نه!واسه برنزه کردن نیست!از حالت تیره به روشن در میاره!خودم استفاده کردم!راضی بودم خیلی!فقط هزینش بالاست یه کم!
نه!واسه برنزه کردن نیست!از حالت تیره به روشن در میاره!خودم استفاده کردم!راضی بودم خیلی!فقط هزینش بالاست یه کم!
خیر
عوارض نداره
قیمتش هم 30ml هست حدوده 25 هزارتومن!شما باید روزی دوبار(صبح و عصر)روی پوست تمیز ازش استفاده کنید!
سلام
یه سوال دارم .
من پسری سی ساله ام که پوست خیلی چربی دارم . همیشه بعد از اصلاح یک روز بد دور دهان و چانه و زیر گلو جوش های سر سفید و سوزان در می یاد که منو مجبور میکنه چهر ÷نج روز یک بار صورتم رو اصلاح کنم دکتر هم زاید رفتم . آخرین دکتر یه کرم داده که نیم ساعت قبل از اصلاح به صورتم بزنم . حالا هرچی فکر مبکنم میبینم این دارو هیچ ربطی به مشکل من نداره اسم کرم هم هست A-DERMA EXOMEGA . خواهشا راهنماییم کنید .
يه كم بيشتر در مورد اين كرم توضيح ميديد. ، چقدر تاثير داره؟؟
سلام
تجویز نسخه از طریق اینترنت کار درستی نیست و باید با این حال به پزشک متخصص پوست مراجعه فرمایید
اما با توجه به چربی که از پوستتون یاد کردید معمولا باید صابون گوگرد رو تجویز کرده باشند درسته؟
این صابون در رفع چربی سطح پوست بعد از انجام اصلاحمعمولا تجویز میشه
اما یک راه برای کم شدن جوشهای سفید پس از اصلاح که خیلی کاربرد خوبی داره:
سیب زمینی رو رنده کرده و روی پوست صورت قرار دهید و دراز بگشید و کمی خیلی آرام صورت خود را ماساژ دهید
هم چربی و جوشای به وجود آمده رو کم میکنه و هم پوست رو شفاف..
هیدرو کینون برای کم شدن رنگدانه های پوستی به کار میره و به جای لیزر خیلی خوب عمل میکنهيكي از دوستان گفتن كه از كرم هاي حاوي هيدروكينون استفاده بايد كرد كه اين اصلا درست نيست!هيدروكينون عوارض زيادي داره و با قطع مصرفش اثرات مفيدش هم از بين ميره...
اگر احیانا کسی دچار آفتاب سوختگی شده باشه از این کرم باید جلوگیری کنه
اگر پس از مصرف دچار التهاب و خارش و سوزش شد
و این کرم رو باید حتما با کرمهای ضد آفتاب مصرف کرد تا جواب دریافت شود.
نکته مهم در هنگام مصرف هیدرو کینون پوست باید از معرض آفتاب دور بماند
اين سايت اختصاصيش هست:
depiderm رو انتخاب كن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا عاليه...
چون خودم خيلي درگير و جوش لك و از اين جور چيزا بودم پيش متخصص هاي خوبي رفتم اينو بهت پيشنهاد ميدم...
در مورد جوش هاي بعد از اصلاح شما بايد عرض كنم كه اگه به اين سه نكته توجه كني ديگه جوش رو صورتت بعد از اصلاح نميبيني:
1-تييغ يا هر چيزي كه باهاش صورتت رو اصلاح ميكني اول با بتادين ضد عفوني كن!
2-صورتت رو بشور قبل اصلاح!خشك كن!مقداري بتادين بريز رو پنبه و كل صورتت رو بتاديني كن!
3-صورتت رو بشور و از هر كف ريشي كه استفاده ميكني(من Gillet رو پيشنهاد ميكنم)استفاده كن و صورتت رو اصلاح كن
4-بعد از اصلاح صورتت رو خشك كن و دوباره مرحله ي دوم رو تكرار كن
5-از افتر شيو هاي گرون قيمت خارجي نياز نيست استفاده كني!از افتر شيو seagull استفاده كن!شايد ايراني باشه تو نگاه اول بخوره تو ذوقت!خود منم همينطوري بودم!دكترم گفت خودم دارم از اين استفاده ميكنم!(وقتي خود پزشك داره از اين استفاده ميكنه مطمئن باش كه...)
بعد از يكبار استفاده از اين افتر شيو جونمو دعا ميكنيى!مطمئنم!قيمتي هم نداره!3-4 هزار تومنه!
اگه جوش هات خيلي شديد و زياد نيست همون مرحله ي آخر اكتفا ميكنه...
1000000% نتجيه ميده!چون خودمم اين مشكل رو داشتم...
راستی نحوه استفاده درست افتر شیو چجوریه ؟ بهتره بعد از افتر (مثلا 20 دقیقه بعد ) با آب شتشو بدیم یا همونجوری بمونه؟؟؟ اصلا این دو عمل فرقی میکنه؟
100% تاثیر داره
روی قرمز شدن و خشک شدن پوست بعد از اصلاح
روی کم تر کردن عوارض اصلاح
روی جوش های بعد از اصلاح_البته همه افتر شیو های موجود این خاصیت رو ندارن)
و...
ولی در انتخاب برند خیلی دقت کنید...
من رو پیشونیم چند تا جوش ریز زده ... چی کار کنم بره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)