سلام
میشه یه نفر بگه چه جوری میشه دو نفره با Joypad تو split screen بازی کرد ....
ممنون
سلام
میشه یه نفر بگه چه جوری میشه دو نفره با Joypad تو split screen بازی کرد ....
ممنون
سلام
با راهنمايي دوستان مشكل قبلي حل شد.
يه فايل كرك هم گرفتم و جايگزين كردم.
حالا يه مسئله ديگه :
به خوبي بازي اجرا ميشه و پيش ميره ولي وسطش يهو گير ميكنه و از بازي ميپره بيرون . ارور Don't send ميده و مجبورم ريست كنم.
به نظرتون اشكال از چيه ؟
ويندوزم xp sp2
شما باید بری توی قسمت control و کلید چپ یا راست رو بزن تا بره روی گیم پد اونوقت کلید های دسته رو تنظیم کن بعد برو در حالت SC ببین می تونی بازی کنی یا نه...
علتهای زیادی میتونه داشته باشه چون این ایراد خیلی کلیه!:سلام
با راهنمايي دوستان مشكل قبلي حل شد.
يه فايل كرك هم گرفتم و جايگزين كردم.
حالا يه مسئله ديگه :
به خوبي بازي اجرا ميشه و پيش ميره ولي وسطش يهو گير ميكنه و از بازي ميپره بيرون . ارور Don't send ميده و مجبورم ريست كنم.
به نظرتون اشكال از چيه ؟
ويندوزم xp sp2
1-ویندوزت مشکل داشته باشه...
2-کرکت خراب باشه...
3-DX _ی که نصب کردی ورژنش زیاد باهاش سازگار نباشه حتما DX داخل DVD بازی رو نصب کن...
دوست عزیز یه جواب قطعی بدهشما باید بری توی قسمت control و کلید چپ یا راست رو بزن تا بره روی گیم پد اونوقت کلید های دسته رو تنظیم کن بعد برو در حالت SC ببین می تونی بازی کنی یا نه...
تا دوباره بازیو نصب کنم.............
ممنون
دوست من هیچ وقت در بحث نرم افزار جواب قطعی وجود نداره چون ممکنه به خیلی از مسائل بربخوری که قابل پیش بینی نباشن!!
ولی همینطور که گفتم قانونا باید کار کنه![]()
مرسی منم میخاستم همینو بدونم بازی یه سری احتیاجات داره که وقتی از سایت ها دانلود میکنی بهت نمیدن
خوب؟
مثل
win live
که البته به گفته دوستان این بازی نیازی به این نداره
میخام بدونم چه چیزایی نیاز این بازی هست؟
نه دوست عزیزشما باید بری توی قسمت control و کلید چپ یا راست رو بزن تا بره روی گیم پد اونوقت کلید های دسته رو تنظیم کن بعد برو در حالت SC ببین می تونی بازی کنی یا نه...
این کارو کردم ولی فقط میشه با کیبورد بازی کرد ....
دوستان اين مرحله اي كه ما هلي كوپتر رو ميزنيم چجوريه؟
Level 1 كه آبيه رو ميزنم
اما Level 2 كه قرمزه رو نميدونم چطوري بزنم
سلام
برای لول دوم که قرمزه باید دکمه shift رو بزنی که تعداد پوینت بیشتری میگیری فکر کنم 4 تا که در حالت ابی فقط یک پوینت میده. البته باید تمام قدرت دریفت رو پر کنی تا بتونی shift رو بزنی یا همون قرمز بشه.
هیچی نداره . حتی فقط یه نسخه هست اونم اینترنشناله و تک زبانه نیست که بگیم بره شما تک زبانس . فقط یه directx داشت و physics هم داشت به احتمال زیاد . دیگه هیچی ... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)