تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 82 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

جناب ata.royalfalcon اول از همه یک تشکر جانانه از شما میکنم به خاطر پست های بسیار خوبتون!
    و بعدش چند تا سوال داشتم که ممنون میشم مثل همیشه منو با اطلاعاتتون راهنمایی کنید!

خوب من تجربه از بین رفتن تقریبا دو ترابایت اطلاعات رو دارم ( 1 هارد 1 ترا و دو هارد 500 گیگ رو نابود کردم ) شامل فیلم ، موزیک ومهمتر از همه عکس و فیلم های خانوادگی که واقعا ناراحت کننده بود! به همین دلیل میخوام یک سیستم داشته باشم که از تمام اطلاعاتم به طور کامل یک بکاپ بگیرم:

1. شما چه روشی پیشنهاد میکنید؟ چند هارد اکسترنال رومیزی؟ یکی از دستگاه هایی که خودش بکاپ میگیره؟ استفاده از دستگاهی مثل تایم کپسول اپل؟
    2. اگر بخوام یکسری از فیلم ها و موزیک ها رو به صورت استریم روی چند دستگاه ( چند تا PC + تبلت+ TV داشته باشم از چه هاردهایی استفاده کنم؟ اینترتال؟ اکسترنال؟ با توجه به کار کردن دائم این هارد ها مشکلی براشون پیش نمیاد؟
    3. عمر مفید هارد ها معمولا چه میزانه؟ و راهی هست که قبل از خراب شدن هارد متوجه مشکل شد و هارد رو تعویض کرد؟
    4. ممنون میشم درباره هاب های اتصال هارد و استبیلایز برق بیشتر توضیح بدین! اچه مدلی بهتره از چه سازنده ای؟ و آیا نیاز هست برای هر هارد یکی بخرم؟

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام .
    لينكي كه داديد احتمالاً مربوط به سايت ديجي كالا هست كه نوشته ناموجود . 500 گيگ اين مدل حدود 220 الي 230 هزار تومن هست و قطعاً 750 گيگ قيمت بيشتري داره . كيفيت اين مدل خوب هست ولي ضد ضربه نيست . ميتونيد مدل Seagate backup plus Portable هم انتخاب كنيد .
    ممنون از اطلاعاتتون.
    این مدلی که گفتین ضد ضربه هم هست؟ چند گیگه و قیمتش؟
    اگه تا قیمت 200 و خورده ای بهترین مدل هارد رو بگین ممنون میشم.یه مدلی که تو شهرستان هم راحت گیر بیاد برای خرید...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب ata.royalfalcon اول از همه یک تشکر جانانه از شما میکنم به خاطر پست های بسیار خوبتون!
    و بعدش چند تا سوال داشتم که ممنون میشم مثل همیشه منو با اطلاعاتتون راهنمایی کنید!

خوب من تجربه از بین رفتن تقریبا دو ترابایت اطلاعات رو دارم ( 1 هارد 1 ترا و دو هارد 500 گیگ رو نابود کردم ) شامل فیلم ، موزیک ومهمتر از همه عکس و فیلم های خانوادگی که واقعا ناراحت کننده بود! به همین دلیل میخوام یک سیستم داشته باشم که از تمام اطلاعاتم به طور کامل یک بکاپ بگیرم:

1. شما چه روشی پیشنهاد میکنید؟ چند هارد اکسترنال رومیزی؟ یکی از دستگاه هایی که خودش بکاپ میگیره؟ استفاده از دستگاهی مثل تایم کپسول اپل؟
    2. اگر بخوام یکسری از فیلم ها و موزیک ها رو به صورت استریم روی چند دستگاه ( چند تا PC + تبلت+ TV داشته باشم از چه هاردهایی استفاده کنم؟ اینترتال؟ اکسترنال؟ با توجه به کار کردن دائم این هارد ها مشکلی براشون پیش نمیاد؟
    3. عمر مفید هارد ها معمولا چه میزانه؟ و راهی هست که قبل از خراب شدن هارد متوجه مشکل شد و هارد رو تعویض کرد؟
    4. ممنون میشم درباره هاب های اتصال هارد و استبیلایز برق بیشتر توضیح بدین! اچه مدلی بهتره از چه سازنده ای؟ و آیا نیاز هست برای هر هارد یکی بخرم؟

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم!
    سلام .
    این تعداد بالای خرابی حتماً علتی داره . هارد مکستور 320 گیگ سه ساله دارم که بدون هیچ مشکلی هنوز در حال کار هست حتی یک بدسکتوری یا مشکلات دیگری ندارد . هارد دارای اجزای بینهایت ظریفی هست که سالم ماندن آن نیازمند دقت و مراقبت ویژه هست . فاصله بین head و platter در حد نانومتر هست ضربه یا جابجایی و حتی خوب نصب و پیچ نشدن در محل خود باعث برخورد ایندو با یکدیگر و بدسکتوری و از بین رفتن اطلاعات در آن قسمت میشود . حتی تماس دست بدون حفاظ با برد هارد موجب تخلیه بارهای الکتریکی و آسیب به مدارات آن میشود نوسانات برق ، کیفیت پایین پاور در خرابی هارد موثر هست . حتی پوشیده شدن سوراخ تهویه باعث نابودی هارد میشه .

1. اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید میتونید از انواعی بخرید که raid را ساپورت میکنند مخصوصاً raid1 که در این حالت اطلاعاتی که در یک هارد نوشته میشه عیناً در هارد دوم هم نوشته خواهید شد . حتی در raid5 در صورت خرابی یک هارد و تعویض آن داده ها بازیابی خواهند شد .

مدلهایی چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حداکثر 6 ترابایت حجم دارد و raid0 و raid1 رو ساپورت میکنه و Quad Interface هم هست این مدل از هاردهای WD Green استفاده میکنه .

مدلهای حرفه ای تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که raid5 و raid1 رو ساپورت میکنه که البته اینترفیس Gigabit Ethernet داره و باید با اصول شبکه هم آشنا باشید ، از هاردهای سری اینترپرایز WD RE استفاده شده که کیفیت بالایی دارد .

البته مدلهایی هست که اینترفیس usb3 دارند و در نتیجه راه اندازی آن به مراتب ساده تر هست مثل بوفالو مدل DriveStation Quad که تا 16 ترابایت هم موجوده (موجود بودن در دربازار ایران رو مطمئن نیستم) و دارای raid0 و raid1 و raid5 و raid10 و JBOD هست .

2. میتونید از هارد اکسترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب سرور و راه اندازی dlna فیلم و عکس و ... را در دستگاههایی که dlna ساپورت میکنند بی نیاز به کامپیوتر پخش کنید . برای راه اندازی روتر لازم هست و البته همانطوری که قبلاً هم گفتم برای راه اندازی باید با اصول پیکربندی شبکه آشنا باشید و گرنه ممکنه به مشکل بربخورید . اگر قصد دارید به مدت طولانی استفاده کنید حتماً از فن استفاده کنید و در جای باز و خنک نگهداری کنید تا دچار overheat نشود .

3. عمر مفید هارد بستگی به نگهداری هارد ، نوع هارد و ...دارد . مثلاً هارد WD RE با 24 ساعت و هفت روز هفته کارکرد به خاطر کیفیت بالای آن MTBF بیشتری نسبت به هارد WD green دارد ضمن اینکه هارد WD green یک هارد 24در7 هم نیست و MTBF آن بر اساس هشت ساعت کار برای 5 روز محاسبه شده .
    در مورد تشخیص خرابی هارد قبل از نابودی اطلاعات معمولاً نرم افزارهایی وجود دارد که سلامتی هارد را کنترل میکنند و در صورت وجود مشکل به کاربر برای تعویض هارد اطلاع میدهند . در مورد nas و دستگاههای مشابه در صورتی که raid1 ببندید در صورت خرابی یک هارد اطلاعات روی هارد دیگری موجود هست و حتی اگر raid5 ببندید در صورت خرابی یک هارد در آرایه با تعویض هارد معیوب داده ها بازیابی خواهد شد .

4. اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید میتونید یک استابیلایز هم بخرید ولی اگر هارد اینترنال میخواهید بخرید بهتره که یک پاور خوب بخرید که البته استابیلایزر هم بی تاثیر نخواهد بود . خودم فاراتل مدل STB2000 دارم .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتتون.
    این مدلی که گفتین ضد ضربه هم هست؟ چند گیگه و قیمتش؟
    اگه تا قیمت 200 و خورده ای بهترین مدل هارد رو بگین ممنون میشم.یه مدلی که تو شهرستان هم راحت گیر بیاد برای خرید...
    مدل Seagate backup plus Portable ضد ضربه نیست . اگر ضد ضربه میخواهید مدل silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم (با گارانتی داده پرداز رایانه متین) 500 گیگ حدود 230 الی 240 هزارتومن هست .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

سلام .
    این تعداد بالای خرابی حتماً علتی داره . هارد مکستور 320 گیگ سه ساله دارم که بدون هیچ مشکلی هنوز در حال کار هست حتی یک بدسکتوری یا مشکلات دیگری ندارد . هارد دارای اجزای بینهایت ظریفی هست که سالم ماندن آن نیازمند دقت و مراقبت ویژه هست . فاصله بین head و platter در حد نانومتر هست ضربه یا جابجایی و حتی خوب نصب و پیچ نشدن در محل خود باعث برخورد ایندو با یکدیگر و بدسکتوری و از بین رفتن اطلاعات در آن قسمت میشود . حتی تماس دست بدون حفاظ با برد هارد موجب تخلیه بارهای الکتریکی و آسیب به مدارات آن میشود نوسانات برق ، کیفیت پایین پاور در خرابی هارد موثر هست . حتی پوشیده شدن سوراخ تهویه باعث نابودی هارد میشه .

1. اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید میتونید از انواعی بخرید که raid را ساپورت میکنند مخصوصاً raid1 که در این حالت اطلاعاتی که در یک هارد نوشته میشه عیناً در هارد دوم هم نوشته خواهید شد . حتی در raid5 در صورت خرابی یک هارد و تعویض آن داده ها بازیابی خواهند شد .

مدلهایی چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حداکثر 6 ترابایت حجم دارد و raid0 و raid1 رو ساپورت میکنه و Quad Interface هم هست این مدل از هاردهای WD Green استفاده میکنه .

مدلهای حرفه ای تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که raid5 و raid1 رو ساپورت میکنه که البته اینترفیس Gigabit Ethernet داره و باید با اصول شبکه هم آشنا باشید ، از هاردهای سری اینترپرایز WD RE استفاده شده که کیفیت بالایی دارد .

البته مدلهایی هست که اینترفیس usb3 دارند و در نتیجه راه اندازی آن به مراتب ساده تر هست مثل بوفالو مدل DriveStation Quad که تا 16 ترابایت هم موجوده (موجود بودن در دربازار ایران رو مطمئن نیستم) و دارای raid0 و raid1 و raid5 و raid10 و JBOD هست .

2. میتونید از هارد اکسترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب سرور و راه اندازی dlna فیلم و عکس و ... را در دستگاههایی که dlna ساپورت میکنند بی نیاز به کامپیوتر پخش کنید . برای راه اندازی روتر لازم هست و البته همانطوری که قبلاً هم گفتم برای راه اندازی باید با اصول پیکربندی شبکه آشنا باشید و گرنه ممکنه به مشکل بربخورید . اگر قصد دارید به مدت طولانی استفاده کنید حتماً از فن استفاده کنید و در جای باز و خنک نگهداری کنید تا دچار overheat نشود .

3. عمر مفید هارد بستگی به نگهداری هارد ، نوع هارد و ...دارد . مثلاً هارد WD RE با 24 ساعت و هفت روز هفته کارکرد به خاطر کیفیت بالای آن MTBF بیشتری نسبت به هارد WD green دارد ضمن اینکه هارد WD green یک هارد 24در7 هم نیست و MTBF آن بر اساس هشت ساعت کار برای 5 روز محاسبه شده .
    در مورد تشخیص خرابی هارد قبل از نابودی اطلاعات معمولاً نرم افزارهایی وجود دارد که سلامتی هارد را کنترل میکنند و در صورت وجود مشکل به کاربر برای تعویض هارد اطلاع میدهند . در مورد nas و دستگاههای مشابه در صورتی که raid1 ببندید در صورت خرابی یک هارد اطلاعات روی هارد دیگری موجود هست و حتی اگر raid5 ببندید در صورت خرابی یک هارد در آرایه با تعویض هارد معیوب داده ها بازیابی خواهد شد .

4. اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید میتونید یک استابیلایز هم بخرید ولی اگر هارد اینترنال میخواهید بخرید بهتره که یک پاور خوب بخرید که البته استابیلایزر هم بی تاثیر نخواهد بود . خودم فاراتل مدل STB2000 دارم .
    از جواب جامع شما بسیار ممنونم!
    درباره مشکل خرابی هارد ها باید بگم متاسفانه من یه عادتی بدی دارم اونم تکان دادن مداوم پا هست که فکر میکنم انتقال این لرزش به کیس از طریق زمین و میز کامپیوتر عامل این مشکلات باشه! که البته خدا رو شکر ظرف این سه سال گویا بهش مسلط شدم جون تا الان که اثری از خرابی یا مشکل در دو هارد 1 و 2 ترا WD سبزم نداشتم!

ممنون میشم برای اینکه مباحث این تاپیک منحرف نشه من رو از تجربیا تتون در تاپیک زیر بهرمند کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط keivan2 مشاهده تاپيک
    سلام
    من به تازگی یک عدد هارد اکسترنال wd 500 myy passport خریده ام وقتی به کامپیوترم (پنتیوم 4) نصب می کنم در هنگام کپی کردن یا پخش کردن فیلم سیستم هنگ می کند روی لپ تاپ امتحان کردم هارد درست کار میکرد لطفا راهنمایی بفرمایید راهی وجود دارد که بتوانم هاردم را به کامپیوتر م بدون مشکلی نصب کنم باتشکر

نقل قول نوشته شده توسط ata.royalfalcon مشاهده تاپيک
    سلام .
    اگر به پورتهای جلوی کیس متصل کردید لطفاً به پورتهای پشت کیس متصل کنید . همچنین از کابلهای رابط یا usb hub های معمولی استفاده نکنید . ضمن اینکه روی پورتهای دیگر تست کنید (پشت کیس)
    .

نقل قول نوشته شده توسط keivan2 مشاهده تاپيک
    سلام
    از پورتهای پشت کیس استفاده کردم باز سیستم در زمان ریختن فایل داخل هارد بشدت کند میشود بصورتی که موس حرکت منقطع دارد حتی بعداز کنسل کردن فرمان copy باز به همان صورت باقی می ماند در مورد کابل همان کابلی است که در درون جعبه بود
    Last edited by keivan2; 21-10-2012 at 21:30.

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همگی...کسی میدونه عمر هاردهای اکسترنال و اینترنال حدودا چندساله؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی...کسی میدونه عمر هاردهای اکسترنال و اینترنال حدودا چندساله؟؟؟؟؟
    سلام .
    عمر مفید هارد کاملاً بستگی به نحوه نگهداری ، نوع هارد و کیفیت آن دارد . بدیهی هاردی که در یک محیط گرم شرجی و مرطوب کار میکنه عمر مفید کمتری دارد نسبت به هاردی که در شرایط خنک خشک کار میکنه . با وجودیکه کمپانی های سازنده MTBF بالایی رو برای هارد اعلام میکنند (600.000 ساعت الی 1.4 میلیون ساعت) اما اکثر این هاردها به خاطر سهل انگاریهای کاربر عمر خیلی کوتاهی دارند . دیدم کسانی که 10 سال از هارد بدون مشکلی استفاده کردند و دیدم کسانی که پس از چند ساعت استفاده هارد خراب شد . خودم یه هارد 40 گیگ IDE مکستور داشتم که 5 سال بدون مشکلی کار کرد .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

آقا من یه WD نیم ترا بایت خریدم.

خواستم بپرسم اشکال نداره همیشه به لپتاپ وصل باشه ؟ یا فقط وقتی نیاز دارم وصل کنم.

اگر همینطوری وصل باشه ولی ازش استفاده نشه، یعنی وارد درایورش نشیم جزو ساعات مصرفیش به حساب میاد ؟

چون بعدا احتمالا بخوام بفروشمش.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

آقا من یه WD نیم ترا بایت خریدم.

خواستم بپرسم اشکال نداره همیشه به لپتاپ وصل باشه ؟ یا فقط وقتی نیاز دارم وصل کنم.

اگر همینطوری وصل باشه ولی ازش استفاده نشه، یعنی وارد درایورش نشیم جزو ساعات مصرفیش به حساب میاد ؟

چون بعدا احتمالا بخوام بفروشمش.
    سلام .

اگر هاردپرتابل هست بدیهی هست به محض اینکه سیستم روشن بشه هارد هم روشن خواهد شد و مدتی هم طول خواهد کشید تا هارد به حالت standby برود (مشروط بر اینکه قبلاً این قابلیت رو تنظیم کرده باشید) .
    متصل بودن دائمی هارد به سیستم اشکالی هم نداره ولی همین روشن و خاموش شدن در s.m.a.r.t هارد ثبت میشه و همچنین تا زمانی که هارد به برق متصل شده باشه جرء ساعت کاری به حساب میاد حتی اگر در حالت standby باشه و وارد درایو هم نشید .

عکس زیر مربوط به هارد اینترنال لپتاپم هست . در حقیقت خودم از 1024 بار start/stop تعجب کردم !!!

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •