من روغن چرخ خیاطی می زنم.
دوچرخت مگه تسمه داره؟ همون زنجیر رو میگی؟!
من روغن چرخ خیاطی می زنم.
دوچرخت مگه تسمه داره؟ همون زنجیر رو میگی؟!
دوست من
روغن چرخ خیاطی به خاطر غلظت کمش زود از بین میره من به شما روغن 40 یا از همه بهتر روغن هیدرولیک توصیه میشه
شدیدا از از زدن واسکازین .. گریس ..والوالین . امثاهم خوداری شود
جالبه که من امروز باز هم از یکی از فروشنده ها پرسیدم که چه روغنی بزنم گفت گریس!
واقعا موندم از دست اینها چی کار کنم! کی می خواد به بعضی از مردم این پند سعدی رو یاد بده که: نادان را به از خامشی نیست و گر این مصلحت بدانستی نادان نبودی!
سلام
دوستان من که قدم 178 سانتیمتر و وزنم معادل 69 کیلو است چه سایز دوچرخه ای باید بخرم. مثلا سایز 26 یا 24 یا 28. میشه یکه توضیحی در مورد اندازه مناسب دوچرخه بدید. منظورم برای دوچرخه کوهستان هست. البته برای داخل شهر میخوام. و اگه میشه یک دوچرخه آبرومند تو رنج قیمت 100 تا 150 تومان معرفی کنید.
ببخشید که سوالاتم آماتوری است.مرسی.
دوست من الان دلیلش رو بهت میگم که چرا گریس نزنی
یادش بخیر اون موقعی که تمرین میکردیم مربیمون هر چی میگفت روعن هیدرولیک یا 40 بزنین ما گوش نمیدادیم
یه روز دیدیم قبل تمورین واسه ما گریس stp اورد
ما هم خوشحال زدیم به زنجیر و حسابی حال دادیم بهش
دور 4 رو تمرین بود من داشتم میمردم ارز فشار میدونید چرا؟
چون گریش به خاطر سفت بودنش این قابلیت رو داره که هر چیزی بهش بچسبه مثل خاک و غیره خاک هم دشمن روون بودن هست ببین چه شود
سلام
کسی نیست از دوستان که جواب ما رو بده؟ منتظریما.
مرسی
درود
دوستان دوچرخه سوار و حرفه ای
دوچرخه مریدا مدل TFS XC 100 - V ایا دوچرخه خوبی است؟
قیمت 495000 تومان
ایا با این قیمت، دوچرخه بهتری را پیشنهاد میدهید.
با تشکر
دوچرخه های تولید چین را باید تهیه فرمایید. که ظاهرشون نسبتا خوبه ولی باطنشون خیلی خرابه.![]()
دوست عزیز دوچرخه های مریدا همشون خوبن. شک نکنید.
ممنون از همه دوستانی که کمک می کنند.
در مورد Merida هم یکی از بهترین دوچرخه هاست، و به نظر من خوشگگگگگگگگگگگل ترین دوچرخه ای است که وجود داره! من چقدر دلم می خواست بگیرم، ولی به 60 تومن اختلافش با Giant Boulder SE برام نمی ارزید. ولی الآن که یادش می افتم عجب عروسکی بود.
------------
این روزها چند بار با دوچرخه رفتم توی خیابون، که متاسفانه خیلی اذیت شدم!
میای توی خیابون پر پر پر از ماشین! اصلا تکون نمیشه خورد! یکی نیست بگه سر ظهر روز جمعه توی خیابون چی کار می کنید شماها آخه!
میری توی پیاده رو اونجا هم شلوغ و پر از آدمه و می ترسم یکی بی احتیاطی کنه و آدم بزنه بهش!
موندم چه موقعی و از کجا برم!
شب هم که دوچرخه سواری خطرناکه! احتمالا باید درست بعد از طلوع خورشید آدم بره بیرون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)