سلام
نه مشکلی پیش نمیاد,روش درستش هم همین کاریه که می خواید انجام بدید.
سلام
نه مشکلی پیش نمیاد,روش درستش هم همین کاریه که می خواید انجام بدید.
ممنون
پس من خیالم راحت باشه؟!
میگن نصب سون قسمت انتخاب درایو واسه نصب کردنش مشکله
حقیقت داره؟!
منظورتون رو کامل متوجه نشدم !!!
ولی مطمئن باشید خیلی راحت نصب میشه و مشکلی نداره...نصب سون قسمت انتخاب درایو واسه نصب کردنش مشکله
حتی می تونید از داخل xp نصب کنید نه بصورت بوت که جابجایی اسم درایوها تو سون رو هم نداشته باشید.
پ.ن
احتمالاً منظور شما پیدا کردن درایورهای سخت افزارها باشه که اونم به راحتی پیدا میشه.
تو این پست نوشته دستور bcdedit از امکانات ویندوز 7 هستش.اما من درایو ویندوز سونم رو فرمت کردم و الان فقط xp دارم و میخوام از منوی بوت، win 7رو حذف کنم اونم اگه بشه با دستورات ویندوز نه با نرم افزار.(یه وقت دیدی جایی لازم شد این کار رو بکنیم که دسترسی به اون نرم افزار نداریم )
سلام
بدون نرم افزار در این مورد فکر نکنم بتونید کاری انجام بدید.
موفق باشید![]()
سلام
من XP داشتم و 7 بعد مجبور شدم XP رو عوض کنم حالا بوت 7 پریده و نرم افزار EasyBCD هم ارور میده دیگه چه راهی واسه برگردوندنش وجود داره؟ممنونم.
سلام
من سون پاک کنم بخوام بوت اولش بره چجوریه؟
یه سوال دیگه من xp داشتم مک اومدم نصب کنم ولی بوت xp پرید چکار کنم اونم بشه ؟
اینو یه نگاه بنداز:
براي حل اين مشكل شما بايد از برنامه Easy BCD استفاده كنيد. اگر از سيستمعامل ديگري مثل لينوكس ممكن است بعد از نصب ويندوز يا لينوكس، در بوت شدن دستگاه خللي وارد شود كه براي رفع آن بايد بخش Boot Loader ويندوز را ترميم كنيد. براي اين كار دستگاه خود را با سيدي ويندوز بوت كنيد و در بخش خط فرمان دستور bootrec.exe /FixMbr را وارد كنيد. سپس دستگاه خود را دوباره راهاندازي كنيد، اگر باز هم مشكل داشت دوباره به بخش خط فرمان رفته و عبارت bootsec.exe /nt60 را وارد كنيد. توجه داشته باشيد كه اين دستور براي پارتيشنهايي كه با NTFS فرمت شدهاند مورد استفاده قرار ميگيرد.
منبع: کلیک
سلام. من هم از vm ware استفاده ميكنم . نرم افزار بسيار حالب و عالي هستش. مخصوصا براي تمرين تنظيمات شبكه. در مورد سوال hamid2006 يه سوال واسم پيش اومد كه منظورت از اينكه اول كدوم ويندوز رو نصب كني ،اين بود كه كدوم ويندوز رو روي كامپيوتر اصلي نصب كني ؟ يا اينكه كدومشو رو vaware نصب كني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)