راستی من یه reallm دیگه خودم اضافه کردم مثله عکس. چجوری می شه یکی شو fun کرد و یکی شو hard ؟؟؟
اصلا می شه با یه سیستم اینکارو کرد؟؟؟
یا نه یه سیستم دیگه هم می خواد؟؟؟؟
راستی من یه reallm دیگه خودم اضافه کردم مثله عکس. چجوری می شه یکی شو fun کرد و یکی شو hard ؟؟؟
اصلا می شه با یه سیستم اینکارو کرد؟؟؟
یا نه یه سیستم دیگه هم می خواد؟؟؟؟
راستی من تو سرور mangos یه reallm دیگه ساختم می خوام بدونم چجوری می شه یکی شو fun کرد ویکی شو hard کرد؟؟؟؟
نیاز به یه سیستم دیگه هم هست؟؟؟
سلام دوست عزیز ...
منم میخواستم اینجور کاری بکنم ولی نتونستم شاید بقیه بلد باشن !
ولی میشه قیافه کاراکتر خودتو شکل همه npc ها در بیاری هالا از هر نوعی .....
شما اول ای دی اون npc رو از .info پیدا کن بعد شکلتو عوض کن و تو مپ دور بزن
سلام..!!
می شه بگی با چه دستوری می شه شکل عوض کرد من که همچین دستوری نیافتم..!!!!
من id باس هارو دارم فقط دستور عوض شدن شکل ها رو می خوام!!!
یه دفتر 40 برگ پر از شماره دارم که توش همه ی ID باس ها و آیتم ها نوشته شده مشکل من همون دستوره ccry
سلام دوست عزیز ...
ببخشید دستور یادم رفت بگم => modify morph id.
شما با SQL yog کار کنین هیچ مشکلی نداره و همونطوری که با Sql yog دیتابیس هاتونو وارد میکنین باید فایل های sql سایت رو هم وارد کنین ، اگه دیده باشین فایل های sql سایت هرکدوم مشخص شده که باید کجا ریخته بشه ، همونطوری که مشخص کرده انجام بدین ، شما اول باید SQL های خوده منگوس یعنی Realmd , Mangos و characters و scriptdev2 را وارد کنین و بعد فایل های SQL سایت رو روی این ها بریزین یه جورائی میشه بگی sql های سایت اینارو آپدیت میکنه ، ارروری که دارین به خاطره ویروس یا ویندوزتونه بعید میدونم به نرم افزار ربطی داشته باشه ، شما وقتی میخوائین از چیزی داخله ویندوز screenshot بگیرین باید دکمه ی Print screen رو بزنین و بعد داخله استارت برنامه ی paint رو باز کنین و اونجا Ctrl+v کنین و بعد عکس رو سیو کنین.
موفق باشین
سلام
سرور های آماده هست ولی متأسفانه من ندارم و خودتون هم نمیتونین بسازین چون برنامه نویسی میخواد از دوستانی که این سرور رو دارن خواهش میکنم لینک بدن تا این دوستمون هم بتونن استفاده کنن
شرمنده که نتونستم کمکی بکنم![]()
کانفیگ کردن خیلی سادست وقتی وارد فلدره Conf میشی یه فایل هست به اسمه Config.php اونو با Notepad باز کن اونجا ازت یوزر و پسوورده mysql و اسمه realmd رو میخواد بنویس و سیو کن به این میگن کانفیگ
ساده بود نه ؟
موفق باشی
بورو پیشه ایلیدان روش کلیک کن و بزن npc info. و بعد به شما یه سری شماره میده یکی از شماره هاش نوشته DisplayID شماره جلوشو بنویس و بعد روی خودت کلیک کن و بزن m morph Shomarehe. میشی ایلیدان البته تا وقتی که لوگ اوت نکنی ایلیدانی اگه خواستی قبل از لوگ اوت دوباره به شکله اولت برگردی روی خودت کلیک کن و بزن demorph. و به شکله اول برمیگردی
موفق باشی
ببین شما با این منگوس نمیتونین دوتا ریلم داشته باشین چون قابلیتشو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)