کاملترین پک بازی(جوگیر نشین fan created هست)
![]()
کاملترین پک بازی(جوگیر نشین fan created هست)
![]()
فکر میکنم این دوربین دید در شب باشه و اصلا ربطی به حس و حال شما تو بازی نداشته باشه !
به به.
اون مجله واقعا لازم میشه :دي
برای مواقعی که داری توی جنگ استراحت میکنی. :دي
تاریخه عرضه بازی چه ماهی هست؟
می دونید چیه ؟ این اروپایی ها و آمریکا و کلا خارجی ها وقتی بازی هم می کنند واقعا از اعماق وجود از بازی لذت می برند .اگر سالی نهایت 5 تا بازی هم بخرن ، حقیقتا بازی می کننا... ، بازی هایی رو هم که میخرن کلی امکانات داره و بازی های درست حسابی هستش و خبری از کرک و مرک نیست و لذت واقعی آنلاین با اینترنت سرعت بالا و wi - fi و هزار کوفت و زهر مار دیگرو می برن . تازه این نهایت 5 تا بازی مثاله ، بودجشون اونقدر هست که راحت برای هر کنسول بازی هایی که زیبا هستن و دلشون می خواد رو بخرن ، والا من که چند تا دوست و فامیل داریم تو خارج همشون همه کنسول هارو دارن و برای هر کدوم کلی بازی دارن....
من اگه xbox داشتم این تشکلیلات دوربین رو می خریدم...
یعنی نمی تونه کلا به جای مانیتور عمل کنه ؟فکر میکنم این دوربین دید در شب باشه و اصلا ربطی به حس و حال شما تو بازی نداشته باشه !
نه بابایعنی نمی تونه کلا به جای مانیتور عمل کنه ؟
اگه اینطوری بود که قیمتش این نبود !
خب مگه این دید در شب نیست ؟ خب وقتی اونطوری یعنی می تونی دور و اطراف رو ببینی دیگه ، خب وقتی یک همچین چیزی میسازن ، فقط برای دید در شب میسازن ؟ یعنی خب تو حالت عادی نمیشه ازش استفاده کرد ؟ با عقل جور در نمیاد ...نه بابا
اگه اینطوری بود که قیمتش این نبود !
قرص ضدافسردگی از نوع موجود در بازار سیاه !!!![]()
افزایش قیمت فروش بازی ......!!
News from the rumor mill: Call of Duty: Modern Warfare 2, according to various web pages at a raised price to be published. Given the current weak market games, the ongoing financial crisis and the weak dollar, the price for the "normal" version of around ten euros respectively. Say: the full price will be between 70-80 euros. Whether it is the console version or the PC version turns, is not known. Activision has become the rumors have not yet expressed. Call of Duty: Modern Warfare 2 will be released on November 10 for PC, Playstation 3 and Xbox 360
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)