ببین اصلا میگس اسون بود اون طراح احمق یه سوالایی داده بود که شاید تا حالا نمونش یه بار هم نیومده بود اگه مثله سالای قبل بود من 18 کمتر نمیشدم!..............احمق نمیگه که با این وقت کم یه مدلی بده بچه ها راحت تر بنویسن!![]()
ببین اصلا میگس اسون بود اون طراح احمق یه سوالایی داده بود که شاید تا حالا نمونش یه بار هم نیومده بود اگه مثله سالای قبل بود من 18 کمتر نمیشدم!..............احمق نمیگه که با این وقت کم یه مدلی بده بچه ها راحت تر بنویسن!![]()
اگه طراحها میفهمیدن حاله مارو که خوب بود اما میرن میدن به 4تا عقده ای که هیچی حالیشون نیست ..
سلام خدمت دوستان عزیز!
پدر یکی از دوستان تصادف کرده و به رحمت خدا رفته ... برای همین دوستم نتونست بیاد امروز امتحان بده(شاید زبان رو هم نداد!) می خواستم بپرسم برای کنکورش چه نمره ای رو لحاظ می کنند؟
(سوال 14 رو درست نوشتید؟ ... از 50 نفر پرسیدم فقط 2نفر به کلمه ی حداقل توجه کرده بودند!)
با آرزو کامیابی
![]()
اموزش پرورش ما رو باید جمع کنن جاش گاوداری بزنن! .................اون از اون کتابای غلط و مسخره درسی.......این از خودشون ................من انقد استرس گرفته بودم می خواستم با معلمای مراقب در گیر شم!...........بهم ورقه نمیداد ورقم تموم شده بود
![]()
دقیقا ! در بین ما نیز فقط چندین نفر به این سوال توجه کرده بودند ...(سوال 14 رو درست نوشتید؟ ... از 50 نفر پرسیدم فقط 2نفر به کلمه ی حداقل توجه کرده بودند!)
در خیلی از مسئله ها لازم نبود احتما رو کامل حساب کنی ... توی نمونه سوال ها هم اینطوری بود ...
سوال چند بود یادم نیست ولی داشت a, b, c دیدم اصلا c نداشت ..
البته ربطی هم نداشت ...
من هم ارزی رو فکر نمیکردم این نوع مثال بیارند
به همین خاطر زیاد توجه نکردم ... البته کلیت سوال رو نوشتم ...
واقعا راست میگی بد بختا معلوم نیست چی فکر میکنن؟ می خوان چیو ثابت کنن؟ یه سال منتظرن که خرداد اذیترو بکنن![]()
نه بابا!دین و زندگی که رسما گند زدم!
18
خداییش وقت بیشتر نمیخواست!من راحت 40 دقیقه وقت اضافی اوردم!
سوال 14 که فقط یه فرمول بود فک کنم!نبود؟!
هم ارزی مثالای سختی داره!من هم ارزی رو فکر نمیکردم این نوع مثال بیارند
به همین خاطر زیاد توجه نکردم ... البته کلیت سوال رو نوشتم ...
ولی اینی که دادن تقریبا خیلی راه حلش کوتاه تر بود!
یک فرمول بود ولی نکته ی اصلی اینن بود که میشد: p(6)+p(7)+p(8)
اکثرا فقط p(6 رو حساب کرده بودند
.
.
.
من که تا حالا همچین تجربه ای رو نداشتم الحمدالله![]()
ولی یکی از دوستام بود که مثل شما بود اما اون تو فیزیک 3 و یه درس دیگه افتاد و برای یه درسش تک ماده زد و قبول شد اما فیزیک 3 چهار بار امتحان داد و در نیومدرفت مشاوره و بعدش یه برنامه بهش داد و سری بعد کع امتحان داد قبول شد
فقط سعی کن این اخرین امتحان ریاضی 3 برات باشه ، من خیلیا رو میبینم که همین 4-3 بار که تجدید شدن دیگه نسبت به درس بی رغبت شدند و دیگه اون درسارو امتحان ندادن
خلاصه این که حتما یه مشاوره ای برید ، جواب میگیرید ، اگر بتونی در طول سال هم سر کلاس بری عالیه ، بالاخره چون زیاد از درس فاصله گرفتید خوندنش براتون مشکل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)