سلام اقای مهدی، تمام وضعیت اونموقعم رو و کارهایی که کردم رو براتون مینویسم
ببینید من از اول سال این بیماری رو گرفتم اما با خوردن عرق نعنا حداقل تو کلاس ساکتش می کردم اما تقریبا وسط سال بود که دو ساندویچ از بیرون خوردم بعد از اون موقع دیگه صداهایی انفجار از تو شکمم میشنیدم مثل این بود که روده هام می خواست با زبون بی زبونی بگه اقا نمیتونم اینو هضمش کنم، بعد از موقع مطالب زیادی از تو اینترنت دراوردم و فهمیدم باید غذاهای چرب و نمک و خوردن نوشیدنی بین غذا و.... رو کلا از تو منوی غذایی بردارم و مهمترین چیزی که فهمیدم ورزش کردن بود،از قبل یه تردمیل داشتم که کسی باهاش ورزش نمی کرد پس خودم شروع کردم باهاش ورزش کردن نحوه ورزشم هم این بود که پنج دقیقه اول پیاده روی و پنج دقیقه بعدی هم دویدن اهسته بود (البته خودم تا اون موقع اهل ورزش نبودم اما چند کیلو هم فقط اضافه وزن داشتم) بعد از اون موقع تا حدودی از مشکل صدای شکم بهتر شدم اما چون این رژیم غذایی با معدم سازگار نبود یبوست گرفتم.
پس برای رفع این مشکل رفتم پیش یه اشنایی که پرستاره و کاملا هم بهش اعتماد داشتم و جریان رو کامل بهش گفتم اونم گفت تو رژیمت سخت گیری زیاد کردی و همین باعث یبوستت شده،بعدش راه هایی برای
جلوگیری از نفخ شکم بهم گفت که خدا وکیلی عمل هم کرد،(اگه خواستین بگید که بهتون بگم این راه ها رو چون طولانیه) و گفت نحوه ورزشت نه درسته و نه کافی، ورزش درست اینه که حداقل روزی سی دقیقه روی تردمیل پیاده روی کنی اخر سر هم گفت این مشکل رو خیلی ها دیر یا زود دست به گریبانش می شن و همشم از ورزش نکردن کافی و خوردن غذاهای پر چربه،راستی واسه رفع یبوستم هم دو قرص بهم داد(اسمشون رو نمیدونم) اما گلاب به روتون باعث شد که یه شب کامل رو پیش دستشویی بگذرونم و یه خوبی دیگه هم که داشت این بود که حال و روزم بعد از حرف زدن با کسی که این جور بیماری ها رو میشناخت بهتر شد (منظورم روده تحریک پذیره)
بعد از رژیم غذایی درست و ورزش کردن درست حالم خیلی بهتر شد و هر روز همینطور بهتر میشدم و خدا رو شکر بعد از چند ماه اروم اروم شروع کردم به خوردن غذاهایی که از منو حذف کرده بودم اما کم و به اندازه تا معدم هم این کینه شتری رو با اینجور غذاها کم کنه.
تا اون موقع برای رفتن سر کلاس ها و امتحانات مستمر قبل از رفتن با اینکه استرس زیادی داشتم (به خصوص روز اول) دو قاشق روغن زیتون و یه نصف لیوان هم عرق چهل گیاه می خورم و میرم سر کلاس اما یه چیز دیگه هم که مهمه اینکه هیچوقت سر صندلی به حالت خوابیده در نیایند.
تقریبا از لحاظ بدنی کاملا خوب شده بود اما هنوز یه خورده یبوست داشتم که همون اشنامون گفت برو پیش فلان دکتر، و دکترم خوب به حرفام گوش داد و سوالاتی ازم پرسید اخر سرهم گفت روده بزرگت مشکل داره و به احتمال قوی روده تحریک پذیر داری یه نسخه داد دستم و گفت که ببین این قارصا بعد از دو هفته اثر میکنه یا نه اگه اره شش ماه ادامه بده(نحوه استفادش رو هم گفت) اگه نه هم که بیا تا یه کار دیگه بکنم (البته قرصا اثر کردند و خدارو شکر مشکل یبوستم تا حدود زیادی حل شد). یه قرص دیگه هم برای اعصاب بهم داد و گفت اگه ارامش اعصاب نداری اینو قبل از خواب مصرف کن،البته من هنوز ازش مصرف نکردم.
تا اونموقع که صداهای شکمم کم شده بود استرسم هم کمتر شد و دارم کم کم از لحاظ استرسی هم بهتر میشم.
حرف اخر تو زمانی که این بیماری رو داشتم خیلی موقعیت از دستم رفت و جاهایی ابروم رفت اما کم نیوردم با توکل بر خدا و با رژیمی و ورزشی درست ادامه دادم تا حالم دیگه خداروشکر خوب شد با ارزوی سلامتی برای همه.