بچه ها من یه سیو پیدا کردم برای کسایی که نتونستن بازی رو تموم کنن یا نتونستن سیو رو load کنن .
فقط باید توجه کنید طبق دستور عمل کنید 2تا فولدر داره تو این سیو یکی xlive و copcom که فولدر xlive رو باید
تو مسیر زیر کپی کنید :
البته باید replace بشه .C:\Users\your acount name\AppData\Local\Microsoft\XLive
بعد copcom رو تو my document کپی کنی.
اینم لینک : (البته تورنته)
اگه به درد خورد تشکر یادت نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اشتباه نکنم z یعنی :عقب-پایین-جلو![]()
با Akuma هم تا تهش رفتی ؟!
برا منم دقیقاً همین اتفاق افتاد اما بعداً فهمیدم باید با Akuma تا تهش بری تا بعد بتونی Gouken رو باز کنی
دو صفحه قبل گفته بودم Z رو چجوری باید بزنی !! پایین همین پستم نوشتم
نه ، جلو پایین جلو هست . شما به نحوه حرکت جهت فلش اگه دقت کنی میبینی اول اومده جلو بعد پایین و بعد دوباذه جلو
اقا اصلا اكوما رو هم نداد كه با ريوتا اخرش طبق شرايطي كه شما گفته بوديد اكوما رو هم شكست دادم ولي بازم نداد اعصابم الان خرابه بد جوري دوساعته دارم تلاش ميكنم كه اكوما رو بيارم اخرشم هي چي نصيبم نشدبا Akuma هم تا تهش رفتی ؟!
برا منم دقیقاً همین اتفاق افتاد اما بعداً فهمیدم باید با Akuma تا تهش بری تا بعد بتونی Gouken رو باز کنی
دو صفحه قبل گفته بودم Z رو چجوری باید بزنی !! پایین همین پستم نوشتم
اقا من به ادرس زير نتونستم برم:
C:\Users\your acount name\AppData\Local\Microsoft\XLive
اصلا تو درايو d من همچين ادرسي وجود نداره
من ادرس زيز رو كاملا گشتم ولي فايل local وجود نداشت
d dacument and seting all users Application Data
d documet and seting hamed Application Data
Last edited by ..hamed..; 28-07-2009 at 12:55.
ببین دوست عزیز این آدرسی که من دادم برای win7 هست . اگه با یه ویندوز دیگه کار میکنی آدرس کمی فرق میکنه
اینم آدرس ویستا :
اینم بگم که local مخفی است باید از مخفی درش بیاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که show hidden file رو تو ویندوز فعال کنی بعد XLive رو search کنی تو c.
من اکوما و گورگن رو باز کردم
برای باز شدن اکوما با ریو در حالت خیلی اسان و یک راند رفتم تنها کافیه بازی رو نبازی و یک بار حداقل پرفکت بزنید تا اکوما باز شه
برای باز شدن گورگن هم یک بار با اکوما برید بعد ریو رو بردارید در حالت خیلی اسان و یک راند کافیه دو تا پرفکت و 3 تا الترا بزنید
فقط یک سوال کسی تونسته با اکوما الترا بزنه من هر کاری کردم نتونستم با اکوما الترا بزنم
این گویگن هم کاراکتر جالبی نیست منکه خوشم نیومد فقط اکوما
کسی راه الترا زدن با اکوما رو بلده به ما هم بگه
اینطوری نمیشه ! باید رفت دسته خرید ! :دي
فقط میشه سوپر و اولترا ken و ریو رو اجرا کرد ! بقیش عمرا با کی بورد نمیشه ! آنالوگ می خواد !
من تونستم.فقط فرقش با بقيه اينه كه بقيه + گذاشته يعني تقريبا همزمان بايد بزني ولي اين فلش گذاشته يعني بايد بعد از ائن دكمه دكمه بعد رو بزني.پيشنهاد ميكنم با يك انگشت دكمه هاشو بزني كه همزمان نشه.فقط یک سوال کسی تونسته با اکوما الترا بزنه من هر کاری کردم نتونستم با اکوما الترا بزنم
كاملا تاييد ميشه.اینطوری نمیشه ! باید رفت دسته خرید ! :دي
فقط میشه سوپر و اولترا ken و ریو رو اجرا کرد ! بقیش عمرا با کی بورد نمیشه ! آنالوگ می خواد !
راستي يه چيزي:اين fake kik اگات چطوريه؟
سلام من یه سری فایل از سایت 4 shred پیدا کردم شاید به کارتون بیاد آدرس هاشو براتون می زارو
.......فعلا...
.............. آدرس فایل اول .............................
.................................................. ..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......................آدرس فایل دوم ....................
.................................................. ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی تست کنه بگه اینا چی هستن من که کامپیوترم فعلا اوضاش خرابه از کافی نت پست می زارم .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)