ویرایش شد.
سلام به همه دوستان ، اگه كسي كامپونت يا نحوه ي استفاده از خاصيت مالتي سلكت رو در vb6 بلده لطفا تو هميت تاپك بنويسه خيلي خيلي نيازه و ممنون مي شم !؟ !!!
![]()
سلام دوستان عزیز و عرجمند یه سورس جالب براتون دارم می زارم که امیدوارم لذت برده باشید.
لینک دانلود با حجم ۳۱۱ k
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by تکنیک برتر; 29-05-2007 at 11:12.
Hi All (تکنیک برتر)![]()
![]()
![]()
Last edited by عــــلی; 29-05-2007 at 15:19.
سلام تکنیک برتر جان دستت خیلی درد نکنه خیلی جالب بود من که خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آنتی ویروس سیستمم خسته شد از بس که ویروسهای این فایلها رو از بین برد.
واقعاً مرسی من یه سوال داشتم و اونم اینه که شرکت Autodesk نرم افزار 3Ds Max رو با چه نرم افزار برنامه نویسی نوشته است ممنون میشم جواب رو دریافت کنم فعلا خداحافظ.
بازم سلام به تکنیک برتر و آقا مازیار که دو سوال ساده داشتم ممنون میشم که یکی از شما جواب بدین :
1.من میخواستم که وقتی خواصیت BorderStyle = 0 باشه. یعنی هیچ علامت max.. و min..و Exit نداشته باشه.میخواستم که یه label بزارم و با اون بتونم فرم رو حرکت بدم من این برنامه رو همین جا دانلود کردم ولی پاک شد و حالا هرچی می گردم نمی تونم پیدا کنم.ممنون می شم جواب بدین.
2.من میخواستم یه خواصیت به دکمه بدم که وقتی روش کلیک کردم خواصیت BorderStyle فرم تغییر بکنه:
Me.BorderStyle=0 به Me.BorderStyle=1 این فرمان عمل نمیکنه.
سلام
هر چند هميشه بهار از ما نخواسته بود ولي در هر صورت فضولي ميكنم و......
كد زير باعث ميشه كه فرم رو از هرجاش بخواي بتوني درگ كني
Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
Private Const HTCAPTION = 2
Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
ReleaseCapture
SendMessage Me.hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTCAPTION, 0&
End Sub
بازم سلام خیلی خیلی ممنونم خیلی خوب بود ولی چرا گفتی فضولی من فقط از اونا خواستم چون اونا معمولا بیشتر تو این تاپیک هستن در هر حال ازت خیلی ممنونم ولی جواب سوال دوم رو هنوز نگرفتم این آقای تکنیک برتر چرا نمیاد!؟
ساده ترین راه برای درگ فرم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجايی که من اطلاع دارم بايد تو قسمت خاصيت های دکمه عدد 1 به BorderStyle بدی و بعد اون دکمه رو بايد به Me.BorderStyle ربط بدی .مثل اینکه به دکمه فرمان اجرا شدن رو بدی و بعد با يه علامت = بنويسی : Me.BordeStyle = 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)