تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 295 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

هیچکدوم از اینها توی ایران پیدا نمیشه . در ضمن این دوستمون باید توجه داشته باشه که نه تنها این پلیر ها بلکه هر وسیله دیگه ای یه سری مدلهای حرفه ای داره . شما نباید اینا رو با هم مقایسه کنید . این رو هم بگم که توی ایران مگه چند تا دی وی دی با کیفیت اچ دی و بالا پیدا میشه که این پلیرها بتونن با بالاترین کیفیت اونا رو پخش کنن ؟ من نمیگم خرید این پلیر های حرفه ای اشتباه هستش ولی من خودم بشخصه دوست دارم فیلمهای جدید رو ببینم و اونا هم معمولا کیفیت بالایی ندارند . در ضمن در طول ماه انقدر فیلم تولید میشه که اگه بخوای منتظر نسخه با کیفیت بشینی باید قید خیلیشونو بزنی .
    یه مورد دیگه اینکه این پلیر های حرفه ای ، نمایشگر حرفه ای هم میخواد وگرنه تفاوت زیادی توی پخششون توی یه نمایشگر معمولی وجود نداره .

بله حرف شما کاملا منطقی و درسته
    هدف من فقط این بود که کسانی که مثل من ( تازه حدود یک هفته هستش که با ایم hi-end ها آشنا شدم)
    فکر میکردند و یا میکنند که پلیرهای سامسونگ و الجی بازار جهان رو به تسخیر در آوردن و یا با خرید این پلیرها احساس میکنند که یک پلیر حرفه ای رو به خونه میبرند سخت در اشتباهند
    من این محصولات رو برای خرید معرفی نکردم چون در دسترس من و شما نیست
    اگر هم بود فکر نمیکنند به غیر از عده ی محدودی کسی توانایی پرداخت 3 میلیون تومان رو برای پلیر دی وی دی داشته باشه
    به همین دلیل وارد نمیشه و اون عده ی محدود هم اگه واقعا خواهان کیفیت باشن خوب از خارج کشور تهیه میکنند و طبیعا گمرک هم خواهند پرداخت
    Last edited by babak_gww; 07-05-2009 at 22:53.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

خوب حالا با همه این حرفها
    به نظر شما من یه پلیر سامسونگ یا الجی از همین جا تهیه کنم یا بیام تهران که یا فیلیپس بگیرم یا پایوونر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر شما من یه پلیر سامسونگ یا الجی از همین جا تهیه کنم یا بیام تهران که یا فیلیپس بگیرم یا پایوونر؟
    منم اومدم تهران و کلی سرگردون فیلیپس شدم ولی آخرش همون ال جی 9650 رو خریدم که کاملا ازش راضیم .پایونیر هم چیز خاصی نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

منم اومدم تهران و کلی سرگردون فیلیپس شدم ولی آخرش همون ال جی 9650 رو خریدم که کاملا ازش راضیم .پایونیر هم چیز خاصی نداره .
    با سلام

از نظر خواندن dvd های خش دار، قدرتش در چه حدیه؟

آیا کابل hdmi هم همراهش هست؟ طول کابل چقدره؟

گارانتی گلدیران داره؟ لطفا قیمت رو هم اعلام کنید.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام

از نظر خواندن dvd های خش دار، قدرتش در چه حدیه؟

آیا کابل hdmi هم همراهش هست؟ طول کابل چقدره؟

گارانتی گلدیران داره؟ لطفا قیمت رو هم اعلام کنید.

با تشکر
    قدرتش عالیه . واقعا سرعت و قدرت خوندن دیکش عالیه .
    بله همراهش هست . فکر کنم بین 1 تا 1.5 متره .
    بله گارنتی 18 ماه داره .من از جمهوری خریدم 98 تومن . قبل از عید .

6. این کاربر از mehdimdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز نمیدونم شما چرا اینقد سوالتونو تکرار میکنید ،اگه از اول تاپیک پستهارو دنبال کنین ،به یه نتیجه کلی میرسین.
    اینو صرفا دارم ار روی تجربه میگم . اگه میخواین استفاده معمولی از یه دی وی دی کنین یعنی بدون سینمای خانگی و باند های حرفه ای کیفیت تصویر پایونیر(مدل 410 به بالا) وال جی کمی فرق داره (پایونیر یکم بالاتره ولی
    نه خیلی زیاد) ولی اگه بخواین سینمای خانگی بگیرین در گرفتن پایونیر شک نکنین،صدای الجی توش یکم گرفتگی بود ز یاد واضح نبود، ولی صدای پایونیر کاملا شفاف واضح و قابل تشخیص بود ، ضمن اینکه پایونیر فریمور هم داره.
    حالا انتخاب با خودتونه.
    اما بازم اگه نظر من باشه ،اگه سینمای خانگی ندارین همون الجی رو بگیرین ولی اگه دارین ، ارزش تهران اومدن واسه خرید پایونیر رو داره
    در ضمن جناب mehdimdi شما تا زمانیکه جنسی رو کاملا تست نکردین و اشنایی کامل باهاش ندارین اونو زیر سوال نبرین شما صرفا میتونین از درمورد جنس خودتون قضاوت صحیحی داشته باشین مگه اینکه جنس دیگه ای رو در کنار جنس خودتون تو خونه (نه تو مغازه) ما هم مقایسه کنین ،من دقیقا 2 ساعت وقت گذاشتم وبه این نتیجه رسیدم. حالا باز اگه دوستان نظر دیگه ای دارین یه چیز دیگست
    Last edited by farshidcivil; 09-05-2009 at 11:51.

8. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام

در ضمن جناب mehdimdi شما تا زمانیکه جنسی رو کاملا تست نکردین و اشنایی کامل باهاش ندارین اونو زیر سوال نبرین شما صرفا میتونین از درمورد جنس خودتون قضاوت صحیحی داشته باشین مگه اینکه جنس دیگه ای رو در کنار جنس خودتون تو خونه (نه تو مغازه) ما هم مقایسه کنین ،من دقیقا 2 ساعت وقت گذاشتم وبه این نتیجه رسیدم. حالا باز اگه دوستان نظر دیگه ای دارین یه چیز دیگست
    من پایونیر مدل 410 رو تست کردم و با ال جی مقایسه کردم چون دوستم 410 داره . والا تصویرشون کاملا یکی بود . از لحاظ صدا هم باور کنید من تفاوتی ندیدم فقط کمی صدای پایونیر شفاف تر بود . هر دو رو به یه سیستم صوتی وصل کردیم . باور کنید ال جی 9650 هم همون کیفیت رو داشت .

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من پایونیر مدل 410 رو تست کردم و با ال جی مقایسه کردم چون دوستم 410 داره . والا تصویرشون کاملا یکی بود . از لحاظ صدا هم باور کنید من تفاوتی ندیدم فقط کمی صدای پایونیر شفاف تر بود . هر دو رو به یه سیستم صوتی وصل کردیم . باور کنید ال جی 9650 هم همون کیفیت رو داشت .
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عجب!
    جالبه که الان من داشتم در Google Shopping دنبال پلیر 9650 میگشتم ولی چیزی پیدا نشد!
    دوست عزیز شما لینک مشخصات فنی پلیر 9650 رو از سایت اصلی الجی بذار.
    من با هیچکدوم از این دو دستگاهی که شما داری مقایسه میکنی کار نکردم ولی از روی مشخصات فنی 410 پایونیر میگم که از الجی بهتر هست!
    صحبت شما مشکوک هست .
    لطفا مشخصات فنی دقیق 9650 الجی رو بذار تا مقایسه کنیم . این مقایسه ی کلی که شما میکنی درست نیست.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر دنبال يك پلير عالي با قيمت متوسط هستيد من شديدا توصيه ميكنم دنون DVD-1740 رو انتخاب نمائيد.قيمت 260.000 تومن.

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من امروز dvdplayer فیلیپس گرفتم آخرین مدل 5996 به قیمت 120 تومن ....

پایونیر 410 هم بود قیمت 118 تومن اما یک مقدار تو امکانات کمتر بود ..... هردو خوبن من این رو گرفتم به هر حال .

dvdplyer فیلیپس 5996 ساخت ساخت کجاست ارزش داره یه تایوانی با همین مدل رو 90 تومان بگیرم
    شماره نمایندگی تهران چنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •