تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 502 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يك خبر داغ داغ! بپا نسوزي!!! October 04, 2008

HP introduces Special Edition dv5t, dv4t notebooks
    HP today introduced Special Edition versions of its 15.4-inch dv5t and 14.1-inch dv4t notebook computers. The dv5t Special Edition starts at $949 and has a ceramic white color with HP's "Renewal" Imprint finish. The dv4t Special Edition starts at $1,099.99 and has a midnight blue color with HP's "Intensity" Imprint finish

اينم لينك سري‌هاي جديد:

HP dv4t Special Edition
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    HP dv5t Special Edition
    کد:
    درباره dv5t اين تغييرات اعمال شده:

خبرهاي خوب:
    1. امكان انتخاب هارد 400 گيگا بايتي
    2. امكان انتخاب Broadband Wireless (هر چند نمي‌دونم چيه! ولي خوب يه امكانه ديگه، نخواستي انتخاب نكن! )
    3. امكان انتخاب درايو Blu-Ray ROM با قابليت LightScribe براي DVD هاي معمولي
    4. امكان انتخاب باتري 12 سلولي و باتري 6 سلولي با يك باتري 12 سلولي اضافه (باتري‌هاي مذكور ظرفيت پايين هستند.)
    5. افزايش عمر باتري به دليل عدم استفاده از گرافيك‌هاي قدرتمند قبلي
    6. كاهش دماي دستگاه بازهم به دليل عدم استفاده از گرافيك‌هاي قدرتمند قبلي

خبرهاي بد:
    1. نمايشگرهاي ارائه شده تنها از نوع Infinity هستند، هرچند خوشگل‌تر هستند و تا حدودي كيفيت بالاتري دارند ولي نور را منعكس مي‌كنند!
    2. تنها گرافيك ارائه شده Intel X4500 هست كه مطمئن هستم باعث دلسردي اكثر هوادارها مي‌شه (ظاهرا مشكل باتري و به خصوص گرما واقعا بهراني بوده و HP موفق به حلش نشده )
    3. فينگر پرينت كلا تعطيل!

خبرهاي داغ تري كه حين تايپ كردن به دستم رسيد!
    1. موارد 1، 3 و 4 از خبرهاي خوب درباره dv5t هاي معمولي هم صادقه!
    2. HP قيمت پايه dv5t معمولي را 200$ كاهش داد! 599.99$

اينم لينكش:

HP dv5t
    کد:
    Last edited by T.N.T; 05-10-2008 at 08:45.

2. 2 کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من هم بالاخره dv5-1060 رو گرفتم (ایران اچ پی 1350,000)، ظاهرا خوبه و اونقدری که میگفتن داغ نمیکنه.
    فقط یه سوال داشتم:
    دوستانی که این مدل رو دارن میتونن بگن دریچه ورودی رم ریدر رو چطور میتونم باز کنم؟
    ممنون.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستانی که این مدل رو دارن میتونن بگن دریچه ورودی رم ریدر رو چطور میتونم باز کنم؟
    احتمالا باید فشارش بدی داخل

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    جناب Registered User، فرموده بوديد كه شما فروشنده هستيد، اصفهان كه كلي ما را سر كار گذاشتند، كاري براي من پيش اومده كه اين هفته ميرم تهران، مي‌خواستم بپرسم آيا 1060 تهران گير مياد يا خير؟ اگر هست از كجا ميشه خريد؟ با چه گارانتي و قيمتي؟ و مهمتر از همه اينكه با توجه به پستي كه در شماره 372 گذاشتم آيا اين افت قيمت در ايران هم اعمال ميشه؟ چقدر زمان ميبره؟ ارزش صبر كردن را داره؟ آيا ممكنه با سري جديد باتري 12 سلولي ارائه بشه؟

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

حالا هم دير نشده، اگه نخريدي بگو با هم بخريم، من خودم 2 تا مي‌خوام. پس ميشه 3 تا!
    به .... بابا چقد همشهری داشتیم و نمی دونستیم !!!
    من هم میخوام برم امروز فردا بگیرم، فقط با تحقیقاتی که کردم قید 1060 زدم و می خوام یه DV4 1050 بگیرم!!!
    چون گرافیک1060 خیلی قویه و علاوه بر اینکه باطری بیشتر مصرف می کنه، بیشتر هم داغ میشه (ضمن اینکه اون گرافیک هم به کار من نمیاد) !!!!
    تازه1050 هم وزنش کمتره و هم کیفیت تصویرش بهتره+ فینگر پرینت !!!

حالا شما اگه پایه اید یه قرار بزارید تا بریم با هم بخریم ( من یه جا تو بزرگمهر سراغ دارم که هم تخفیف خوب بمون میده هم با 13 تومن دستگاه رو 1 سال بیمه میکنه )

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم میخوام برم امروز فردا بگیرم، فقط با تحقیقاتی که کردم قید 1060 زدم و می خوام یه DV4 1050 بگیرم!!!
    چون گرافیک1060 خیلی قویه و علاوه بر اینکه باطری بیشتر مصرف می کنه، بیشتر هم داغ میشه (ضمن اینکه اون گرافیک هم به کار من نمیاد) !!!!

حالا شما اگه پایه اید یه قرار بزارید تا بریم با هم بخریم ( من یه جا تو بزرگمهر سراغ دارم که هم تخفیف خوب بمون میده هم با 13 تومن دستگاه رو 1 سال بیمه میکنه )
    سلام،
    بيژن جان نمي‌دونم تا چه اندازه اطلاع داري ولي حالا كه همشهري هستيم يه چند تا نكته بگم كه اگه نمي‌دوني با اطلاع كافي خريد كني:
    1. در نامگذاري گرافيك‌ها 3 رقم آخر اهميتش بيشتر از رقم اول هست. همينطور حروفي كه به دنبال اين عدد مياد. به عنوان مثال 9600M GT نسبت به 9200M GS بسيار قوي‌تر هست و امتيازي حدودا 3 برابر را در نرم‌افزار 3D Mark 2006 به خودش اختصاص ميده! 3 رقم آخر نشان دهنده ميزان حرفه‌اي بودن گرافيك هست و رقم‌هاي بيشتر و حروف آخر به معني افزايش طول Pipeline، افزايش تعداد هسته‌ها، افزايش فركانس هسته، حافظه و واحد سايه زني، افزايش پهناي گذرگاه حافظه و نوع حافظه به كار رفته هستش (تعداد ترانزيستورهايي كه در 9600M GT به كار رفته 314 ميليون عدد هست كه همين باعث گرماي زيادش ميشه) 9200M GS تا حدودي از 8400M GS قوي‌تر و از GeForce Go 6800 و 7600 GeForce Go ضعيف‌تره! در مقابل 9600M GT مابين GeForce Go 7900 GTX و GeForce Go 7950 GTX قرار مي‌گيره! در مورد حرارت حق داري ولي درباره باتري شايد تنها نيم ساعت به عمرش اضافه بشه! دلت مياد از 9600 بگذري؟
    2. فينگرپرينت را زياد اطلاع ندارم ولي دوستان گفتند كه امنيت چنداني نداره و بيشتر كلاسه و بعد از يك ماه عادي ميشه!
    3. در مورد وزن هم بايد بگم كه وزن DV5 ها در حدود 2.65 كيلو هست كه نه تنها قابل قبوله بلكه در مقابل ساير 15 اينچي‌ها خيلي هم خوبه.
    4. در مورد صفحه هم اصلا باهات موافق نيستم چون LCD را بايد روي بالاترين Resolution گذاشت تا كيفيت خودش را نشون بده. من يه LCD‌ دارم 22 اينچ با حداكثر دقت 1050*1650 و نوشته ها تا حدودي به نظر ريز مي‌رسند (Dot Pitch = 0.287 mm) حالا در نظر بگير يه 14.1 اينچ با حداكثر دقت 800*1280 يعني Dot Pitch = 0.237 mm. اگر براي بازي يا فيلم مي‌خواي خيلي عاليه ولي اگه مثل من خيلي با متن كار داري اذيت ميشي!

دست آخر هم لطفا صبر كنيد ببينيم باتري 12 سلولي ارائه ميشه يا خير و آيا افت قيمت جهاني تو ايران هم تاثير داره يا نه؟ من امشب ميرم تهران، يه كم اطلاعات جمع مي‌كنم، شنبه اگه خدا بخواد بر مي‌گردم.

8. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tavakoli1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوست عزيز اين نكته را توجه كن
    اگر حرفه اي هستي كه احتياجي به گارانتي نداري پس پول مفت بابت گارانتي نده ولي اگر اماتور هستي يا نوت بوكت زياد دست مي خوره نهتر گرانتي مطمئن بگيري
    گارانتي ها رو رجيستر جان مفصل توضيح داده ولي جهت ياد آوري مي گم:
    1-حتما از مفاد گارانتي اطمينان كامل حاصل كن
    2-تيم تعمييرات رو چك كن اگر گفت خودمان تعمير ميكنيم بدون كه كشك ميگه (حتما توي ابدار خونه تعمير مكنند!!!!!!!!!!)
    3-......

10. این کاربر از tavakoli1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

دلت مياد از 9600 بگذري؟
    دوست عزیز ممنون از راهنماییت؛ شکی نیست که 9600 از 9200 بسیار قوی تره !
    والا دوستان رو نمی دونم ولی من حقیقتا حیفم میاد با یه دستگاه 1 میلیون و سیصد چهارصد هزار تومنی بشینم بازی کنم !! دستگاه بازی همه جورش موجوده پس ...

عمده کار گرافیکی من با لپ تاپ شاید درحد یه فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه و یا دیدن یه فیلم باشه، حالا شاید بعضا هم یه بازی بکنم ولی اینکه فقط بازی کنم نه!

شما میتونی راهنماییم کنی که برا این جور کارها 9200 گزینه مناسبیه یا باید برم سراغ9600 ؟؟
    (در واقع دارم 9600 با کارایی بالا رو میدم و به جاش9200 با کارایی پایین تر می گیرم + نقصهای گرما و باطری رو هم برطرف می کنم)

صبر كنيد ببينيم باتري 12 سلولي ارائه ميشه يا خير و آيا افت قيمت جهاني تو ايران هم تاثير داره يا نه؟
    تقریبا تا کی باید صبر کنم؟

اگر حرفه اي هستي كه احتياجي به گارانتي نداري پس پول مفت بابت گارانتي نده ولي اگر اماتور هستي يا نوت بوكت زياد دست مي خوره نهتر گرانتي مطمئن بگيري
    حرفه ای که نیستم! تقریبا هم 2-3 بار در هفته جابجاش میکنم (اصفهان -شاهین شهر=30ک.م)
    این گارانتی 1 ماه تعویض دستگاه، 11 ماه تعویض قطعه !(الماس ایران)
    به نظرت چطوره؟

داره خودمونی میشه aryan1423's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

(در واقع دارم 9600 با کارایی بالا رو میدم و به جاش9200 با کارایی پایین تر می گیرم + نقصهای گرما و باطری رو هم برطرف می کنم)
    کسی می دونه تفاوت گرمای 1050 و 1060 چقدر هست؟ آیا واقعا 1050 به طور قابل قبولی از 1060 خنکتر است؟
    لطفا اگه کسی درباره ی میزان گرمای 1050 اطلاع داره دربارش توضیح بدهد و اون رو با 1060 مقایسه کند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آیا hp در ایران گارانتی اصلی دارد یا خیر ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •