دوستان کسی میدونه چرا این بازی تو ویندوز ویستا اجرا نمیشه؟ یعنی اجرا میشه اما وقتی وارد منوی بازی میشه برنامه بسته میشه.
دوستان کسی میدونه چرا این بازی تو ویندوز ویستا اجرا نمیشه؟ یعنی اجرا میشه اما وقتی وارد منوی بازی میشه برنامه بسته میشه.
دوست عزیز: کلا اکثر بازی ها روی ویستا اجرا نمیشه... حتی بعضی از بازی هایی که فقط برای ویستا هم اومدن روش اجرا نمی شن!!!!! بهتر بی خیال بازی کردن روی ویستا بشی.... مگه xp چشه؟؟؟!!!؟؟؟؟!!!![]()
سلام ..من به تازگي بازي godfather را دانلود كردم!!..ميخواستم بدونم در مرحاه اول چكار بايد كرد!!....همان جايي كه داخل يك كوچه هست و يك نفر بايد بزني!!..من هر چي ميزنمش ..بازم انگار نه انگار اتفاقي نمي افته!!...چكار بايد كرد!!!؟كسي بازي كرده من را راهنمايي كنه؟/
من خیلی وقت پیش بازی کردم . من هم همینجا گیر کرده بودم ! ولی بعد فهمیدم نباید بزنیش . اگه درست یادم باشه باید به حرف های اون مرده گوش بدی و کاری که میگه رو انجام بدی . فکر کنم باید به در و دیوار بزنیش و ازش اعتراف بگیری . در کل اگه اشتباه کردم ببخشید !![]()
تمام بازی ها در ویستا اجرا میشن، مگه میشه اجرا نشن، من تا الان با هیچ بازی تو ویستا مشکل نداشتم، فقط gof بود یکمی مشکل داشت که اونم به خاطر پورت بد خوده بازی بود و فکر نمیکنم ربط زیادی به ویندوز پیدا میکرد.
سلام
من آخرهای بازی هستم .
یه جا هست باید برم کل خونه هارو بخرم و کل شهر رو برای خودم بکنم و خانواده های دیگرو نابود کنم .
متاسفانه چندتا کار دیگه باید بکنم که بلد نیستم .
میشه کمک کنید ؟
من بازی رو نصب کردم اما صدای بازی هی قطع و وصل میشه کسی میدونه مشکل از چیه؟
یه مشکل دیگه اینکه بازی تیک تیک میشه مشکل از سیستم منه؟ بازیهای با گرافیک بهتر رو که راحت اجرا میکرد
گرافیک 7900
رم یک گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)