تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 413 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام
    آقا من دو روز پيش تصميم گرفتم فايل آپديت دستي نورتون رو از سايتش دانلود کنم و با حروم کردن دو تا کارت اينترنت سه ساعته و کلي دردسر بالاخره فايل 44 مگي رو دانلود کردم ولي الان که مي خوام نصبش کنم يه پيام ميده که بعد از قبول کردنش ميگه هيچکدوم از فايلهاي آپديت رو نتونست نصب کنه و دليلش توي فايل لوگ با پسوند تکست گفته شده که چیز به درد بخوری توش نیست
    حالا سوالم از کارشناساي نورتون اينه که مشکل از کجاست ؟ آيا بايد در تنظيمات نورتون تغييري ايجاد کرد و بعد اين فايلو نصب کرد ؟ آيا جايي براي معرفي فايلهاي اپديت به نورتون توش نگذاشتن ؟(من از نورتون 360 ورژن آخر استفده مي کنم و اسم فايل دانلودي 20090808-003-v5i32.exe است )
    تو روخدا زود جواب بدين بدجوري اعصابم خرد شده
    باید بری به این صفحه و بالایی رو دانلود کنی . شما از بالا ، دومی رو دانلود کردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

باید بری به این صفحه و بالایی رو دانلود کنی . شما از بالا ، دومی رو دانلود کردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من مطمئنم اولی رو دانلود کردم اگه به حجمی هم که گفتم دقت کنی مشخصه دومی حجمش 50 به بالا است ولی من اولی رو به حجم 44.4 مگ که لان بعد از دو روز و اضافه شدن اپدیتهای جدید به 44.5 رسیده
    البته ویندوز ویستا من 64 بیته و تو صفحه اپدیت سایت نورتون چهارمی از بالا رو نوشته 64-bit Platforms نکنه باید اینو دانلود می کردم اختلاف حجمش هم با مال من خیلی کمه یعنی کاری میشه کرد یا 6 ساعت دانلود با دیال آپ حروم شد رفت ؟؟؟
    بازم منتظر کمک بقیه هستم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ولی من مطمئنم اولی رو دانلود کردم اگه به حجمی هم که گفتم دقت کنی مشخصه دومی حجمش 50 به بالا است ولی من اولی رو به حجم 44.4 مگ که لان بعد از دو روز و اضافه شدن اپدیتهای جدید به 44.5 رسیده
    البته ویندوز ویستا من 64 بیته و تو صفحه اپدیت سایت نورتون چهارمی از بالا رو نوشته 64-bit Platforms نکنه باید اینو دانلود می کردم اختلاف حجمش هم با مال من خیلی کمه یعنی کاری میشه کرد یا 6 ساعت دانلود با دیال آپ حروم شد رفت ؟؟؟
    بازم منتظر کمک بقیه هستم
    شما كه ويندوز ويستاي 64 بيتي داريد بايد از قسمت مختص مربوط به اين سيستم عامل يعني بخش 64-bit Platforms دانلود ميكرديد.شما فايل مربوط به نسخه 32 بيني را دانلود كرده ايد كه قابل استفاده در نسخه 64 بيتي نيست.

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

شما كه ويندوز ويستاي 64 بيتي داريد بايد از قسمت مختص مربوط به اين سيستم عامل يعني بخش 64-bit Platforms دانلود ميكرديد.شما فايل مربوط به نسخه 32 بيني را دانلود كرده ايد كه قابل استفاده در نسخه 64 بيتي نيست.
    حالا یعنی هیچ کاری نمیشه کرد برنامه کم حجمی نیست که بشه فایلها و برنامه های ویندوز 32 بیتی رو قابل اجرا در ویندوز 64 بیتی بکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا یعنی هیچ کاری نمیشه کرد برنامه کم حجمی نیست که بشه فایلها و برنامه های ویندوز 32 بیتی رو قابل اجرا در ویندوز 64 بیتی بکنه ؟
    چنين چيزي حداقل در مورد آپديتهايي كه دانلود كردي صدق نميكنه.بايد فايل آپديت متناسب با سيستم خود را دانلود كنيد.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام می گم چرا لینکی که سایت سیمانتک برای نورتون 2010 بتا گذاشته کار نمی کنه آیا برای شما هم همینجوری یا من فقط نمی تونم دریافت کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام می گم چرا لینکی که سایت سیمانتک برای نورتون 2010 بتا گذاشته کار نمی کنه آیا برای شما هم همینجوری یا من فقط نمی تونم دریافت کنم
    ظاهرا بايد مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه يا خودشون فعلا دسترسي به اين قسمت را قطع كرده اند.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    ظاهرا بايد مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه يا خودشون فعلا دسترسي به اين قسمت را قطع كرده اند.
    بله.متاسفانه ما رو تحریم کردن.

باید با یه IP دیگه دانلود کنید.البته خودش یه Download Manager روی ویندوز شما نصب میکنه و با کمک اون باید دانلود و نصب کنید.
    بهتره از لینکهای مستقیم که تو سایتهای دانلود وجود داره استفاده کنید.
    ضمنا این نسخه های بتا خطرناکن.من یکیشو نصب کردم.بهتره یه کم دیگه صبر کنید تا نسخه نهایی بیاد.
    Last edited by *Batman*; 15-08-2009 at 19:25.

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام .
    من میخوام کنار NORTON از یک FIREWALL استفاده کنم چی پیشنهاد میشه .
    ایا میشه از Outpost Firewall Pro2009 استفاده کرد و اگر بله.
    ایا باید فایروال نورتون رو در مرحاه نصب نصب نکرد یا بعدا DISBLE کرد.

ممنون میشم توضیح مختصری هم بدید.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوستان سلام .
    من میخوام کنار NORTON از یک FIREWALL استفاده کنم چی پیشنهاد میشه .
    ایا میشه از Outpost Firewall Pro2009 استفاده کرد و اگر بله.
    ایا باید فایروال نورتون رو در مرحاه نصب نصب نکرد یا بعدا DISBLE کرد.

ممنون میشم توضیح مختصری هم بدید.
    سلام.

Outpost Firewall Pro2009 به خوبی با نورتون سازگاره و هیچ مشکلی با هم ندارن.
    منتها موارد زیر را رعایت کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد:

1-Outpost را نباید در کنار Norton Internet Security نصب کنید.چون هر دو محصول فایروال مجزا دارن و تداخل پیش میاد.
    پس بهترین ترکیب Norton Antivirus + Outpost Firewall هستش.

2-همیشه اول آنتی ویروس را نصب کنید و بعد از اون فایروال را نصب کنید.
    بنابراین شما ابتدا NAV را نصب کنید سپس Outpost Firewall .

توجه:
    اگر الان NIS روی سیستم شما نصبه نباید Outpost Firewall را نصب کنید.غیرفعال کردن فایروال NIS هم کار درستی نیست.من توصیه نمیکنم.

اگر سوالی داشتید مشخص کنید که از NAV استفاده می کنید یا NIS و اینکه از کدوم نسخه استفاده می کنید؟( 2007 یا 2008 یا 2009 )
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •