هه هه هه هه هه ...3- خرج هاي چند ده ميلياردي براي پرسپوليس و بازده صفر درصدي
چقدر رو این جملت تحقیق کردی ؟ چشم بسته غیب گفتی ! پرسپولیس نمی دونه با این پولا چی کار کنه !
بمیرم برای استقلال !
بعد از مدت ها یه ذره با این جمله شاد شدم
-----
-----
هه هه هه هه هه ...3- خرج هاي چند ده ميلياردي براي پرسپوليس و بازده صفر درصدي
چقدر رو این جملت تحقیق کردی ؟ چشم بسته غیب گفتی ! پرسپولیس نمی دونه با این پولا چی کار کنه !
بمیرم برای استقلال !
بعد از مدت ها یه ذره با این جمله شاد شدم
بازی افتضاح بود.معلومه وقتی هاشمیان ناآماده رو تو زمین میزاره و از آقای گل لیگ برتر و بهترین خط حمله لیگ هیچ استفاده ای نمیشه اینطور مساوی میشه تازه اگه کره میخواست میتونست ما رو ببره.
[QUOTE=malkemid;3488810]عجب گل مفتی خوردیم...بیشتر تقصیر رحمتی و کمتر تقصیر عقیلی بود...
ولی من از بازی اشجاری و خلعتبری خوشم اومد[/QUOTE
kamelan dorostre
آقای خیابانی هم که ما رو کشت اینقدر از کریم باقری تعریف کرد. کریم باقری هم زیاد خوب بازی نکرد. خلعتبری و کاظمی خوب بودن.
دوستان چشم بسته غیب میگید؟
میشه یکی توضیح بده چرا بیشتر تقصیر رحمتی و کمتر تقصیر عقیلی بود؟
خیابانی رو ول کن بابا !!
مرتیکه تو دقیقه دوم نیمه تلف شده برگشته میگه به دقیقه 90 نزدیک میشیم !!کلا خیلی سوتی میده !!
گزارش دیشب مردک میرزایی با گزارش امروز خیابانی اصلا قابل مقایسه نیست .
تفلک خلعتبری با تمام وجود زحمت میکشید !! چند بار تا یک سوم حمله هم پیش رفت ولی هیچکس اونجا نبود تا کمکش کنه و مجبور شد رو یه صحنه کرنر بگیره !!
کریم باقری هم که نمیدونم چش شده بود که دروازه رو کج میدید
گل هم علتش فکر کنم لیز بودن توپ و زمین بود که باعث هم هم رحمتی لیز بخوره و بکوبه به تیر عمودی هم توپ از دستش لیز بخوره و اون پارک جی سونگ بی همه چیز رویای برد مارو به باد هوا تبدیل کنه .....
بیشتر تقصیر دایی بووود!
بعد از گل باید تعویض میکرد البته نه غلام نژاد (= نور چشمی!)
باقری,هاشمیان و عقیلیافتضاح بودن!
با این کاره تیمی نباید بیشتر از این توقع داشت...کره هم تیمه خوبی نبود.
دوست عزیز درسته ما رو اشتباه بیشتر دفاع که رحمتی رو ساپورت نکرد گل خوردیم ولی سیستم تیم ایراد داشت وقتی ما با یه مهاجم بازی رو شروع میکنیم و هی اصرار به استفاده از یه مهاجم داریم و تو خونه خودمون داریم بازی میکنیم و از آقای گل لیگ آرش برهانی هیچ استفاده ای نمیکنیم مشخصه بدترین نتیجه رو میگیریم.تازه خیابانی میگفت نتیجه خوبی بود.![]()
حرکت این پارک جی سونگ هم خیلی رو مخ بود
اگه تو استادیوم بودم میپریدم وسط زمین میزدمش
یکی هم خورد به تیر دروازه . هیچ کدوم از تیما خوب بازی نکردن ولی اگه ایران میبرد علی دایی میزد تو کار فرگوسن و اینا.
من نمیدونم این غلام نژاد چرا به زمین میاد .آخه این بازیکن اصلا در سطح تیم ملی ب هم نیست چه برسه به اصلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)