آره من از اونا دیدم لی ایکس پی شو
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
معذرت می خوام این اصله اصله؟
چه جوری اکتیوش کنیم؟
آره من از اونا دیدم لی ایکس پی شو
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
معذرت می خوام این اصله اصله؟
چه جوری اکتیوش کنیم؟
سلام
اینا لینک های نسخه ی ultimate هست که از خود مایکروسافت از این لینک گرفتم
و بعد هم برای راحت تر شدن دانلود قطعه قطعه شون کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا هم لینک های دانلود از رپیدشیر (همین فایل اما قطعه قطعه شده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سایر مشخصات نسخه اطلاعاتی ندارم چون هنوز نصبش نکردم.
اگر هم لینک مستقیم از ftp بدردتون می خوره بگید تا بذارم![]()
حالا اینا رو چه جوری اکتیو کنیم آخه؟ درثانی چه جوری رو دی وی دی بزنم؟
بله
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود ...
ببخشید ، این تک لینکش رو ندارین ؟ چون چندتا پارت یکم واسم سخت هست دانلودش ... !
الان این آخرین نسخه ی وین 7 و اصلش هست ... ؟! چون تک لینک هست دارم این رو میگیرم ، یک وقت 2.3 گیگ الکی به باد نره ...
Last edited by EASPORTS-FIFA; 30-06-2010 at 03:19.
لینک اول توربو بیت تک لینک هست
ولی رزوم نداره ...لینک اول توربو بیت تک لینک هست
خودم اکانت سایت هایی مثل رپیدباز رو دارم ، اما به هر حال با اونا مشکل دارم و سرعتشون برام پایین هستن ... !
الان من این لینکی که behii گذاشته دارم میگیرم ، چه ورژنی هستش ... ؟!
Last edited by EASPORTS-FIFA; 30-06-2010 at 14:57.
این لینک مربوط به ویندوز 7 ultimate , و نسخه ی فاینال هست .
windows 7
Windows 7 Ultimate – DVD
ENG
32 BIT
[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکای پست اول پاک شدن میشه ری آپلود بشه؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)