تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 142 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این fgp 660 منم که هیچ بازی ای نمی شناستش.به هیچ دردی نمی خوره.فقط street fighter IV باهاش خوب کنار میاد که اونم دکمه کم میاره!اینجا کسی نیست که با اینا SFIV بازی کنه؟اگه هست یه ندایی بده ما چند تا سوال ازش بکنیم.
    من الان از خریدش واقعا پشیمونم چون حداقل به درد من یکی که نخورد چون برای بازی هایی که می خواستم شناسایی نمیشه.شاید بقیه راضی باشن.ولی من کلا به هر کی میخواد برای بازی های جدید جوی استیک بگیره پیشنهاد می کنم پولشو جمع کنه یکی مال Xbox 360 بگیره.دیگه خیالش برای شناسایی شدن تو بازی ها راحته.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يه سوال در مورد فرمان بازي داشتم
    الان فرمان بازي تا حدود 60 تومان چي پيدا ميشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این fgp 660 منم که هیچ بازی ای نمی شناستش.به هیچ دردی نمی خوره.فقط street fighter IV باهاش خوب کنار میاد که اونم دکمه کم میاره!اینجا کسی نیست که با اینا SFIV بازی کنه؟اگه هست یه ندایی بده ما چند تا سوال ازش بکنیم.
    من الان از خریدش واقعا پشیمونم چون حداقل به درد من یکی که نخورد چون برای بازی هایی که می خواستم شناسایی نمیشه.شاید بقیه راضی باشن.ولی من کلا به هر کی میخواد برای بازی های جدید جوی استیک بگیره پیشنهاد می کنم پولشو جمع کنه یکی مال Xbox 360 بگیره.دیگه خیالش برای شناسایی شدن تو بازی ها راحته.
    شما هم مثل من و بقيه هستيد كه وقتي اين گيم پد رو مي خريد ازش نا اميد ميشيد من پارسال همين موقع ها بود كه منم fgp 660 خريدم و با مشاهده اسلايدر هاش فكر كردم خرابه بردم پس دادم يكي ديگه رو گرفتم به يارو گفتم اسلايدر هاش خرابه اونم طفلكي عوض كرد در واقع خراب نبود من بلد نبودم. يعني اصلا درك نمي كردم كه اون اسلايدر ها دكمه محسوب نمي شن و در واقع يه مدل از ستيك ها هستند كه كاربرد خاص خودشون رو دارند بعد ديدم بازي هايي مثل فيفا اصلا نميشناسه اسلايدر ها رو بنابراين كلا از دسته متنفر شدم وقتي باهاش PES 2009 بازي كردم با كمال تعجب ديدم كار مي كنه توي اون بازي ولي واقعا دستم رو ناراحت ميكرد دسته كلي پشيمون شدم كه چرا رفتم 15 تومن دادم اين دسته رو خريدم ولي بعد مدتي فهميدم اينكه بازي هاي كامپيوتري اسلايدر ها رو نميشناسن اين تقصير گيم پد نيست اسلايدر براي بازي ها تعريف نشده مثلا بازي هايي مثل استريت فايتر چهار يا PES 2009 يا همين GTA IV واسه اينا بهترين مورد هست دسته فراسو fgp 660 تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو . خلاصه هفته پيش هوس كردم يه گيم پد تكي طرح PS2 بخرم 4 بار خريدم و بردم تعوسض كردم هر بار مي ديدم كه ايراد دارن و آخرين بار فقط يك روز كار كرد و بعدش خراب شد چون ديگه اعصاب برام نمونده بود گيم پد رو از پنجره پرت كردم بيرون و قسم خوردم ديگه گيم پد چيني كه قاچاق وارد ميشن نخرم چون همگي مشكل دارن. در حاليكه گيم پد فراسو شركتي هست و خيلي با دوام اشكالي هم داشته باشه بلافاصله گارانتي تعويض داره. به همه گيمر ها توصيه ميكنم گيم پد شركتي بخرن و گيم پد هاي چيني نخرن. چون از دم مكل دارن و اتصالي دارن

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا پس ما چكار كنيم.درسته نود درصد دسته ها الان چيني هستن نه درصد فراسو يك درصد هم موارد ديگه.اما آرمين جان تو كه يه گيمري مخصوصا براي اين pes پس الان با چي بازي مي كني؟چيني ها كه هيچ.خودم ماهي يدونه هي عوض ميكنم.فراسوهم كه ميگي خوش دست نيست حالا براي pes و در درجات بعد NFS و GTA بالاخره چي بگيريم كه حداقل يه شش ماهي كار بكنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

PES 2009 بازي كردم با كمال تعجب ديدم كار مي كنه توي اون بازي ولي واقعا دستم رو ناراحت ميكرد دسته كلي پشيمون شدم كه چرا رفتم 15 تومن دادم اين دسته رو خريدم ولي بعد مدتي فهميدم اينكه بازي هاي كامپيوتري اسلايدر ها رو نميشناسن اين تقصير گيم پد نيست اسلايدر براي بازي ها تعريف نشده مثلا بازي هايي مثل استريت فايتر چهار يا PES 2009 يا همين GTA IV واسه اينا بهترين مورد هست دسته فراسو fgp 660 تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو . خلاصه هفته پيش هوس كردم يه گيم پد تكي طرح PS2 بخرم 4 بار خريدم و بردم تعوسض كردم هر بار مي ديدم كه ايراد دارن و آخرين بار فقط يك روز كار كرد و بعدش خراب شد چون ديگه اعصاب برام نمونده بود گيم پد رو از پنجره پرت كردم بيرون و قسم خوردم ديگه گيم پد چيني كه قاچاق وارد ميشن نخرم چون همگي مشكل دارن. در حاليكه گيم پد فراسو شركتي هست و خيلي با دوام اشكالي هم داشته باشه بلافاصله گارانتي تعويض داره. به همه گيمر ها توصيه ميكنم گيم پد شركتي بخرن و گيم پد هاي چيني نخرن. چون از دم مكل دارن و اتصالي دارن
    تاييد ميشه اصولا نميدونم چرا بازي ها قوانين GAME FOR WINDOWS رو رعايت نميكنند(تو اين قانون بايد بازي ها با گيم پد به طور كامل هماهنگي داشته باشه!)
    در ضمن گارانتي فراسو از تمام گارانتي هايي كه من ديدم تا الان بهتر بود!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو
    ببخشيد ولي من نميتونم GTA IV رو با اين بازي كنم.دوستم هم ميگفت ميتونه بازي كنه ولي من نميتونم.ممكنه از crack باشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشيد ولي من نميتونم GTA IV رو با اين بازي كنم.دوستم هم ميگفت ميتونه بازي كنه ولي من نميتونم.ممكنه از crack باشه؟
    توي پست اول تاپيك مشكلات GTA IV رو خوب مي خوندي متوجه مي شدي دقيقا باس چيكار كني بايد چند تا فايل dll رو توي پوشه هاي system32 و windows كپي كني اگه دسته فراسو x360 داري من براش يك devdata مناسب نوشتم دستي كه كاملا باهاش سازگاره ولي همونطور كه گفتم چون بازي پورت شده مشكل نشناختن اسلايدر ها رو داره و اونا كار نمي كنن متاسفانه به همين خاطر دكمه هاي LT و RT رو انتقال دادم به دكمه هاي 7 و 8 كه استارت و سلكت هستند و دكمه هاي سلكت و استارت رو به دكمه هاي 9 و 10 كه همون فشار دادن استيك ها هستند. اينم لينكش برات آپلود كردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا پس ما چكار كنيم.درسته نود درصد دسته ها الان چيني هستن نه درصد فراسو يك درصد هم موارد ديگه.اما آرمين جان تو كه يه گيمري مخصوصا براي اين pes پس الان با چي بازي مي كني؟چيني ها كه هيچ.خودم ماهي يدونه هي عوض ميكنم.فراسوهم كه ميگي خوش دست نيست حالا براي pes و در درجات بعد NFS و GTA بالاخره چي بگيريم كه حداقل يه شش ماهي كار بكنه؟
    والا همون طرح هاي PS2 خوبه ولي ديگه الان دير شده بايد قبلا مي خريدي الان توي بازار هر چي هست به درد جرز لاي ديوار مي خوره مگه اين كه گفتم شركتي باشه فراسو يه مدل براي طرح PS2 داره ببين مي توني نمايندگي فراسو رو پيدا كني اگه تونستي بخر منم واسه PES 2010 از اونا مي خرم از زير سنگم كه شده گير ميارم

9. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

باشه فراسو يه مدل براي طرح PS2 داره ببين مي توني نمايندگي فراسو رو پيدا كني اگه تونستي بخر منم واسه PES 2010 از اونا مي خرم از زير سنگم كه شده گير ميارم
    ميتونين به لاوان برين و نزديك ترين نمايندگي رو پيدا كنين و از اونجا فراسو رو بخرين!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

توي پست اول تاپيك مشكلات GTA IV رو خوب مي خوندي متوجه مي شدي دقيقا باس چيكار كني بايد چند تا فايل dll رو توي پوشه هاي system32 و windows كپي كني اگه دسته فراسو x360 داري من براش يك devdata مناسب نوشتم دستي كه كاملا باهاش سازگاره ولي همونطور كه گفتم چون بازي پورت شده مشكل نشناختن اسلايدر ها رو داره و اونا كار نمي كنن متاسفانه به همين خاطر دكمه هاي LT و RT رو انتقال دادم به دكمه هاي 7 و 8 كه استارت و سلكت هستند و دكمه هاي سلكت و استارت رو به دكمه هاي 9 و 10 كه همون فشار دادن استيك ها هستند. اينم لينكش برات آپلود كردم
    دستت درد نکنه کار کرد ولی فهمیدم همون موس و کیبرد خیلی بهتره.
    در ضمن الان وقتی گیم پد وصل نیست میرم تو Gears Of War دکمه های xbox رو مینویسه.مثلا پایین صفحه x وY و ... میاد هرچند باید دکمه های کیبرد رو بزنم ولی وقتی گیم پد وصل میشه همون دکمه های کیبرد رو مینویسه!
    در مورد اون اسلایدر ها هم من فقط بازی Tom Clancy's Haws رو دیدم که اونا رو میشناخت و از قابلیتشون هم استفاده میکرد.مثلا من سمت راستی رو برای قدرت موتور هواپیما و سمت چپی رو برای ترمزش گذاشتم.و این دو تا براساس همون مقداری که اسلایدر رو فشار میدادم انجام میشد.
    پ.ن:راهی نیست که این اسلایدر هارو به Street Fighter IV بشناسونیم؟دو تا دکمه کم دارم.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اين هم ليست انواع دسته هاي فراسو با قيمت اونها براي دوستان:

13. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •