تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 804 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو دارن ایا برچسبی هست مثل مال خودش ولی خط های سفید نداشته باشه یعنی شیشه ای و ساده باشه که بگیرم بچسبونم رو ال سی دیش تا خط نیوفته ؟ اخه همینجوری یه چند تا خط کوچیک رو اون برچسب فابریکش که هنوز نکندمش افتاده
    برچسب هست اما نه برچسبی که مخصوص 5800 باشه! باید بزرگتر بگیری و اندازه صفحه ببری!(مصدر بریدن! ) یا اینکه صبر کنی تا یه برچسبی مخصوصش بیاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه KELIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد دوربینش تا حدودی 70%!حرفمو پس میگیرم اگر قبل از گرفتن هر عکس دقیقا setting برای فضایی که دارین عکس میگیرین تنظیم کنید عکس های خوبی میشه باهاش گرفت من از نور کم تا نور روز با هاش کار کردم و نتیجه قابل قبول بود فقط اون وقت قبل از عکس گرفتنو باید بزارین !یک سوال حیاتی کسی هندزفری بلوتوث با این گوشی کانکت کرده؟من هر کاری کردم بیش از 10 ثانیه وصل نمیشه و خودش disconnect میکنه اساتید لطفا راهنمایی کنن.خیلی برام مهمه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد دوربینش تا حدودی 70%!حرفمو پس میگیرم اگر قبل از گرفتن هر عکس دقیقا setting برای فضایی که دارین عکس میگیرین تنظیم کنید عکس های خوبی میشه باهاش گرفت من از نور کم تا نور روز با هاش کار کردم و نتیجه قابل قبول بود فقط اون وقت قبل از عکس گرفتنو باید بزارین !یک سوال حیاتی کسی هندزفری بلوتوث با این گوشی کانکت کرده؟من هر کاری کردم بیش از 10 ثانیه وصل نمیشه و خودش disconnect میکنه اساتید لطفا راهنمایی کنن.خیلی برام مهمه
    حرفتو در مورد دوربین قبول ندارم!
    تنظیماتش باعث میشه کیفیتش درست بشه ولی هنوز انتظار میره حداقل مثل یه 3 مگاپیکسلی معمولی عکس بگیره ولی دوربینش در حد یه 2 مگاپیکسلی ضعیف عکس میگیره(حتی با تنظیمات!)
    من باDS220 کانکت شدم مشکلی نداره!
    برو تو منوی بلوتوث! برو تو تب آخر(Blocked Device) ببین اسم هندسفریت اگه اون تو هستش پاکش کن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه KELIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در قسمت Blocked Devices نبود هندزفری من مدل HBH-631 هست اشکال کجاست نمیدونم با همه گوشی های دور و برم تست کردم کانکت شد جز 5800

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

خوب شما لازمه اول بلوتوثتون رو تست کنید!برا اینکار با یه موبایل دیگه از طریق بلوتوث وصل بشید به 5800!یه یه کار بهتره دیگه اینه که با کامپیوتر لپ تاپ که بلوتوث داره وصل بشید به گوشیتون!اگه توی این موارد گوشی مشکلی نداشت پس 100 درصد مشکل از هندزفری بلوتوثه هست!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان اینجا یه عکس گذاشتم با N73 که دیگه فکر نکنم 5800 در مورد دوربین حرفی واسه زدن داشته باشه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اینجا یه عکس گذاشتم با N73 که دیگه فکر نکنم 5800 در مورد دوربین حرفی واسه زدن داشته باشه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا تو هم اینجا رو کردی تاپیک عکسهای انداخته شده با N73! هی دل مارو خون کن!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان قبلا هم گفتم بازم میگم: این گوشی در زمینه دوربین هیچ حرفی برای گفتن نداره و نخواهد داشت!
    درسته پشتش زده 3.2 ولی واقعا در حد 2 هم نیست! چه در عکس و چه در فیلمبرداری! پر نویز ترین دوربینیه که من توی یه گوشی دیدم!
    پس دیگه جای مقایسه نمیمونه که بخواید با گوشی های دیگه تو این زمینه رقابت یا کل کل بکنید!
    پس خواهشا دوربینش رو با بقیه گوشی ها مقایسه نکنید!

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو دارن ایا برچسبی هست مثل مال خودش ولی خط های سفید نداشته باشه یعنی شیشه ای و ساده باشه که بگیرم بچسبونم رو ال سی دیش تا خط نیوفته ؟ اخه همینجوری یه چند تا خط کوچیک رو اون برچسب فابریکش که هنوز نکندمش افتاده
    برو علاءالدین طبقه چهارم .واحد 420...شاید داشته باشه.
    موقعی که برای n96 هنوز هیچ مغازه ای برچسب اسکرین نداشت من از این یارو خریدم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

اقایون رعایت کنید!!سری 5x00 کلا دوربینهاشون نویزی هستند!!!دیگه اینقدر مقایسه نکنید برا دوربین!دوربین 5700 هم نویزی بود در شب خیلی هم نویزی بود از ان70 هم ضعیفتر بود ولی نو اوری داشت و اون هم چرخونکش بود و سیمبین جدیدش!دقیقا همون راه رو 5800 رفته با ال سی دی بهتر و سیمبین جدیدتر و تاچ!جالبه هر دو گوشی 5800 و 5700 هندزفریهاشون ضعیف بودن ولی اسپیکرهای فوق العاده با کیفیتی دارند!!یادمه هندزفری من سر 2 ماه خراب شد(5700 رو میگم!)!پس دیگه اینقدر به دوربین نچسبید از تاچش بگید و سرعتش و پخش موزیکش!اه

12. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •