تو صفحه ی 36من گذاشتم و توضیح دادم برو ببین![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
تو صفحه ی 36من گذاشتم و توضیح دادم برو ببین![]()
Last edited by king of the kings; 18-04-2009 at 12:28.
عزیزم این ویروس داره؟یعنی میگم اکه توش LaunchGTAIV داره بیخودی دانلود نکنم؟!
من خودم ایوی رو نصب نکردم هنوز ولی فکر کنم مشکلی نداشته باشه چون بیشتر بچه ها دارن...
اونوقت قضیه ی این Guru Drive Sweeper چیه؟
باید حتما نصب بشه؟ اصلا کارش چیه؟
سلام دوست عزیز
خیالتو راحت کنم من این چیزا رو نصب کردم بازی برام اجرا شد چیزای اضافی دیگه واسه مشکلات احتمالیه .
NVIDIA LAST DRIVER که 70 مگ حجمشه
dotNetFx35setup یا نت فریم ورک 2
Game For Windows Live
آخرین ورژن دایرت ایکس 9
ویندوز اکسپی سرویس پک 3
کرک رازور
بعد در مورد مک آفی هم موقع بازی غیر فعالش کن ولی کلا باید LaunchGTAIV باشه بازی هم با اون اجرا نمیشه و با Rockstar Games Social Club اجرا میشه. اگه مشکلاتی مثل افت فریم داشتی یه پچ مثل ورژن 2 یا 3 دان کن که 2 سی و خورده ای مگه و 3 هم پنجاه و دو سه مگ . واسه مشکلات دسته هم یه فایل باید دان کنی که توی تاپیک مشکلات نصب و اجرای آی.وی هست و ... که توی همون تاپیکه . یادم رفت بگم موقع نصب آخرش میگه دی وی دی اولو بزار وقتی گذاشتی تا تموم شدن نصب به اینترنت وصل باش و اعمالی رو که میخواد انجام بده .
آقا من شرمنده هستم من Vista دارم.
service pack 1 هستش
-حالا چی میخواد؟
فکر کنم همه چیزش مثل XP باشه فقط باید netframework 3.5 رو نصب کنم؟(درسته؟)
سیستم مورد نیاز ایوی..
Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB
* 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
این هم آموزش ادیت آی وی که خیلی ها نحوه ادیتشو می خواستن اونم بصورت فیلم و با حجم 2.40 مگابایت که از کیفیت مناسبی برخورداره همچنین یک پلیر اختصاصی .
توضیح آموزش : این آموزش در اصل همون اموزشه که توی صفحه سی ام همین تاپیک گذاشتم و شامل آموزش نصب پچ و فایل های لازمه برای افرادی که مبتدی هستن .
فلاش پلیر باید توی سیستم شما نصب باشه .
آموزش نصب بازی خیلی طولانی تره و مخصوصا برای ویندوز ویستا رو توی دی وی دیم دارم اگه بتونم حجمشو با کیفیت خوب کم کنم براتون میزارم .
آموزش ادیتم با دو برنامه spark و open میزارم .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرعتم اومده پایین برا همین وقتی خواستم آپ کنم سه بار قطع شد برا همینم فایلو سه قسمت کردم که همشونو باید دان کنید بعد کنار هم بزارید و یکیشون رو از فشرده خارج کنید بقیه خودکار خارج میشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم قسمت اول آموزش آی.وی برای ویستا که توی دی وی دیم بود . شما باید درایو گرافیکی و دیگر برنامه هایی رو که در پست های پیشین گفتم داشته باشید البته بسته به ویندوزتون بعضی برنامه ها مثل اون درایو گرافیکه فرق داره که همشو توی
میتونین گیر بیارین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل چهار قسمتیه همشو دان کنید بعد یکیشو از فشرده خارج کنید . برای این فایل پلیر نساختم شاید بعد گذاشتم . فایل به صورت فلشه و فلش پلیر ضروریه . درضمن آموزش با اکسپی چندان فرق نداره کیفیت هم مناسبه (تقریبا)
دانلود (سه قسمت یک مگابایت و چهارمی دویست کیلوبایت )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من save های ویندوز xp رو برداشتم.چه جوری میشه برای vista استفاده کنی؟
هر کاریش میکنم نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)