منظورت از ریست منو همون فکتوری ستینگ هست...؟ اگه آره؛ اون اصلا به درد نمی خوره
این کد رو بزن:
#7370#*
این درست می کنه
منظورت از ریست منو همون فکتوری ستینگ هست...؟ اگه آره؛ اون اصلا به درد نمی خوره
این کد رو بزن:
#7370#*
این درست می کنه
دوست عزیز انگار این کد رو 3600 اسلاید جواب نمیده
من شماره گیری کردم و دکمه سبز رو زدم ولی جواب نمیده
معمولا وقتی آخرین رقم رو وارد میکنی باید یه چیزی بالا بیاد اما نمشه و دکمه سبز رو هم زدم...
سلام من یه چندروزی هست که به یه مشکل با دوربین n81 مواجه شدم وقتی دوربین رو میزنم این پیغام رو میده:
Unexpected error occurred.Power off the device and restart.
وقتی هم که گوشی روریست میکنم دیگه اصلا جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام
يه نوكيا 7310 دارم يه سري مشكلات داره . مي خواستم ببينم از چيه و آيا قابل تعمير هست ؟
با موبايل كه عكس ميگيرم و منبع ذخيره رو مموري كارت تعيين ميكنم عكس اونجا ذخيره نميشه ! اما در رم داخلي ذخيره ميشه !
فايلي رو از رم داخلي به مموري كارت move ميكنم يا از طريق بلوتوث در مموري كارت مستقيم ذخيره ميكنم وقتي ميخوام اجراش كنم پيغام ميده كه فايل corrupt (خراب) است يا اينكه بعد از يه مدت كه ميگذره corrupt ميشه و ديگه قابل اجرا نيست !
وقتي رم موبايل رو بيرون ميارم و دوباره جا ميزنم سرعت موبايل به طرز وحشتناكي پايين مياد طوري كه وقتي دكمه اي رو ميزنم بعد از چند ثانيه عمل ميكنه يا حتي وقتي گوشي زنگ ميخوره آهنگ زنگ بريده بريده پخش ميشه ! و تنها راه اينكه موبايل رو چند بار خاموش روشن كنم تا به حالت اوليه برگرده !
مموري كارت رو هم عوض كردم گفتم شايد مشكل از رم باشه اما همچنان مشكل پا برجا موند !
ممنونم ميشم راهنمايي كنيد.
سلام دوستان
راستش من یه ماه پیش گوشیمو ( N79 ) آپدیت کردم،بعد از 3،4 بار قطع شدن ( Disconnect ) بخاطر وصل کردن کابل USB به هاب شبکه، بالاخره آپدیت شد!
آخر آپدیت یه پیغام داد که آپدیتت به مشکل خورده و گوشیتو دست نزن،تا خوده نرم افزار آپدیتر درستش کنه!
حدودا 10 دقیقه هم اون کار طول کشید و گوشی من آپدیتش تموم شد!
از اون موقع به بعد یه مشکلی دارم باهاش:
عکس ها رو تو گالری باز نمیکنه!
بخش موزیک و ویدئو گوشی سالمه ولی عکس نمیتونم ببینم!
فقط در حالتی که گوشی رم نداشته باشه،اگه با گوشی عکس بگیرم نشون میده!
به نظر شما مشکل از چیه؟
چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
البته الان با نرم افزارهایی مثلX-plore میتونم عکسامو ببینم ولی....!
چندتا مشکل دیگه هم دارم که سرفرصت میگم!
پیشاپیش ممنون!
سلام
این کد روی گوشی های نوکیا 100% پاسخ می ده:
از چپ به راست:
#7370#*
مستر ریست کن. اگر برطرف نشد یه فلش افتادی
چون گفتی با یه رم دیگه هم امتحان کردی و همین آش و همین کاسه بوده، پس مشکل نرم افزاری هست. شما یه مستر ریست کن. اگر برطرف نشد یه فلش افتادی
شاد و پیروز باشین![]()
دوستان من یه گوشی 1110 دارم.
وقتی سیمکارت ایرانسل روش میندازم فقط یه روز شارژ نگه میداره ولی با سیمکارت 0912 تا 4-5 روز شارژ داره !!!!!!!!!!!!
مشکلش چیه؟؟؟ کسی میدونه؟؟؟
سلام دوستان
همین الان تو خیابون گوشیم(5800) افتاد تو یه جا که اب جمع شده بود
سریع درش اوردم خاموش کردم...باطریشم جدا کردم
چکارش کنم؟؟؟؟ بدبخت شدم وای خدا
بردم نایندگی میگه روشنش کنم 30 تومن می گیرم حالا شاید چیزیش هم شده باشه که بیشتر هم میشه
چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنید
هنوز روشنش نکردم
ایرانگل GPRS داره و همراه آخر هیچی نداره!وقتی که ایرانگل رو می اندازی حتما زیادی می ری اینترنت شارژ باطری رو می خوره..
خب بنده خدا! تا الآن دیگه خشک شده! یک بار روشنش کن شاید اصلا نیازی به رفتن به نمایندگی نداشته باشه....![]()
سلام من با سه دكمه و اين كد 7370 فورمت كردم ولي مشكل دوربين درست نشد.اصلا تو برنامش نميره.چيكاركنم .بدم بيرون فلش كنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)