برچسب هست اما نه برچسبی که مخصوص 5800 باشه! باید بزرگتر بگیری و اندازه صفحه ببری!(مصدر بریدن!) یا اینکه صبر کنی تا یه برچسبی مخصوصش بیاد!
برچسب هست اما نه برچسبی که مخصوص 5800 باشه! باید بزرگتر بگیری و اندازه صفحه ببری!(مصدر بریدن!) یا اینکه صبر کنی تا یه برچسبی مخصوصش بیاد!
در مورد دوربینش تا حدودی 70%!حرفمو پس میگیرم اگر قبل از گرفتن هر عکس دقیقا setting برای فضایی که دارین عکس میگیرین تنظیم کنید عکس های خوبی میشه باهاش گرفت من از نور کم تا نور روز با هاش کار کردم و نتیجه قابل قبول بود فقط اون وقت قبل از عکس گرفتنو باید بزارین !یک سوال حیاتی کسی هندزفری بلوتوث با این گوشی کانکت کرده؟من هر کاری کردم بیش از 10 ثانیه وصل نمیشه و خودش disconnect میکنه اساتید لطفا راهنمایی کنن.خیلی برام مهمه
حرفتو در مورد دوربین قبول ندارم!
تنظیماتش باعث میشه کیفیتش درست بشه ولی هنوز انتظار میره حداقل مثل یه 3 مگاپیکسلی معمولی عکس بگیره ولی دوربینش در حد یه 2 مگاپیکسلی ضعیف عکس میگیره(حتی با تنظیمات!)
من باDS220 کانکت شدم مشکلی نداره!
برو تو منوی بلوتوث! برو تو تب آخر(Blocked Device) ببین اسم هندسفریت اگه اون تو هستش پاکش کن!
در قسمت Blocked Devices نبود هندزفری من مدل HBH-631 هست اشکال کجاست نمیدونم با همه گوشی های دور و برم تست کردم کانکت شد جز 5800
خوب شما لازمه اول بلوتوثتون رو تست کنید!برا اینکار با یه موبایل دیگه از طریق بلوتوث وصل بشید به 5800!یه یه کار بهتره دیگه اینه که با کامپیوتر لپ تاپ که بلوتوث داره وصل بشید به گوشیتون!اگه توی این موارد گوشی مشکلی نداشت پس 100 درصد مشکل از هندزفری بلوتوثه هست!
دوستان اینجا یه عکس گذاشتم با N73 که دیگه فکر نکنم 5800 در مورد دوربین حرفی واسه زدن داشته باشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تو هم اینجا رو کردی تاپیک عکسهای انداخته شده با N73! هی دل مارو خون کن!![]()
دوستان قبلا هم گفتم بازم میگم: این گوشی در زمینه دوربین هیچ حرفی برای گفتن نداره و نخواهد داشت!
درسته پشتش زده 3.2 ولی واقعا در حد 2 هم نیست! چه در عکس و چه در فیلمبرداری! پر نویز ترین دوربینیه که من توی یه گوشی دیدم!
پس دیگه جای مقایسه نمیمونه که بخواید با گوشی های دیگه تو این زمینه رقابت یا کل کل بکنید!
پس خواهشا دوربینش رو با بقیه گوشی ها مقایسه نکنید!
برو علاءالدین طبقه چهارم .واحد 420...شاید داشته باشه.
موقعی که برای n96 هنوز هیچ مغازه ای برچسب اسکرین نداشت من از این یارو خریدم...
اقایون رعایت کنید!!سری 5x00 کلا دوربینهاشون نویزی هستند!!!دیگه اینقدر مقایسه نکنید برا دوربین!دوربین 5700 هم نویزی بود در شب خیلی هم نویزی بود از ان70 هم ضعیفتر بود ولی نو اوری داشت و اون هم چرخونکش بود و سیمبین جدیدش!دقیقا همون راه رو 5800 رفته با ال سی دی بهتر و سیمبین جدیدتر و تاچ!جالبه هر دو گوشی 5800 و 5700 هندزفریهاشون ضعیف بودن ولی اسپیکرهای فوق العاده با کیفیتی دارند!!یادمه هندزفری من سر 2 ماه خراب شد(5700 رو میگم!)!پس دیگه اینقدر به دوربین نچسبید از تاچش بگید و سرعتش و پخش موزیکش!اه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)