کسی نمی خواد جواب من رو بده؟
از کجا بفهمم که اصله؟
کسی نمی خواد جواب من رو بده؟
از کجا بفهمم که اصله؟
سلام دوست عزیز
اگه می خوای بفهمی که گوشیت اصله یا نه یه سری به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز. ببینید من نمیدونم که برای گوشیهای فاقد سیستم عامل کدی وجود داره که مدت کارکرد گوشی رو نشون بده یا نه ولی کد زیر معمولا ورژن گوشی رو به همراه تاریخ ساخت و کشور مقصد گوشی نشون میده البته امیدوارم دوستان این سوالو جواب بدن که ایا از روی شماره سریال گوشی میشه اصل بودن گوشی رو تشخیص داد یا نه.
#1234#*
#1234#* ورژن فيرو وير و اين اطلاعات رو ميده. تا جايي كه من ميدونم با تغيير فيرم وير گوشي همه ي تنظيمات صفر ميشه و نميشه نو بودن رو تشخيص داد.
تنها چيزي كه به نظرم ميرسه اينه كه جعبش پلمب باشه و ليبل داشته باشه.
سلام.
دوستان من اين گوشي رو هفته پيش خريدم؛ ولي تو جعبهاش در پوش باطري اضافه نبود. آخه تو پست يكي از دوستان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خوندم كه 3تا درپوش باطري داره. چرا؟
منم با گارانتی ماکروتل 2 3ماه قبل گرفتم ،نداشت. مهمی نیست.
مبارکه ،چقدر گرفتی شما؟
اوني كه من گرفتم سري اولي بود كه مايكروتل وارد كرده بود. و گوشي من براي بازار فرانسه بود (گوشي و دفترچه و ... فرانسوي بودن)
توي اكثر پيكسونهاي ديگه اين درپوشاي اضافي نيست.
دوستان پيكسون دار لطفا بفرمايند كه كيفيت صفحه نمايش در مقايسه با F480 چطوره ؟
و همچنين كيفيت و بلندي صدا در هدفون
ممنون
من 429 گرفتم. البته به هركي ميخواد بخره پيشنهاد ميكنم كه اين دوشنبه بره بگيره. چون به مناسبت عيد مبعث مايكروتل تخفيف ويژه ميده. (روز پدر 5% تخفيف داده بود.)
دوستان! ممنون ميشم كه در مورد پيچ و خمهاي اين گوشي من رو راهنمايي كنيد. يا اگه برنامه و بازي جالبي ميشناسيد به من هم معرفي كنيد.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)