ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 هم کار می کنه؟ آخه ku990 240X320 هستش ولی ke990 240x400
ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 هم کار می کنه؟ آخه ku990 240X320 هستش ولی ke990 240x400
ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 اجرا میشه؟ آخه ku990 230x320 هستش ولی ke990 230x400!
باید اجرا بشه! این دوتا فقط تو دوربین جلو و نسل سومی بودن به اضافه ی فلش و محافظ لنز تفاوت دارند. البته باتری یو بهتره. در ضمن رزولوشن هردو 240 در 400 هست.ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 اجرا میشه؟ آخه ku990 230x320 هستش ولی ke990 230x400!
سلام بعد از دانلود اون نرم افزارا چه کشر باید بکنم؟؟؟؟
مرسی. آخه من توی اکثر سایتا خونده بودم ku990 240x320 هستش! یه سوال دیگه چه جوری میشه فایل های theme و game رو محو کرد که سرعت موبایل بره بالا؟!
به این سایت سری بزنید هم بد نیست :
www.getjar.com
و هم این سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- براي از بين بردن تم ها فقط كافيه بك آپي كه از گوشيتون گرفتيدو برگردونيد؛
2- در مورد بازي ها هم بايد اونها را به قولي remove كنيد؛
3- بايد بعد از انجام اينكارها اگر مموري خارجي داريد، مموري را Defrag كنيد.
نكته: مورد سوم را هرماه يكبار انجام دهيد تا سرعت گوشي هميشه بالا بمونه (البته اگر زياد عادت داريد مموري را پركنيد)
سلام من یه تازه کارم و متاسفانه وقتی داشتم از گوشیم بک آپ می گرفتم اسم پوشه LG APP رو دو بار به TOTO تغییر دادم. یعنی بار اول که LG APP رو تغییر نام دادم و refresh کردم به اشتباه بعد از Refresh دوباره پوشه LG APP رو تغییر نام دادم و حالا دیگه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی کانکت می شه ولی برنامه EFS اطلاعات گوشی رو نشون نمی ده یعنی دیگه پوشه های گوشی رو لیست نمی کنه. حالا به نظر شما راه حلی داره که بشه درستش کرد؟
سلام من یه تازه کارم و متاسفانه وقتی داشتم از گوشیم بک آپ می گرفتم اسم پوشه LG APP رو دو بار به TOTO تغییر دادم. یعنی بار اول که LG APP رو تغییر نام دادم و refresh کردم به اشتباه بعد از Refresh دوباره پوشه LG APP رو تغییر نام دادم و حالا دیگه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی کانکت می شه ولی برنامه EFS اطلاعات گوشی رو نشون نمی ده یعنی دیگه پوشه های گوشی رو لیست نمی کنه. حالا به نظر شما راه حلی داره که بشه درستش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)