به نظر من این بازی فقط اوایلش زیباس و بقیش با عرض معذرت دیازپامه!
بابا یه چیز جدید میذاشتن حداقل کشش داشته باشه من الان دیگه انداختمش یه
گوشه و اصلا حالشم ندارم.
فقط رو سختی بالا اگه بازی کنی چالش خوبی داره و گر نه بقیه درجه ها رو الکی گذاشتن همین.
به نظر من این بازی فقط اوایلش زیباس و بقیش با عرض معذرت دیازپامه!
بابا یه چیز جدید میذاشتن حداقل کشش داشته باشه من الان دیگه انداختمش یه
گوشه و اصلا حالشم ندارم.
فقط رو سختی بالا اگه بازی کنی چالش خوبی داره و گر نه بقیه درجه ها رو الکی گذاشتن همین.
والا با احترام به نظر شما
ولی برای من بر عکس الان حدودا 4 ساعتی از بازی اومدم جلو هر چی جلوتر میرم بیشتر لذت بخش میشه
enemy های جدید تر
محیط های جذاب تر
از اون سمت هم کشش داستان و cg movie های عالی
و بهتر از همه combo های جدید که از upgrade به وجود میاد که game play رو غنی تر میکنه
گرافیک هم هر چی جلوتر میری عالی تر میشه
من رو 3 تا lcd monitor وصل کردم حال به هم زن میشه اما رو tv انگار یک کنسول دیگه وصل کردی
منم با نظر شما موافقم .
بازی واقعا خوش ساخت هست و آدم اصلا احساس خستگی نمیکنه .
خوب دیشب نشستم از ساعت 1 تا 3 صبح این بازی فوق العاده رو تمام کردم
اولش که شروع کرده بودم 10 درصد هم احتمال نمیدادم که اخرش همچین تصویری از بازی تو ذهنم بمونه
بازی خیلی عالی بود
gameplay قوی بازی و تنوع دشمن ها و تنوع combo ها و magic ها که با ترکیبشون چه کارها که نمیشد کرد واقعا لذت رو redefine کرد تو بازی
به خصوص finish هایی که هر کدوم یک نوع لذت داشتند
موسیقی بازی و صدا گذاری شخصیت ها و به خصوص صدای زجه و ناله کسانی که تو circle های مختلف جهنم مشغول سوختن و عذاب کشیدن بودن خوف کار شده بود
کنترل بازی و response اون هم خیلی خوب بود .
به خصوص اون قسمتی که باید 11 تا quest رو انجام میدادی که اخریش قرار بود به اندازه 5 دقیقه دشمن ها رو بکشیم که همه چیز به اوج رسید
combo های بی نظیر و effect های زیبا
گرافیک بازی هم خیلی خوب بود
محیط ها خیلی زیبا طراحی شده بود و lighting عالی داشت
به شخصه تو این 15 سالی که gamer هستم به جرات میتونم بگم تو هیچ بازی اتیش رو به این واقعی بودن و زیابیی ندیدم بودم
به خصوص اون قسمت هایی که باید رو دیوار با تناب باید تاب میخوردی و اتیش می اومد بیرون
boss ها خیلی عالی ساخته شده بودن
یک مرحله ای بود به اسم city of dis که dante سوار اون موجود میشد و Camera به صورت zoom out می اومد بالا که عظمت طراحی فوق العاده بازی اونجا به اوج رسید
CG Movie های بازی هم یکی از بهترین و قوی ترین ها بود که تاحالا دیدم
من 30 تا از achieve های بازی رو گرفتم که اخرش هم custome جدید بازی شد برای Dante
و همچنین یک movie از ساختن baby های بازی که خیلی جالب بود
اخرش هم که نوشت to be continue و مارا منتظر شماره دوم گذاشت
دوستانی که console حتما این بازی رو انجام بدن به خصوص که شدیدا تداعی کننده GOW هست
بازي چيز خوبي بود من كه يك ماه ميشه پايانشو اوردم ولي وجدانن به گرد پاي يه تار موي كريتوس((()))نميرسه!!!!
بازي گيم پليش خطي بود يكم خسته ميشدي ولي دشمنان جديد و باس هاي خوب ولي خنگ باعث ميشد بازي را جلو برم![]()
نمیرسه چون قرار نبوده برسه
و ادعایی هم نداشته
نه ea نه visceral games
شما این studio رو داری با sony santa monica مقایسه میکنی ؟
بودجه 2 تا بازی و developer ها و engine دو شرکت خیلی با هم فاصله دارن
کلا 10 تا بازی ساختن که معروفترینش همین dante هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
God of war همون تجربه 2 شماره قبلش و اون فروش که اون اعتبار رو براش ایجاد کرد کافی بود که برنده این challenge باشه
چیزی که تو dante's inferno مهمه اینه که همچین studio ای بازی با همچین element هایی بسازه که باعث رضایت gamer بشه
اخرین score و comment های user های gamespot رو بخونید
یک چیزی بهم میگه تو شماره دوم خیلی بهتر میشه بازی چون این شماره همش تجربه شد برای visceral
منم این بازی را تموم کردم . باید بگم که فوق العاده بود و خیلی وقت بود یک بازی اینقدر منو درگیر نکرده بود .
آخره بازی هم فوقالعاده تموم شد و خیلی بهم چسبید .
اين دانته كيه؟ يعني كدوم دانته هست؟
اگه منظور شما دانته دویل می کرای هست نه اون نیستش ..
تقریبا میشه گفت یک داستان واقعی هستش.
اینجا هم یه چیزایی هست ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اینست و نه آن
الهام گرفته از کمدی الهی اثر دانته آلیگیری هستش و متاسفانه نمیدونم چرا از اسامی واقعی کتاب استفاده کرده (در سری Devil May Cry هم از اسامی شخصیت های کمدی الهی استفاده شده بود ولی اون داستان و محتواش فرق میکرد, شاید این هم برای تقلید از همون باشه ولی مساله اینه که این بازی از لحاظ موضوع و توصیف هم از کتاب بسیار بسیار استفاده کرده)
داستان این بازی در هنگام جنگ های صلیبی اتفاق میوفته 1095 تا 1250
در حالی که تولد دانته شاعر رو حدود 1265 حدس میزنن.
تاریخ و ادبیات و سرگرمی رو جوری با هم ادغام کردن که کسایی که اطلاعات کمی داشته باشن یا بی اطلاع باشن ممکنه دچار سوءتعبیر بشن.
فقط به دید بازی نگاه کنید اصلا سعی نکنید با دانته و کتابش تطبیق بدید . (با همه مطابقت هایی که از نظر شخصیت ها و فضا سازی و ... میکنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)