احتمالاخبر اومده که تا اخر این هفته احتمالا
من که تا سی دی ارجینالشو نبینم دیگه هیچ خبریو باور نمیکنم...اههههههههههه
تور کنسرتهای پاييزی رضا صادقی آغاز شد
رضا صادقی تور پاييزیاش را از اراک شروع کرد
رضا صادقی مدت کوتاهیست که تور کنسرت پاییز خود را از شهر اراک آغاز کرده است.
بنابر گزارش خبرنگار «موسيقی ما»، رضا صادقی، خوانندهی محبوب پاپ، که مدتی پیش فیلم مستند او با عنوان «رمز شب» که روايت مستند چهار سال از زندگی این موزيسين و خواننده است، به تهیهکنندگی و کارگردانی مصطفی منصوريار و توسط موسسهی هنرنمایی پارسیان وارد بازار موسيقی شد، مدت کوتاهیست که تور کنسرتهای پاییزیاش را آغاز کرده است.
رضا صادقی همراه با گروه ارکستر سابق خود در روزهای 6 و 7 آذرماه به شهر اراک سفر کرد و بعد از آن برای اجرایی دیگر در تاریخ 11 و 12 آذر به کیش خواهد رفت و بلافاصله بعد از آن، در تاریخ 13 و 14 آذر در قشم اجرا خواهد داشت و بعد از آن بهخاطر استقبال زیاد مخاطباناش در تاریخ 15 و 16 آذر، بازهم به کیش باز خواهد گشت و بهروی صحنه خواهد رفت.
لازم به ذکر است که آلبوم این هنرمند با نام «یکی بود یکی نبود» هم تا اواخر هفته توسط شرکت ایرانگام به بازار عرضه خواهد شد.
منبع:موسیقی ما
Last edited by timsar jackson; 01-12-2009 at 09:47.
این خبر مربوط به سوم شهریور میشه ~~>
رضا صادقی طی گفتوگوی كوتاهی با موسيقی ما دررابطه با تاخیر انتشار آلبوماش میگويد؛ «بنابر دلایلی این آلبوم به اصلاحیه خورد و در حال حاضر سخت مشغول كار برروی همين آلبوم هستیم كه به احتمال زیاد عید فطر آنرا منتشر خواهیم كرد .
===
عید فطر که هیچی قربان هم گذشت ! فکر نکنم تا غدیر هم بیاد ! ایشالا رفت واسه نوروز
ملت رو مسخره خودشون کردن![]()
من خودم همين العان زنگ زدم ايران گام ازش واسه آلبوم پرسيدم گفت احتمالا پنج شنبه آلبوم مياد .
اينم شمارش خودتون يه زنگ بزنين بپرسين .
02166954140
اونهايي كه ميگفتن آلبومو خريدن كجان ؟
پنچ شنبه مياد يا براي عيد مياد !؟
كسي زنگ نزده ؟
پست بالا رو نگاه بنداز ....![]()
منم ساعتای 5 زنگیدم
گفت ذو سه روزه دیگه
ديدم !
آخه به هركس يه چيزي ميگن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)