اينجا ايران هستجریان فروش آزاد و اینا چیه؟ یعنی امتحان میدی قبول میشی بعد جاتو میفروشی؟؟!!!!!! یا من اشتباه برداشت کردم؟؟!!!
یا اینجا ایرانه؟؟!!!!
شبكه 2 رو برين ببينين توكلي اومده
اينجا ايران هستجریان فروش آزاد و اینا چیه؟ یعنی امتحان میدی قبول میشی بعد جاتو میفروشی؟؟!!!!!! یا من اشتباه برداشت کردم؟؟!!!
یا اینجا ایرانه؟؟!!!!
شبكه 2 رو برين ببينين توكلي اومده
هر کاری باید یه منافعی داشته باشه یا حداقل منافعش از ضررهاش بیشتر باشه.این بومی سازی چه منافعی داشت آخه؟همش ضرره همش بی عدالتیه.حق بقیه رو خوردنه.باعث میشه کسایی که لیاقت درس خوندن تو بهترین دانشگاه ها رو دارن برن دانشگاه هایی با سطح علمی پایین تر و کسایی که لیاقت دانشگاه های برتر کشور رو ندارن برن تو اون دانشگاه ها.که نتیجه ش هم چند سال دیگه معلوم میشه وقتی که نسل ما وارد بازار کار بشن.واقعا متاسفم
مگه ممکنه ؟ ..... خب مثلا يکي توي يه دانشگاه آزاد رتبه 1 را آورده .... ميتونه جاشو بفروشه به يکي که نفر آخر شده
؟
هنوز موندم چه جوری با این افتضاح سنجش قبول شدم ...
نگفتم فروش منظورم جابه جایی است
مثلا برق تهران با برق ابهر
این از وضع برق و اینم دانشگاه.تو این مملکت محروم ها حق زندگی ندارن
امروز دوستم میگفت همسایشون 10000000نوع سهمیه داره با رتبه 11500 پزشکی تبریز قبول شده
اونوقت من بدبخت فلک زده باید چوب عدالت گستری رو بخورم![]()
حرفتون درسته دوست من در مورد افتضاحي كه تو اين گزينشا به بار اومده اما...اخباری از بیمارستانهای تهران به گوشم رسیده که شرم آور که هیچ مرگ آوره.از بی لیاقتی و بی سوادی دکترها و رزیدنت ها و انترن هاشون.فکر می کنین اینها کی هستن؟امثال اون 9000 ای که رفتن پزشکی تهران.
موافق نيستم كه رتبه لياقت مياره.قبول دارم طرف كلي زحمت كشيده خرخوني كرده اما كسي كه هدفش معلوم باشه دانشگاه خيلي براش مهم نيست رشته اس كه مهمتره.
چون معمولاً اين كسايي كه شما ميگين هيچ وقت به ليسانس راضي نميشن پس وقتيم بخوان ادامه بدن براشون مهم نيست كارشناسيو كجا گذرونده باشن ولي تو رشته هاي پزشكي اين بي عدالتي محسوستره كاملاً تاييد مي كنم.
من هم چيزي كه عاشقش بودم رو قبول شدم..اون هم تو شهر خودم..مترجمي زبان انگليسي..اهواز..هوراااااااا اااااااااا
اينجا انگار همه رشتشون رياضيه:d
آخ گل گفتیا !! منم دارم همینو بگم ! به خدا به ما ظلم شد !!! کاش منم نیمه اول 68 بودم ! پارسال هم راضی بودن . همه قبول شدن ! همه !!!! چند بار نکمیل ظرفیت کردن !
من تصمیم داشتم یه سال دیگه بخونم . ولی مثل اینکه با این وضع . هیچی معلوم نیست . بچسبم به همینی که قبول شدم . به چه امیدی رتبه بیارم !؟ مثل این پسر 50 آورده و هیچ جا قبول نشده !!! یکی نمی گه این حقشه بره دانشگاه یا بچه شهید که هیچی درس نخوند با سهمیه اومده بالا ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)