تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 156 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

در آغاز فعالیت aflaton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آپدیت جدید برای n96 آمد v12.043
    مهمترین تغییر در این آپدیت ارتقا ram از 32mb به 45mb وبالا رفتن سرعت محاسباتی اشاره کرد

2. این کاربر از aflaton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

یه سری از گوشی ها (مثل n82 ) رو صفحه کلیدشون فارسی نوشته
    الان n96 هم فارسیش اومده

اینها به نظرتون اصله؟ خوده نوکیا فارسی رو زده روش؟

راستی ، کسی میدونه اورجیناله فنلاندی هم پیدا میشه یا نه؟
    (لیبلش که هست اما اینکه واقعی باشه...)
    اون صفحه کلید ها عربی هستند نه فارسی.

n96 که کلا تو چین مونتاژ میشه. پشتش هم خورده Made in china . در مورد فندلاندیش چیزی نشنیدم اینطور که می گن اینجا لیبل می خوره. گوشیهای نوکیا اکثرا تو چین مونتاژ می شن تحت لیسانس نوکیا. بعضیهاشون هم مثل 1200 تو هند.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

منم گوشیمو آپدیت کردم.
    تغییراتی که در این فریمور اعمال شده :

Still image quality is improved, with fixes for color haziness and motion blur that appeared under certain conditions
    Many fixes for conditions that can lead to application crashes or instabilities
    Improved overall Bluetooth interoperability Improved overall Bluetooth interoperability
    Now compatible with Nokia Email service (application available as separate download)
    If user sets brightness to maximum value the display backlight now does turn back on after screensaver mode
    The device autolock no longer locks the device while viewing or recording videos
    SMS no longer gets auto-converted to an MMS message if there are more then 20 recipients
    Music Player “Refresh Library” no longer hangs if General Settings Date separator is set to “:”
    Now only one message alert tone is played per synchronization with Mail for Exchange, instead of one per message
    Fix for issue with alarm snoozing when alarm was set and device was powered off
    Theme no longer jumps back to default theme after using USB mass storage mode
    CSHelp texts are now updated to resolves several identified issues

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میدونم تو 81 کجاست.مال خالم رو موقعی که میخریدیم درستش کردم.جالب اینکه فروشنده هه میگفت نداره ها!میگفتم چرا داره.خالم هم میگفت خوب لابد این یارو یه چیزی میدونه دیگه!گفتم نه،داره.آخرشم نشونشون دادم که داره!توی settings->general->personalization->navi wheel بود اگه اشتب نکنم.ولی مال 96 دقیقا همین جا فقط نفس کش داره و گزینه ای برای تنظیم خود قضیه نیست...دوستان 96 دار،کمک نمیکنین؟
    دوست عزیز منم خیلی باهاش ور رفتم ولی مثل اینکه n96 واقعا این امکان رو نداره
    برام خیلی جالبه ، نوکیا رو گوشی های پایین تر این امکان و گذاشته اما رو این...
    حالا اگه امکان سخت افزاریش نیست چرا تو منو گزینه اش رو گذاشته؟

اون صفحه کلید ها عربی هستند نه فارسی.
    آخه 82 فارسی بود ، روی 96 دقت نکرده بودم ، آره عربی هست اما خب فارسی کار میکنه!
    --------------------------------------
    درسته نامربوط هست این سوالم اما خب، هرچی میگردم جایی که تم بدردبخور که به این گوشی بخوره پیدا نمیکنم
    جایی رو سراغ دارید؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    با N96 حداقل چند ساعت میشه آهنگ گوش داد که باتریش نپره و مثلا 30 دقیقه تلفن؟
    این N96 که توی چین درست میشه تحت لیسانس فنلاند به درد میخوره؟میگفت که قطعاتش ماله چینه ولی تحت لیسانس فنلاند...میگن کارخونه فنلاند تعطیل شده همش رفته چین...
    با گارانتی نوکیا(نیا) 750 هزار تومن بود...
    راسنی دوربینش یعنی به درد نمیخوره؟
    درباره باتری خود سایت نوکیا نوشته:
    مشخصات باتری
    • باتری: باتری نوکیا BL-5F با ظرفیت 950 mAh
    • مدت زمان مکالمه: تا 150 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
    • مدت زمان شارژ: تا 200 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
    • مدت زمان پخش ویدئویی: تا 5 ساعت ( در حالت آفلاین)
    • مدت زمان پخش موسیقی: تا 14 ساعت ( در حالت آفلاین)
    • مدت زمان پخش تلویزیونی: تا 4 ساعت (----H)
    حالا اینجوریه؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوستان کسی که گوشیشو آپدیت کرده تغییراتی رو که متوجه شده رو خواهشاً بگه ... ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

آخه 82 فارسی بود ، روی 96 دقت نکرده بودم ، آره عربی هست اما خب فارسی کار میکنه!
    کیبورد گوشی من حروف( پ ژ گ چ) هم داره.
    دوستان کسی که گوشیشو آپدیت کرده تغییراتی رو که متوجه شده رو خواهشاً بگه ... ممنون
    خیلی از باگ ها رفع شده....

من احساس میکنم سرعت گوشی خیلی بالاتر رفته.دیگه این گوشی اصلا مشکل سرعت که قبلا مطرح میشد نداره.

از وقتی آپگرید کردم تا حالا اصلا هنگ نکرده.البته باید چند هفته دیگه کار کنم تا بشه نظر قطعی داد.(با ورژن 11 هم در موارد خاصی هنگ میکرد)

گفته شده عملکرد دوربین باز هم بهتر شده اما من فرصت تست کامل نداشتم.فقط دیدم در حالت ماکرو فوکوس بسیار عالی شده.

9. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

مژده به N96 دارها :
    روش جدیدی که آقای Legend برای نصب بازیهای N-Gage معرفی کردند در اکثر بازیها روی N96 هم جواب میده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من این گوشی رو دارم بدون قصدو غرض میگم این گوشی خدای یوسف بیخود ترین و مذخرف ترین و اشغال ترین و چرت ترین و لگن ترین گوشیه بوده که تا به حالا داشتم اشتباهی کردم حرف داداش کوچیکمو گوش دادم الان به غلط کردن افتادم کره خر اصل فنلاندم هست ولی DVBH اون که گیرنده تلوزیونه کار نمیکنه جی پی اسش که اصلا نگو اشغال یه نرم افزار گارمین روش نصب نمیشه باتریشم که از همه بدتر دوربینشم که در حد n95 به نظر من این گوشی یه قابلیت خوبی داشت که اونم تو زرد از اب دراومد اونم گیرنده تلوزیونش بود که بهتره با 3/4 پول این گوشی n82 میخریدم الان از خدامه که ردش کنم بره هر کی هم قیمت منطقی بهم بده درجا ردش میکنم بره حالشو ببره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

من این گوشی رو دارم بدون قصدو غرض میگم این گوشی خدای یوسف بیخود ترین و مذخرف ترین و اشغال ترین و چرت ترین و لگن ترین گوشیه بوده که تا به حالا داشتم اشتباهی کردم حرف داداش کوچیکمو گوش دادم الان به غلط کردن افتادم کره خر اصل فنلاندم هست ولی DVBH اون که گیرنده تلوزیونه کار نمیکنه جی پی اسش که اصلا نگو اشغال یه نرم افزار گارمین روش نصب نمیشه باتریشم که از همه بدتر دوربینشم که در حد n95 به نظر من این گوشی یه قابلیت خوبی داشت که اونم تو زرد از اب دراومد اونم گیرنده تلوزیونش بود که بهتره با 3/4 پول این گوشی n82 میخریدم الان از خدامه که ردش کنم بره هر کی هم قیمت منطقی بهم بده درجا ردش میکنم بره حالشو ببره
    بدون قصد و غرض دارید اشتباه میکنید !

----H که در تهران در مرحله آزمایشی هست(در شهرستانها کار نمیکنه).احتمالا مسئولین منتظرن تا مناسبتی پیش بیاد و از افتتاح این طرح استفاده تبلیغاتی بکنن.مثلا در دهه فجر ...

گارمین و Smartcom هم من روی گوشی دارم و سرعت اتصالش هم بالاست.حتی در اتاق هم به راحتی کانکت میشه.

در اولین فرصت فریمور گوشیتونو به ورژن 12.043 آپدیت کنید .روی عملکرد دوربین کاملا تاثیر میذاره.(گرچه بازم به پای N82 نمیرسه).سرعت گوشی هم به طور کاملا محسوسی بالا میره.

این گوشی بی نقص نیست اما ممکنه گوشی دیگری هم بخرید نقص هاش کمتر از این نباشه.
    به نظر من زیاد در فروش گوشی عجله نکنید .البته باز هم این موضوع سلیقه ای هست و نظرتون محترمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •