با kmplayer پخشش کن
رو صفحه راست کلیک کن
برو به: Video (Basic)
بعدشم برو به:Screen Rotation
با kmplayer پخشش کن
رو صفحه راست کلیک کن
برو به: Video (Basic)
بعدشم برو به:Screen Rotation
این گزینه رو در نسخه قدیمی پیدا کردم، ولی گویا در نسخه جدید جاش عوض شده، هر چی هم گشتم پیداش نکردم.![]()
سلام دوستان ، من با هیچ برنامه ای نمی تونم زیر نویس های فارسی رو تماشا کنم . نگین که یونیکد فعال نیست چون فعالش کردم از regional option و فارسی رو فعال میکنیم و .....
لطفا منو راهنمایی کنین ممنون میشم![]()
دوستان kmplayer و دیگر player هام فرمت های rmvb رو صداش رو پخش نمیکنه کدینک ها رو هم نصب کردم میشه راهنماییم کنید؟
هر چی کد نصب کردید حذف کنید خود real player رو نصب کنید و بعد فیلم رو با km اجرا کنید.
من کلا همیشه با KM Player فیلم میبینم ، اما بعد از نصب ویندوز 7 وقتی فیلم هایی که قبلا میدیدم رو بالا آوردم دیدم صفحشون خیلی خیلی روشن شده ! با دکمه ی Z از روشنایی صفحه ها کم کردم ولی بازم خیلی بد هستش ! یعنی به وضوح احساس میکنم که انگار کیفیت فیلم ها اومده پایین و روشن تر و مسخره تر شد ! چیکار باید بکنم ؟
دوستان جدیداً وقتی میخوام با KMP صدای یه فیلم رو عوض کنم کل تصویر به هم میریزه و مثل تلویزیونی میشه که آنتنش دستکاری شده![]()
میخواهی تنظیمات رو به حالت اول برگردون ببین درست میشه؟!!!
![]()
Last edited by aluminum; 25-12-2010 at 22:23.
ریست کردم ولی باز همونجوریه![]()
من متوجه نشدم با اینکه ریست کردید تنظیمات رو باز هم صدا ندارید؟ قبل داشتید؟عوض کردم ولی دیگه Audio ندارم که زبان صدا رو عوض کنم
میخواهی راحتترین راه رو برو این ورژن جدیدش رو نصب کن.من قبلا با ورژنهای قدیمی یکسری مشکل داشتم ولی این ورژن جدیدش خوبه.این رو هم امتحان کن 3.0.0.1439
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)