تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 39 اولاول ... 28343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد من سیگیت یک ترابایت با کد st31000524as هست یک مقدار صدای خرخر میده! نظرتون راجع بهش چطوره؟ هارد خوبیه؟ سرعتش نسبت به باراکودای 14 خیلی کمتره؟لطفا هرچه سریع تر جواب بدید!!!
    سلام .

با بررسي ديتا شيت هاردها ، Max Sustained Data Rate در مدل ST1000DM003 كه از سري 7200.14 هست در حدود 210MB/s هست (فقط در حالت read) و ميانگين در حدود 150MB/s هست (در زمانهاي read/write). ولي Max Sustained Data Rate براي مدل ST31000524AS در حدود 125MB/s هست (فقط در حالت read) . علت برتري ST1000DM003 تك پلاتر بودن و چگالي بالاتر پلاتر هست . البته در مورد موارد ديگر مثل access time اطلاعات دقيقي در ديتاشيت هارد گفته نشده ولي مشخصاً ST1000DM003 سريعتر خواهد بود .

ST1000DM003 كه از سري 7200.12 هست براي استفاده هاي معمولي هارد مناسبي هست ولي ST1000DM003 جديدتر و بهتر بود . صداي خر خر در هارد ديسكها طبيعي هست . در بعضي از مدلها اين صدا بيشتر و در بعضي مدلها كمتر هست . البته براي اطمينان از سلامتي هارد ديسك ميتونيد از قسمت health برنامه hdtune هم استفاده كنيد (ساده ترين حالت براي اطمينان از سلامتي هارد) .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما- در قسمت health برنامه hdtune مقداری ارور interface crc error count میدهد که مقدارش روز به روز بیشتر میشه الان مقدارش 27 هست میشه راهنمایی کنید که علت این error چیه؟به نظرتان مشکل از کابل هست یا خود هارد مشکل دارد ضمنا هاردم جدید همراه یه سیستم نو خریدم و گارانتی هم داره اگه مشکل از هارده ببرم برای گارانتی خواهشمندم راهنمایی کنید!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما- در قسمت health برنامه hdtune مقداری ارور interface crc error count میدهد که مقدارش روز به روز بیشتر میشه الان مقدارش 27 هست میشه راهنمایی کنید که علت این error چیه؟به نظرتان مشکل از کابل هست یا خود هارد مشکل دارد ضمنا هاردم جدید همراه یه سیستم نو خریدم و گارانتی هم داره اگه مشکل از هارده ببرم برای گارانتی خواهشمندم راهنمایی کنید!!!!
    بايوس مادربرد و همچنين firmware هارد را در صورت وجود ورژن جديد ، آپديت كنيد (پس از تخليه اطلاعات و با رعايت نكات ايمني). همچنين به پورتهاي ديگر sata مادربرد متصل كنيد . از كيفيت كابل sata و محكم بودن اتصالات مطمئن بشيد . پيشنهاد ميشه كه هارد مورد نظر را مجدداً پارتيشن بندي و فرمت كنيد . اگر با راهكار هاي گفته شده مقدار اين error همجنان در حال زياد شدن هست ، پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر نکنم مشکل از فریمور یا بایوس باشه مادربوردم گیگا p61a- d3 هست برج 12 91 خریدمش و فریمور هاردم هم jc4b هست که در سایت سیگیت جدیدترش اعلام نشده ضمنا هاردم رو یک بار بعد از ده روز به خاطر خرخرش بردم فروشگاهی که خریدمش گفتند مشکل از کابل ساتا هست و کابل ساتا رو عوض کردند-ضمنا من به پورتهای مختلف مادر بورد وصل کردم مشکل حل نشد -پارتیشن بندی رو خود فروشگاه انجام دادند که متخصصین ماهری هم داره یعنی به نظرتون یک بار دیگه کابل ساتا رو عوض کنم!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا کسی جوابم رو نمیده؟خواهشن جواب بدید!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نکنم مشکل از فریمور یا بایوس باشه مادربوردم گیگا p61a- d3 هست برج 12 91 خریدمش و فریمور هاردم هم jc4b هست که در سایت سیگیت جدیدترش اعلام نشده ضمنا هاردم رو یک بار بعد از ده روز به خاطر خرخرش بردم فروشگاهی که خریدمش گفتند مشکل از کابل ساتا هست و کابل ساتا رو عوض کردند-ضمنا من به پورتهای مختلف مادر بورد وصل کردم مشکل حل نشد -پارتیشن بندی رو خود فروشگاه انجام دادند که متخصصین ماهری هم داره یعنی به نظرتون یک بار دیگه کابل ساتا رو عوض کنم!!!!!
    چرا کسی جوابم رو نمیده؟خواهشن جواب بدید!!!
    فروشگاه که یکبار کابل sata را عوض کرده و با توجه به اینکه تاثیری نداشته بهترین راه این هست که بفرستید گارانتی.

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه منظورم این بود به خاطر صدای اضافی کابل رو عوض کرد اون موقع اصلا برنامه hd tune رو سیستمم نصب نبود که بدونم همچین ارروری میده بعد از نصب کابل باز هم هارد صدا میداد به خاطر همین برنلمه hd tune رو نصب کردم که ببینم ایراد از کجاست که یکدفعه همچین اروری دیدم به نظر شما باز کابل ایراد داره یا هارد؟-تطفا راهنمایی کنید!!!!!
    Last edited by Reza_tak84; 29-08-2013 at 15:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطفا هر چه سریع تر راهنمایی کنید!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟
    اگر مادر بورد سیستم شما SATA 3 6Gb/s ساپورت نمیکنه این مدل هارد سیگیت ST2000DM003 یا ST1000DM003 را خریداری نکنید من چند ماه پیش از این مدل هارد ( 2 ترا بایت) را گرفتم تا حالا دو بار بردم گارانتی تعویض کردم جفتش مشکل مشابه داشت( وقتی فایلهای حجیم رویی آن کپی میکردم به یکباره هارد از سیستم غیب میشد ) بار سوم که هارد را از گارانتی گرفتم , باز نکرده ردش کردم و به جایش مدل سری گرین - Western Digital SATA 3 6Gb/s گرفتم , با مادربورد های ساتا 2 هم مشکل نداره . البته اگر سری Black edition را خریداری کنید بهتره ولی نسبت به یک ترا سیگیت گرانتر هست.سری جدید هاردهای سیگیت زیاد جالب نیست.
    Last edited by MXRX; 30-08-2013 at 22:35.

12. این کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •