تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 97 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام، دوست عزیز باید قبول کنی که مشکل شما چیزی نیست که با یه قرص حل بشه،مشکل شما و من و بسیاری از افراد از قبیل ما چیزی نیست جز روده تحریک پذیر اما این به این معنی نیست که درمانی نداره.
    افرادی مثل ما چه دلمون بخواد چه دلمون نخواد مجبوریم بعضی از غذاها (مثل غذاهای چرب) رو نخوریم و هر روز هم ورزش کنیم چون روده های ما تنبله پس باید با این کارمون کمکش کنیم من خودم با همین روش درمان شدم.
    اگه خیلی استرس دارید (که کاملا هم طبیعیه) پیش روانپزشک برید و مشکلتون رو بگید مطمئن بشید بعد از جلسه چنان احساس شادابی میکنید که حاظرید مستقیم برید خواستگاری
    در ضمن شما تنها کسی نبودی که این بیماری فرصت های زیادی رو ازتون گرفته اما با رژیمی درست و به خصوص ورزش کردن انشاالله خوب می شید و خبر خوب شدنتون رو همینجا به هممون می گید.
    سلام دوست من
    خیلی ممنون بایت روحیه دادن و راهنمایی هاتون
    درسته میدونم که با قرص مشکلم حل نمیشه اما میخوام برای مدت کوتاهی خوب بشم یا لااقل بهتر بشم.
    غذاهای چرب را از رژیمم حذف میکنم اما اگه ممکنه در مورد ورزش کردن یکم توضیح بدین ورزش خاصی میکنید؟ پیاده روی یا ورزش سنگین؟
    خدا را شکر که شما خوب شدین این هم به ما روحیه میده همینکه خوشحال میشیم که یکی از ماها دوباره به زندگی عادی برگشته. خدا را شکر
    الان شما کاملا خوب شدین انشاا...؟ از نظر روحی و استرس در چه وضعی هستین؟ آیا به کمک روانپزشک تونستین مشکل را حل کنید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    قرص لاکتول رو باید هر 8 ساعت همراه غذا بخوری
    ماست سین بیوتیک صباح هر دونه ش 1.5 کیلوئه و 4800 تومنه، اگه هم ناهار هم شام بخوری تاثیرش عالی میشه
    آخرین دکتری که رفتم راجع به ریفاکسیمین بهم گفت که قیمتش خیلی گرونه و باید از جاهای خاصی تهیه بشه، اگه لازم شد دوباره پیشش برم ازش میپرسم
    علاوه بر اینا بلادونا پی بی روهم مصرف میکردم که دیدم تاثیر نداره گذاشتمش کنار
    من نگفتم که کلا درمان شدم گفتم این ماست و لاکتول تاثیرشون خیلی خوبه و صداهارو کم میکنن
    من واسه استرس قرص مصرف نکردم، در واقع کسی نمیتونه ادعا کنه که تو زندگیش استرس نداره، بعضی جاها دچار استرس میشم ولی سعیمو میکنم خودمو بزنم به بیخیالی
    کسی تاحالا دوغ کفیر کاله مصرف کرده؟ توی نت خیلی ازش تعریف کردن
    smock-74 بیشتر چه نوع ورزشی انجام میدی دوست عزیز؟
    آشا قرص های آرام بخشی که مصرف کردی چی بودن؟ تاثیرشون دائمی بوده یا موقتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    قرص لاکتول رو باید هر 8 ساعت همراه غذا بخوری
    ماست سین بیوتیک صباح هر دونه ش 1.5 کیلوئه و 4800 تومنه، اگه هم ناهار هم شام بخوری تاثیرش عالی میشه
    آخرین دکتری که رفتم راجع به ریفاکسیمین بهم گفت که قیمتش خیلی گرونه و باید از جاهای خاصی تهیه بشه، اگه لازم شد دوباره پیشش برم ازش میپرسم
    علاوه بر اینا بلادونا پی بی روهم مصرف میکردم که دیدم تاثیر نداره گذاشتمش کنار
    من نگفتم که کلا درمان شدم گفتم این ماست و لاکتول تاثیرشون خیلی خوبه و صداهارو کم میکنن
    من واسه استرس قرص مصرف نکردم، در واقع کسی نمیتونه ادعا کنه که تو زندگیش استرس نداره، بعضی جاها دچار استرس میشم ولی سعیمو میکنم خودمو بزنم به بیخیالی
    کسی تاحالا دوغ کفیر کاله مصرف کرده؟ توی نت خیلی ازش تعریف کردن
    آشا قرص های آرام بخشی که مصرف کردی چی بودن؟ تاثیرشون دائمی بوده یا موقتی؟
    ممنون دوست عزیز
    ماست را که فعلا نتونستم پیدا کنم اگر گیرم نیاد باید قرص مصرف کنم.
    انشاا... که زودتر بهبود کامل پیدا کنید. در مورد دوغ کفیر من مصرف کردم دوغ گازداره خاصیت هاش که خوبه اما آیا برای ماها خوبه یا نه نمیدونم. روی من که تاثیر منفی داره. من کلا دوغ وقتی مصرف میکنم شدیدا نفخ میکنم اگه گازدار باشه که بدتر.سروصدای معدم بیشتر میشه و... ولی اگه دوغ شما را اذیت نمیکنه دوست دارین امتحان کنید شاید جواب داد روی من که برعکس بود.
    موفق باشین

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض امیدی هست

سلام دوست من
    خیلی ممنون بایت روحیه دادن و راهنمایی هاتون
    درسته میدونم که با قرص مشکلم حل نمیشه اما میخوام برای مدت کوتاهی خوب بشم یا لااقل بهتر بشم.
    غذاهای چرب را از رژیمم حذف میکنم اما اگه ممکنه در مورد ورزش کردن یکم توضیح بدین ورزش خاصی میکنید؟ پیاده روی یا ورزش سنگین؟
    خدا را شکر که شما خوب شدین این هم به ما روحیه میده همینکه خوشحال میشیم که یکی از ماها دوباره به زندگی عادی برگشته. خدا را شکر
    الان شما کاملا خوب شدین انشاا...؟ از نظر روحی و استرس در چه وضعی هستین؟ آیا به کمک روانپزشک تونستین مشکل را حل کنید؟
    ممنون
    سلام اقای مهدی، تمام وضعیت اونموقعم رو و کارهایی که کردم رو براتون مینویسم
    ببینید من از اول سال این بیماری رو گرفتم اما با خوردن عرق نعنا حداقل تو کلاس ساکتش می کردم اما تقریبا وسط سال بود که دو ساندویچ از بیرون خوردم بعد از اون موقع دیگه صداهایی انفجار از تو شکمم میشنیدم مثل این بود که روده هام می خواست با زبون بی زبونی بگه اقا نمیتونم اینو هضمش کنم، بعد از موقع مطالب زیادی از تو اینترنت دراوردم و فهمیدم باید غذاهای چرب و نمک و خوردن نوشیدنی بین غذا و.... رو کلا از تو منوی غذایی بردارم و مهمترین چیزی که فهمیدم ورزش کردن بود،از قبل یه تردمیل داشتم که کسی باهاش ورزش نمی کرد پس خودم شروع کردم باهاش ورزش کردن نحوه ورزشم هم این بود که پنج دقیقه اول پیاده روی و پنج دقیقه بعدی هم دویدن اهسته بود (البته خودم تا اون موقع اهل ورزش نبودم اما چند کیلو هم فقط اضافه وزن داشتم) بعد از اون موقع تا حدودی از مشکل صدای شکم بهتر شدم اما چون این رژیم غذایی با معدم سازگار نبود یبوست گرفتم.
    پس برای رفع این مشکل رفتم پیش یه اشنایی که پرستاره و کاملا هم بهش اعتماد داشتم و جریان رو کامل بهش گفتم اونم گفت تو رژیمت سخت گیری زیاد کردی و همین باعث یبوستت شده،بعدش راه هایی برای جلوگیری از نفخ شکم بهم گفت که خدا وکیلی عمل هم کرد،(اگه خواستین بگید که بهتون بگم این راه ها رو چون طولانیه) و گفت نحوه ورزشت نه درسته و نه کافی، ورزش درست اینه که حداقل روزی سی دقیقه روی تردمیل پیاده روی کنی اخر سر هم گفت این مشکل رو خیلی ها دیر یا زود دست به گریبانش می شن و همشم از ورزش نکردن کافی و خوردن غذاهای پر چربه،راستی واسه رفع یبوستم هم دو قرص بهم داد(اسمشون رو نمیدونم) اما گلاب به روتون باعث شد که یه شب کامل رو پیش دستشویی بگذرونم و یه خوبی دیگه هم که داشت این بود که حال و روزم بعد از حرف زدن با کسی که این جور بیماری ها رو میشناخت بهتر شد (منظورم روده تحریک پذیره)
    بعد از رژیم غذایی درست و ورزش کردن درست حالم خیلی بهتر شد و هر روز همینطور بهتر میشدم و خدا رو شکر بعد از چند ماه اروم اروم شروع کردم به خوردن غذاهایی که از منو حذف کرده بودم اما کم و به اندازه تا معدم هم این کینه شتری رو با اینجور غذاها کم کنه.
    تا اون موقع برای رفتن سر کلاس ها و امتحانات مستمر قبل از رفتن با اینکه استرس زیادی داشتم (به خصوص روز اول) دو قاشق روغن زیتون و یه نصف لیوان هم عرق چهل گیاه می خورم و میرم سر کلاس اما یه چیز دیگه هم که مهمه اینکه هیچوقت سر صندلی به حالت خوابیده در نیایند.
    تقریبا از لحاظ بدنی کاملا خوب شده بود اما هنوز یه خورده یبوست داشتم که همون اشنامون گفت برو پیش فلان دکتر، و دکترم خوب به حرفام گوش داد و سوالاتی ازم پرسید اخر سرهم گفت روده بزرگت مشکل داره و به احتمال قوی روده تحریک پذیر داری یه نسخه داد دستم و گفت که ببین این قارصا بعد از دو هفته اثر میکنه یا نه اگه اره شش ماه ادامه بده(نحوه استفادش رو هم گفت) اگه نه هم که بیا تا یه کار دیگه بکنم (البته قرصا اثر کردند و خدارو شکر مشکل یبوستم تا حدود زیادی حل شد). یه قرص دیگه هم برای اعصاب بهم داد و گفت اگه ارامش اعصاب نداری اینو قبل از خواب مصرف کن،البته من هنوز ازش مصرف نکردم.
    تا اونموقع که صداهای شکمم کم شده بود استرسم هم کمتر شد و دارم کم کم از لحاظ استرسی هم بهتر میشم.
    حرف اخر تو زمانی که این بیماری رو داشتم خیلی موقعیت از دستم رفت و جاهایی ابروم رفت اما کم نیوردم با توکل بر خدا و با رژیمی و ورزشی درست ادامه دادم تا حالم دیگه خداروشکر خوب شد با ارزوی سلامتی برای همه.

5. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام
    به طور خلاصه اگه بخوام بگم شما باید روزی سی دقیقه پیاده روی کنید موفق باشید.

7. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببینید من از اول سال این بیماری رو گرفتم اما با خوردن عرق نعنا حداقل تو کلاس ساکتش می کردم اما تقریبا وسط سال بود که دو ساندویچ از بیرون خوردم بعد از اون موقع دیگه صداهایی انفجار از تو شکمم میشنیدم مثل این بود که روده هام می خواست با زبون بی زبونی بگه اقا نمیتونم اینو هضمش کنم، بعد از موقع مطالب زیادی از تو اینترنت دراوردم و فهمیدم باید غذاهای چرب و نمک و خوردن نوشیدنی بین غذا و.... رو کلا از تو منوی غذایی بردارم و مهمترین چیزی که فهمیدم ورزش کردن بود،از قبل یه تردمیل داشتم که کسی باهاش ورزش نمی کرد پس خودم شروع کردم باهاش ورزش کردن نحوه ورزشم هم این بود که پنج دقیقه اول پیاده روی و پنج دقیقه بعدی هم دویدن اهسته بود (البته خودم تا اون موقع اهل ورزش نبودم اما چند کیلو هم فقط اضافه وزن داشتم) بعد از اون موقع تا حدودی از مشکل صدای شکم بهتر شدم اما چون این رژیم غذایی با معدم سازگار نبود یبوست گرفتم.
    پس برای رفع این مشکل رفتم پیش یه اشنایی که پرستاره و کاملا هم بهش اعتماد داشتم و جریان رو کامل بهش گفتم اونم گفت تو رژیمت سخت گیری زیاد کردی و همین باعث یبوستت شده،بعدش راه هایی برای
    جلوگیری از نفخ شکم بهم گفت که خدا وکیلی عمل هم کرد،(اگه خواستین بگید که بهتون بگم این راه ها رو چون طولانیه) و گفت نحوه ورزشت نه درسته و نه کافی، ورزش درست اینه که حداقل روزی سی دقیقه روی تردمیل پیاده روی کنی اخر سر هم گفت این مشکل رو خیلی ها دیر یا زود دست به گریبانش می شن و همشم از ورزش نکردن کافی و خوردن غذاهای پر چربه،راستی واسه رفع یبوستم هم دو قرص بهم داد(اسمشون رو نمیدونم) اما گلاب به روتون باعث شد که یه شب کامل رو پیش دستشویی بگذرونم و یه خوبی دیگه هم که داشت این بود که حال و روزم بعد از حرف زدن با کسی که این جور بیماری ها رو میشناخت بهتر شد (منظورم روده تحریک پذیره)
    بعد از رژیم غذایی درست و ورزش کردن درست حالم خیلی بهتر شد و هر روز همینطور بهتر میشدم و خدا رو شکر بعد از چند ماه اروم اروم شروع کردم به خوردن غذاهایی که از منو حذف کرده بودم اما کم و به اندازه تا معدم هم این کینه شتری رو با اینجور غذاها کم کنه.
    تا اون موقع برای رفتن سر کلاس ها و امتحانات مستمر قبل از رفتن با اینکه استرس زیادی داشتم (به خصوص روز اول) دو قاشق روغن زیتون و یه نصف لیوان هم عرق چهل گیاه می خورم و میرم سر کلاس اما یه چیز دیگه هم که مهمه اینکه هیچوقت سر صندلی به حالت خوابیده در نیایند.
    تقریبا از لحاظ بدنی کاملا خوب شده بود اما هنوز یه خورده یبوست داشتم که همون اشنامون گفت برو پیش فلان دکتر، و دکترم خوب به حرفام گوش داد و سوالاتی ازم پرسید اخر سرهم گفت روده بزرگت مشکل داره و به احتمال قوی روده تحریک پذیر داری یه نسخه داد دستم و گفت که ببین این قارصا بعد از دو هفته اثر میکنه یا نه اگه اره شش ماه ادامه بده(نحوه استفادش رو هم گفت) اگه نه هم که بیا تا یه کار دیگه بکنم (البته قرصا اثر کردند و خدارو شکر مشکل یبوستم تا حدود زیادی حل شد). یه قرص دیگه هم برای اعصاب بهم داد و گفت اگه ارامش اعصاب نداری اینو قبل از خواب مصرف کن،البته من هنوز ازش مصرف نکردم.
    تا اونموقع که صداهای شکمم کم شده بود استرسم هم کمتر شد و دارم کم کم از لحاظ استرسی هم بهتر میشم.
    حرف اخر تو زمانی که این بیماری رو داشتم خیلی موقعیت از دستم رفت و جاهایی ابروم رفت اما کم نیوردم با توکل بر خدا و با رژیمی و ورزشی درست ادامه دادم تا حالم دیگه خداروشکر خوب شد با ارزوی سلامتی برای همه.
    میشه دقیقا رژیم غذایی فعلیت وقرصایی که مصرفشون میکنی رو بگی ​درمورد ورزش انصافا تاثیر گزاره.یه سوال دیگه چند وقته این بیماری رو داری؟
    Last edited by MEHFARJ; 12-04-2013 at 12:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

smock-74 عزیز میشه راه هایی که برای جلوگیری از نفخ شکم بهت گفته بود رو توضیح بدی؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پس برای رفع این مشکل رفتم پیش یه اشنایی که پرستاره و کاملا هم بهش اعتماد داشتم و جریان رو کامل بهش گفتم اونم گفت تو رژیمت سخت گیری زیاد کردی و همین باعث یبوستت شده،بعدش راه هایی برای جلوگیری از نفخ شکم بهم گفت که خدا وکیلی عمل هم کرد،(اگه خواستین بگید که بهتون بگم این راه ها رو چون طولانیه) و گفت نحوه ورزشت نه درسته و نه کافی، ورزش درست اینه که حداقل روزی سی دقیقه روی تردمیل پیاده روی کنی اخر سر هم گفت این مشکل رو خیلی ها دیر یا زود دست به گریبانش می شن و همشم از ورزش نکردن کافی و خوردن غذاهای پر چربه،راستی واسه رفع یبوستم هم دو قرص بهم داد(اسمشون رو نمیدونم) اما گلاب به روتون باعث شد که یه شب کامل رو پیش دستشویی بگذرونم و یه خوبی دیگه هم که داشت این بود که حال و روزم بعد از حرف زدن با کسی که این جور بیماری ها رو میشناخت بهتر شد (منظورم روده تحریک پذیره)
    عزیزم ممنونم. خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و این ها را نوشتی کمک زیادی بهم کرد.
    دوست ندارم بیشتر اذییت کنم اما خودت درک میکنی که ما هر راهی را میریم تا به نتیجه برسیم پس میخوام یه زحمت دیگه بکشی و خلاصه اون چیزی که بالا در پرانتز گفتی یکم طولانیه و مربوط به کم شدن نفخ میشه را برامون توضیح بدی البته با کمال شرمندگی عزیز. ببخشید
    یه سوال دیگه اینکه خوردن روغن زیتون با عرق چهل گیاه هم زمانه؟؟
    قرص آرامبخشی هم که دکتر برای شب ها بهتون معرفی کرده را بی زحمت بنویسین.
    بازم ازت ممنونم. و خدا را شکر که شما خوب شدین دوست من
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

میشه دقیقا رژیم غذایی فعلیت وقرصایی که مصرفشون میکنی رو بگی ​درمورد ورزش انصافا تاثیر گزاره.یه سوال دیگه چند وقته این بیماری رو داری؟
    با سلام،الان رژیم غذایی خاصی ندارم فقط اینا رو رعایت می کنم
    1- موقع غذا خوردن هیچگونه نوشیدنی نمی خورم
    2- هیچ نمکی به غذا نمی زنم
    3- قبل از سیر شدن کامل دیگه غذا نمی خورم،البته تا یه ماه اول کمی سخته،الان خداروشکر دیگه عادت کردم به کم خوردن
    4- غذاهای سرد و گرم رو با هم نمی خورم (برای مثال سیب زمینی سرخ کرده رو با ماست نمی خورم)
    تقریبا همین دیگه رژیم غذایی منه قصدم دارم فعلا همینا رو رعایت کنم.
    شما رو نمی دونم اما من غذاهای بیرون،چیپس،پفک،نوشابه و خیلی از همین چیزا رو دیگه نمی خورم،بجاش میوه خوردنم زیاد شده.
    در مورد قرصام اسمشون اینان
    روده Colofac
    روده Domperidone 10mg
    اعصاب Citalopram 20
    البته خواهش میکنم کسی از خودش نبوغ نشون نده و بره اینا رو بدون نسخه پزشک بخره و همینطوری سرسری بخوره،خود من بدون کمک اینا خوب شدم فقط یخورده مشکل یبوست داشتم که براش دکتر رفتم،قرص اعصاب رو هم تا حالا نخوردم.
    گل گفتی ورزش (اونم پیاده روی) درمان اصلی این بیماریه.
    این بیماری رو حدود یه سال که دارم.
    موفق باشید.

12. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

smock-74 عزیز میشه راه هایی که برای جلوگیری از نفخ شکم بهت گفته بود رو توضیح بدی؟ممنون
    سلام،چیزایی که یادم مونده از حرفاش و خودم فهمیدم رو برات مینویسم
    1- اگه یبوست دارید باید اول این مشکل یبوست رو حل کنید
    2- تا مدتی از غذاهای سرخ کردنی کمتر بخورید
    3- غذاهای سرخ کردنی رو با غذاهای سرد نخورید مثلا سیب زمینی سرخ کرده با ماست
    4- نمک به غذا نزنید
    5- قبل از سیری کامل از خوردن غذا دست بکشید
    6- غذاهای بیرون،چیپس،پفک،نوشابه و ..... رو از منوی غذایی کامل حذف کنید
    7- غذا رو کامل بجوید
    8- غذا رو با ارامش و بدون هول زدن بی مورد بخورید
    9- موقع غذا خوردن هیچگونه نوشیدنی نخورید حتی اب
    10- تو این مدت می تونید دوغ بدون گاز بخورید البته نه با غذا
    11- سبزی خام تو این مدت خیلی خوبه اما زیاده روی در خوردن سبزی میتونه نفخ بیاره
    12- مصرف نکردن غذاهای نفخ دار مثل حبوبات و ... ، البته بعد از خوب شدن باید شروع کنید به خوردن این جور غذاها اما اروم اروم
    13- ادویه جاتی مثل فلفل قرمز فعلا استفاده نشود
    14- مصرف کم ادامس
    15- ورزش،ورزش،ورزش
    فعلا همینا یادم اومد اگه چیزه دیگه ای از قلم انداخته بودم میگم
    نکته بسیار مهم : ممکن بعضیا خودشون رو با دیگرون مقایسه کنند و بگن چرا بقیه که یه مورد رو هم رعایت نمی کنند هیچ نفخی نمی کنند؟ در جواب باید بگم که مقایسه خودتون با افرادی که دستگاه گوارشی قوی ای دارند اصلا درست نیست بالاخره اینم مشکلی بود که نصیب ما شد،اما اگه واقعا ورزش کنید و رژیمی رو رعایت کنید که یخورده سخته، بعدا فایدش رو مثل من میبینید
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •