باید بری به این صفحه و بالایی رو دانلود کنی . شما از بالا ، دومی رو دانلود کردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بری به این صفحه و بالایی رو دانلود کنی . شما از بالا ، دومی رو دانلود کردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من مطمئنم اولی رو دانلود کردم اگه به حجمی هم که گفتم دقت کنی مشخصه دومی حجمش 50 به بالا است ولی من اولی رو به حجم 44.4 مگ که لان بعد از دو روز و اضافه شدن اپدیتهای جدید به 44.5 رسیده
البته ویندوز ویستا من 64 بیته و تو صفحه اپدیت سایت نورتون چهارمی از بالا رو نوشته 64-bit Platforms نکنه باید اینو دانلود می کردم اختلاف حجمش هم با مال من خیلی کمه یعنی کاری میشه کرد یا 6 ساعت دانلود با دیال آپ حروم شد رفت ؟؟؟
بازم منتظر کمک بقیه هستم
شما كه ويندوز ويستاي 64 بيتي داريد بايد از قسمت مختص مربوط به اين سيستم عامل يعني بخش 64-bit Platforms دانلود ميكرديد.شما فايل مربوط به نسخه 32 بيني را دانلود كرده ايد كه قابل استفاده در نسخه 64 بيتي نيست.
حالا یعنی هیچ کاری نمیشه کرد برنامه کم حجمی نیست که بشه فایلها و برنامه های ویندوز 32 بیتی رو قابل اجرا در ویندوز 64 بیتی بکنه ؟
چنين چيزي حداقل در مورد آپديتهايي كه دانلود كردي صدق نميكنه.بايد فايل آپديت متناسب با سيستم خود را دانلود كنيد.
با سلام می گم چرا لینکی که سایت سیمانتک برای نورتون 2010 بتا گذاشته کار نمی کنه آیا برای شما هم همینجوری یا من فقط نمی تونم دریافت کنم
ظاهرا بايد مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه يا خودشون فعلا دسترسي به اين قسمت را قطع كرده اند.
سلام.
بله.متاسفانه ما رو تحریم کردن.ظاهرا بايد مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه يا خودشون فعلا دسترسي به اين قسمت را قطع كرده اند.
باید با یه IP دیگه دانلود کنید.البته خودش یه Download Manager روی ویندوز شما نصب میکنه و با کمک اون باید دانلود و نصب کنید.
بهتره از لینکهای مستقیم که تو سایتهای دانلود وجود داره استفاده کنید.
ضمنا این نسخه های بتا خطرناکن.من یکیشو نصب کردم.بهتره یه کم دیگه صبر کنید تا نسخه نهایی بیاد.![]()
Last edited by *Batman*; 15-08-2009 at 19:25.
دوستان سلام .
من میخوام کنار NORTON از یک FIREWALL استفاده کنم چی پیشنهاد میشه .
ایا میشه از Outpost Firewall Pro2009 استفاده کرد و اگر بله.
ایا باید فایروال نورتون رو در مرحاه نصب نصب نکرد یا بعدا DISBLE کرد.
ممنون میشم توضیح مختصری هم بدید.
سلام.
Outpost Firewall Pro2009 به خوبی با نورتون سازگاره و هیچ مشکلی با هم ندارن.
منتها موارد زیر را رعایت کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد:
1-Outpost را نباید در کنار Norton Internet Security نصب کنید.چون هر دو محصول فایروال مجزا دارن و تداخل پیش میاد.
پس بهترین ترکیب Norton Antivirus + Outpost Firewall هستش.
2-همیشه اول آنتی ویروس را نصب کنید و بعد از اون فایروال را نصب کنید.
بنابراین شما ابتدا NAV را نصب کنید سپس Outpost Firewall .
توجه:
اگر الان NIS روی سیستم شما نصبه نباید Outpost Firewall را نصب کنید.غیرفعال کردن فایروال NIS هم کار درستی نیست.من توصیه نمیکنم.
اگر سوالی داشتید مشخص کنید که از NAV استفاده می کنید یا NIS و اینکه از کدوم نسخه استفاده می کنید؟( 2007 یا 2008 یا 2009 )
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)