آپدیت جدید برای n96 آمد v12.043
مهمترین تغییر در این آپدیت ارتقا ram از 32mb به 45mb وبالا رفتن سرعت محاسباتی اشاره کرد
آپدیت جدید برای n96 آمد v12.043
مهمترین تغییر در این آپدیت ارتقا ram از 32mb به 45mb وبالا رفتن سرعت محاسباتی اشاره کرد
اون صفحه کلید ها عربی هستند نه فارسی.
n96 که کلا تو چین مونتاژ میشه. پشتش هم خورده Made in china . در مورد فندلاندیش چیزی نشنیدم اینطور که می گن اینجا لیبل می خوره. گوشیهای نوکیا اکثرا تو چین مونتاژ می شن تحت لیسانس نوکیا. بعضیهاشون هم مثل 1200 تو هند.![]()
منم گوشیمو آپدیت کردم.
تغییراتی که در این فریمور اعمال شده :
Still image quality is improved, with fixes for color haziness and motion blur that appeared under certain conditions
Many fixes for conditions that can lead to application crashes or instabilities
Improved overall Bluetooth interoperability Improved overall Bluetooth interoperability
Now compatible with Nokia Email service (application available as separate download)
If user sets brightness to maximum value the display backlight now does turn back on after screensaver mode
The device autolock no longer locks the device while viewing or recording videos
SMS no longer gets auto-converted to an MMS message if there are more then 20 recipients
Music Player “Refresh Library” no longer hangs if General Settings Date separator is set to “:”
Now only one message alert tone is played per synchronization with Mail for Exchange, instead of one per message
Fix for issue with alarm snoozing when alarm was set and device was powered off
Theme no longer jumps back to default theme after using USB mass storage mode
CSHelp texts are now updated to resolves several identified issues
برام خیلی جالبه ، نوکیا رو گوشی های پایین تر این امکان و گذاشته اما رو این...
حالا اگه امکان سخت افزاریش نیست چرا تو منو گزینه اش رو گذاشته؟
آخه 82 فارسی بود ، روی 96 دقت نکرده بودم ، آره عربی هست اما خب فارسی کار میکنه!
--------------------------------------
درسته نامربوط هست این سوالم اما خب، هرچی میگردم جایی که تم بدردبخور که به این گوشی بخوره پیدا نمیکنم
جایی رو سراغ دارید؟
ممنون
سلام
با N96 حداقل چند ساعت میشه آهنگ گوش داد که باتریش نپره و مثلا 30 دقیقه تلفن؟
این N96 که توی چین درست میشه تحت لیسانس فنلاند به درد میخوره؟میگفت که قطعاتش ماله چینه ولی تحت لیسانس فنلاند...میگن کارخونه فنلاند تعطیل شده همش رفته چین...
با گارانتی نوکیا(نیا) 750 هزار تومن بود...
راسنی دوربینش یعنی به درد نمیخوره؟
درباره باتری خود سایت نوکیا نوشته:
مشخصات باتری
حالا اینجوریه؟
- باتری: باتری نوکیا BL-5F با ظرفیت 950 mAh
- مدت زمان مکالمه: تا 150 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
- مدت زمان شارژ: تا 200 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
- مدت زمان پخش ویدئویی: تا 5 ساعت ( در حالت آفلاین)
- مدت زمان پخش موسیقی: تا 14 ساعت ( در حالت آفلاین)
- مدت زمان پخش تلویزیونی: تا 4 ساعت (----H)
دوستان کسی که گوشیشو آپدیت کرده تغییراتی رو که متوجه شده رو خواهشاً بگه ... ممنون
کیبورد گوشی من حروف( پ ژ گ چ) هم داره.
خیلی از باگ ها رفع شده....
من احساس میکنم سرعت گوشی خیلی بالاتر رفته.دیگه این گوشی اصلا مشکل سرعت که قبلا مطرح میشد نداره.
از وقتی آپگرید کردم تا حالا اصلا هنگ نکرده.البته باید چند هفته دیگه کار کنم تا بشه نظر قطعی داد.(با ورژن 11 هم در موارد خاصی هنگ میکرد)
گفته شده عملکرد دوربین باز هم بهتر شده اما من فرصت تست کامل نداشتم.فقط دیدم در حالت ماکرو فوکوس بسیار عالی شده.
مژده به N96 دارها :
روش جدیدی که آقای Legend برای نصب بازیهای N-Gage معرفی کردند در اکثر بازیها روی N96 هم جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این گوشی رو دارم بدون قصدو غرض میگم این گوشی خدای یوسف بیخود ترین و مذخرف ترین و اشغال ترین و چرت ترین و لگن ترین گوشیه بوده که تا به حالا داشتم اشتباهی کردم حرف داداش کوچیکمو گوش دادم الان به غلط کردن افتادم کره خر اصل فنلاندم هست ولی DVBH اون که گیرنده تلوزیونه کار نمیکنه جی پی اسش که اصلا نگو اشغال یه نرم افزار گارمین روش نصب نمیشه باتریشم که از همه بدتر دوربینشم که در حد n95 به نظر من این گوشی یه قابلیت خوبی داشت که اونم تو زرد از اب دراومد اونم گیرنده تلوزیونش بود که بهتره با 3/4 پول این گوشی n82 میخریدم الان از خدامه که ردش کنم بره هر کی هم قیمت منطقی بهم بده درجا ردش میکنم بره حالشو ببره
بدون قصد و غرض دارید اشتباه میکنید !
----H که در تهران در مرحله آزمایشی هست(در شهرستانها کار نمیکنه).احتمالا مسئولین منتظرن تا مناسبتی پیش بیاد و از افتتاح این طرح استفاده تبلیغاتی بکنن.مثلا در دهه فجر ...
گارمین و Smartcom هم من روی گوشی دارم و سرعت اتصالش هم بالاست.حتی در اتاق هم به راحتی کانکت میشه.
در اولین فرصت فریمور گوشیتونو به ورژن 12.043 آپدیت کنید .روی عملکرد دوربین کاملا تاثیر میذاره.(گرچه بازم به پای N82 نمیرسه).سرعت گوشی هم به طور کاملا محسوسی بالا میره.
این گوشی بی نقص نیست اما ممکنه گوشی دیگری هم بخرید نقص هاش کمتر از این نباشه.
به نظر من زیاد در فروش گوشی عجله نکنید .البته باز هم این موضوع سلیقه ای هست و نظرتون محترمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)