تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 130 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برخلاف رشته های مربوط به هنرهای تجسمی که کتابای نسبتا خوبی به عنوان منابع آزاد دارن، درس نمایش با اینکه بحثای گسترده ای داره، کتاب خاصی نداره...کتاب سنجش رو که اصلا نخونید، چون هیچ حرفی برای گفتن نداره....برای منابع آزاد هم دو کتاب خلاقیت نمایشی راه اندیشه و قلمچی هست که به نظرم دیگه راه اندیشه رو نخونید و چاپ جدید قلمچی رو بخونید، خیلی کامل و خوبه.
    دیدن و آشنایی با فیلمای کلاسیک هالیوود و همچنین خوندن نمایشنامه هم به خلاقیت نمایشی کمک زیادی می کنه.

رشته ی سینما هم که مصاحبه نداره و برای همین اصلا به رتبه ی بالای 50 نباید فکر کنید...امسالم که سراسری پذیرش نداشت و هیچ بعید نیس سال بعدم اینطور باشه.
    رشته ی تلویزیونم فقط تو صدا و سیما تدریس میشه که فقط مصاحبه ی عقیدتی داره...یه غیرانتفاعیم تو شیراز هست اما شنیدم سطح علمیش خیلی پایینه.
    من هدفم روی هنرهای تجسمی (دانشگاه تهران) هست ! میشه یه سری منابع آزاد واسه این رشته معرفی کنین ؟ شما خودتون چطور خوندین ؟ راستی لازمه منابع آزاد رشته های دیگه مثل موسیقی یا نماش رو هم نگاه کنم یا همون کتاب درسی کافیه ؟ کتاب های کانون چطورن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین !

این چند تا رو از سایت هنر نو گرفتم چطورن ؟ :

خلاصه‌ي تاريخ هنر (پرويز مرزبان) - انتشارات فرهنگي
    رسم فني عمومي ( احمد متقي پور) - مركز نشر دانشگاهي
    مباني هنرهاي تجسمي - حليمي (انتشارات سروش)
    مبادي سواد بصري (انتشارات سروش)
    زبان تصوير - گئورگي كپس (انتشارات سروش)
    شيوه طراحي 1 و 2 - محسن وزيري (انتشارات سروش)
    طراحي ذهني - ناصر پلنگي (انتشارات سروش)
    شناخت سينما (لوئيس جانتي)
    تئوري بنيادي موسيقي (پرويز منصوري)
    تئوري موسيقي (مصطفي كمال‌پورتراب)

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

انتخاب رشته شروع شددددددد

همونطور که ترنم گفت امتحان عملی خیلی خیلی مهمه، برای هر رشته 4 ، 5 برابر ظرفیت اون رشته امتحان عملی گرفته میشه، مثلن یه رشته ای که 10 نفر ظرفیت داشته باشه 50 نفر واسه امتحان عملی میگیرن 10 نفر قبول میشن بقیه رد میشن

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

mili-k شما چه سازی میزنین؟ چند سال؟
    هیچی! یعنی باید چند سال یه ساز رو کار کنم؟ مثلاً اُرگ رو میشه یک ساله، تا حد خوب یاد گرفت و برای عملی امتحان داد ؟
    Last edited by mili_k; 24-11-2010 at 17:42.

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون ترنم عزیزم و امو کی
    درسته حق با شماهاست، تو ایران آهنگسازی بهتر جواب میده تا نوازندگی آخر نوازندگی تو ایران اینه که بشینی تو یه ارکستر خاک بخوری هردوش رو دوس دارم... ولی همون اهنگسازی رو میزنم ممنون

mili-k دوس ندارم نا امیدت کنم ولی الان یه چیزایی بدونین بهتر از اینه که سال دیگه تو امتحان عملی بخوره تو ذوقتون، راسش اینجوریا نیست که با 1 سال ساز زدن به راحتی بشه... من خودم 8 سال پیش بهترین ویلنسیت ها ساز زده ام ولی بازم نمیگم قطعن قبول میشم، دوستای زیادی بودن که 7، 8 سال ساز میزدن اما نتونستن تو امتحان عملی قبول بشن، درضمن ارگ جزو سازهایی که مورد امتحان واقع میشن نیست، فقط سازهای ارکستر سمفونیک + گیتار و سازهای ایرانی به جز سازهای ضربی
    شما که دارین دانشگاه درس میخونین، میتونین موسیقی (مخصوصن نوازندگی) رو به طور آزاد پیش استادای خوب و با تجربه ادامه بدین اگه واقعن تلاش کنین و زیاد تمرین کنین میبینین که نیازی نیست که حتمن آکادمیک تحصیلات موسیقی داشته باشین

4. این کاربر از bitaaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

ممنون ترنم عزیزم و امو کی
    درسته حق با شماهاست، تو ایران آهنگسازی بهتر جواب میده تا نوازندگی آخر نوازندگی تو ایران اینه که بشینی تو یه ارکستر خاک بخوری هردوش رو دوس دارم... ولی همون اهنگسازی رو میزنم ممنون

mili-k دوس ندارم نا امیدت کنم ولی الان یه چیزایی بدونین بهتر از اینه که سال دیگه تو امتحان عملی بخوره تو ذوقتون، راسش اینجوریا نیست که با 1 سال ساز زدن به راحتی بشه... من خودم 8 سال پیش بهترین ویلنسیت ها ساز زده ام ولی بازم نمیگم قطعن قبول میشم، دوستای زیادی بودن که 7، 8 سال ساز میزدن اما نتونستن تو امتحان عملی قبول بشن، درضمن ارگ جزو سازهایی که مورد امتحان واقع میشن نیست، فقط سازهای ارکستر سمفونیک + گیتار و سازهای ایرانی به جز سازهای ضربی
    شما که دارین دانشگاه درس میخونین، میتونین موسیقی (مخصوصن نوازندگی) رو به طور آزاد پیش استادای خوب و با تجربه ادامه بدین اگه واقعن تلاش کنین و زیاد تمرین کنین میبینین که نیازی نیست که حتمن آکادمیک تحصیلات موسیقی داشته باشین
    ممنون ؛ امیدوارم کردی!
    ببین ؛ من علاقه خیلی زیادی به آهنگ سازی الکترونیک (مثل FL) دارم.
    یعنی اینکه میخوام به صورت حرفه ای با اینجور نرم افزار ها آهنگ سازی کنم و دوست دارم چیزی رو که میسازم بدونم که دارم یه چیز درست حسابی و روی اصول و قواعد درست آهنگ سازی میسازم، میخوام بدونم با کار کردن روی یک ساز مثل اُرگ میتونم فوت و فن آهنگ سازی / نت، رو طوری یاد بگیرم که بشه با این جور نرم افزار ها یه آهنگ استاندارد و مورد تایید بسازم؟

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هدفم روی هنرهای تجسمی (دانشگاه تهران) هست ! میشه یه سری منابع آزاد واسه این رشته معرفی کنین ؟ شما خودتون چطور خوندین ؟ راستی لازمه منابع آزاد رشته های دیگه مثل موسیقی یا نماش رو هم نگاه کنم یا همون کتاب درسی کافیه ؟ کتاب های کانون چطورن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین !

این چند تا رو از سایت هنر نو گرفتم چطورن ؟ :

خلاصه‌ي تاريخ هنر (پرويز مرزبان) - انتشارات فرهنگي
    رسم فني عمومي ( احمد متقي پور) - مركز نشر دانشگاهي
    مباني هنرهاي تجسمي - حليمي (انتشارات سروش)
    مبادي سواد بصري (انتشارات سروش)
    زبان تصوير - گئورگي كپس (انتشارات سروش)
    شيوه طراحي 1 و 2 - محسن وزيري (انتشارات سروش)
    طراحي ذهني - ناصر پلنگي (انتشارات سروش)
    شناخت سينما (لوئيس جانتي)
    تئوري بنيادي موسيقي (پرويز منصوري)
    تئوري موسيقي (مصطفي كمال‌پورتراب)
    اول این که بگم برای همه ی درسای تخصصی منابع آزاد لازمه...چون کتابای درسی اصلا کامل نیستن.
    کتای نمایش سنجش رو اصلا نخونید...برای شمایی که نمایش نمی خوای، فقط کتاب قلمچی رو بخونی خوبه.
    برای موسیقی هم این کتابایی که نوشتی خوبه + قرمز قلمچی...اما متاسفم که باید بگم بدون کلاس خصوصی نمی تونی اون مسئله های فرمولیشو یاد بگیری...برای سازشناسی و تاریخ موسیقی و اینجور چیزا کتاب سنجش و راه اندیشه رو بخون.
    برای خواص مواد، آیندگان نوشته ی افشین امیرحسینی...اینو پیدا کنی خیلی خوبه و لازم نیس چیز دیگه ای بخونی...اگه پیداش نکردی راه اندیشه رو بخون.
    برای ریاضی و ترسیم فنی هم متاسفانه چیزی نخوندم تا بدونم چی خوبه.
    اما برای هنرهای تجسمی:
    فکر کنم مهم ترین دروس کنکور هنر مربوط به رشته ی گرافیک باشه...با اینکه من امسال رتبه ی خوبی نیاوردم و درک عمومی هنر هم وحشتناک سخت بود، اما %40 زدم و به نظرم این درصد خوبی در زمانیه که سوالات بیش از حد سختن...تو کنکورای آزمایشی بالای 90% می زدم.

من این کتابارو خوندم:
    خلاقیت تصویر 1 و 2 مشق هنر.
    درک عمومی مشق هنر.
    واژگان مصور کنکور هنر (راه اندیشه)
    کتابای خلیل مشتاق
    هنر در گذر زمان هلن گاردنر
    خلاصه تاریخ هنر پرویز مرزبان

صراحتا میگم سه کتاب اول رو خط به خطش رو بلد بودم...اما سه تا آخرو در حد کتابای معمولی و داستان وار خوندم...این کتابایی هم که گفتی خوبن...اما اینایی که من گفتم فکر کنم محبوب ترینا باشن...هر وقت اینارو خوب یاد گرفتی، می تونی به بقیه منابع هم نگاهی بندازی.
    بعدم اینکه اول کتابای درسی رو خوب خوب یاد بگیرید و بعد برید سر وقت اینا.

7. 3 کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول این که بگم برای همه ی درسای تخصصی منابع آزاد لازمه...چون کتابای درسی اصلا کامل نیستن.
    کتای نمایش سنجش رو اصلا نخونید...برای شمایی که نمایش نمی خوای، فقط کتاب قلمچی رو بخونی خوبه.
    برای موسیقی هم این کتابایی که نوشتی خوبه + قرمز قلمچی...اما متاسفم که باید بگم بدون کلاس خصوصی نمی تونی اون مسئله های فرمولیشو یاد بگیری...برای سازشناسی و تاریخ موسیقی و اینجور چیزا کتاب سنجش و راه اندیشه رو بخون.
    برای خواص مواد، آیندگان نوشته ی افشین امیرحسینی...اینو پیدا کنی خیلی خوبه و لازم نیس چیز دیگه ای بخونی...اگه پیداش نکردی راه اندیشه رو بخون.
    برای ریاضی و ترسیم فنی هم متاسفانه چیزی نخوندم تا بدونم چی خوبه.
    اما برای هنرهای تجسمی:
    فکر کنم مهم ترین دروس کنکور هنر مربوط به رشته ی گرافیک باشه...با اینکه من امسال رتبه ی خوبی نیاوردم و درک عمومی هنر هم وحشتناک سخت بود، اما %40 زدم و به نظرم این درصد خوبی در زمانیه که سوالات بیش از حد سختن...تو کنکورای آزمایشی بالای 90% می زدم.

من این کتابارو خوندم:
    خلاقیت تصویر 1 و 2 مشق هنر.
    درک عمومی مشق هنر.
    واژگان مصور کنکور هنر (راه اندیشه)
    کتابای خلیل مشتاق
    هنر در گذر زمان هلن گاردنر
    خلاصه تاریخ هنر پرویز مرزبان

صراحتا میگم سه کتاب اول رو خط به خطش رو بلد بودم...اما سه تا آخرو در حد کتابای معمولی و داستان وار خوندم...این کتابایی هم که گفتی خوبن...اما اینایی که من گفتم فکر کنم محبوب ترینا باشن...هر وقت اینارو خوب یاد گرفتی، می تونی به بقیه منابع هم نگاهی بندازی.
    بعدم اینکه اول کتابای درسی رو خوب خوب یاد بگیرید و بعد برید سر وقت اینا.
    ممنون از راهنمایی شما
    این کتابای خلاقیت تصویر 1 و 2 مشق هنر و درک عمومی مشق هنر واسه کانون فرهنگی آموزشه دیگه ؟
    کتابای خلیل مشتاق واسه چه انتشاراتی هست ؟ اسم کتاب چیه ؟
    هنر در گذر زمان هلن گاردنر چه انتشاراتی هست ؟
    به جز کتاب واژگان مصور کنکور هنر (راه اندیشه) که معرفی کردین کتابای دیگه ی این انتشارات لازم نیست؟ مثلاً درک عمومی هنر !

راستی یه کتاب قطور قلمچی داره واسه خلاقیت نمایشی همه چی توش (تست و آموزش) هست ! همون رو بخونم کافیه یا زیاده؟(مولفش ژاله نساری هست)

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

mjorh، اگه بخوای از تهران تهیه کنی، که جز انقلاب از خیلی جاهای دیگه هم میشه...اما تو شهر خودت می تونی بری نمایندگی قلمچی و بخری...اینو یادم رفت...کتاب نمایش مشق هنر رو هم بخون...اما فقط مبحث سینماش.

بیتا جون، من جات بودم آهنگسازی می خوندم...با اینکه فکر کنم تو ایران آهنگسازی زن ها جا افتاده نیست، اما در کل از هر نظر ببینی آهنگسازی بهتره...البته بازم به سلیقه و نظر خودت بستگی داره.
    همه ی کتابارو میشه از نمایندگی قلم چی گرفت ؟

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون ؛ امیدوارم کردی!
    ببین ؛ من علاقه خیلی زیادی به آهنگ سازی الکترونیک (مثل FL) دارم.
    یعنی اینکه میخوام به صورت حرفه ای با اینجور نرم افزار ها آهنگ سازی کنم و دوست دارم چیزی رو که میسازم بدونم که دارم یه چیز درست حسابی و روی اصول و قواعد درست آهنگ سازی میسازم، میخوام بدونم با کار کردن روی یک ساز مثل اُرگ میتونم فوت و فن آهنگ سازی / نت، رو طوری یاد بگیرم که بشه با این جور نرم افزار ها یه آهنگ استاندارد و مورد تایید بسازم؟

ببین برای آهنگسازی باید تسلط بسیار زیادی روی هارمونی و سلفژ داشته باشی همچنین دیکته موسیقی، کنترپوان سازشناسی، فرم، پیانو، ارکستراسیون، پارتیتور خونی هم در مراحل دیگه باید بدونی. اگه میخوای آهنگساز بشی بهتره سلفژ و هارمونی رو پیش یه استاد خوب شروع کنی، البته من اطلاع زیادی از آهنگسازی الکترونیک ندارم نمیدونم منظورت کدوم سبک و سیاق هست ولی به هر حال برای آهنگ ساز خوب و اصولی شدن باید اینچیزا رو بلد بود...

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما
    این کتابای خلاقیت تصویر 1 و 2 مشق هنر و درک عمومی مشق هنر واسه کانون فرهنگی آموزشه دیگه ؟
    کتابای خلیل مشتاق واسه چه انتشاراتی هست ؟ اسم کتاب چیه ؟
    هنر در گذر زمان هلن گاردنر چه انتشاراتی هست ؟
    به جز کتاب واژگان مصور کنکور هنر (راه اندیشه) که معرفی کردین کتابای دیگه ی این انتشارات لازم نیست؟ مثلاً درک عمومی هنر !

راستی یه کتاب قطور قلمچی داره واسه خلاقیت نمایشی همه چی توش (تست و آموزش) هست ! همون رو بخونم کافیه یا زیاده؟(مولفش ژاله نساری هست)
    بله سه کتاب اول از قلمچیه.
    خلیل مشتاق انتشارات آزاداندیشان...از کتابای نشر مارلیکش چیزی نگیرید.
    هنر در گذر زمان نشر آگاه.
    از راه اندیشه موسیقیش بدک نیس...من درک عمومی هنرشو نخوندم، اما بعید می دونم چیز خاصی داشته باشه.
    خلاقیت نمایشی همون منظورم بود...اون کتاب برای کسی که رشته ای جز نمایش می خواد، کاملا کافیه...همون قطورشو بگیرید که چاپ جدیده، قدیمیش کامل نیست.

همه ی کتابارو میشه از نمایندگی قلم چی گرفت ؟
    کتابایی که مربوط به نشر قلمچی یا مشق هنر باشه رو از نمایندگی میشه خرید.

12. 2 کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

خیلی وقت بود میخواستم یه توضیح مختصر راجع به کنکور هنر بذارم....بالاخره فرصت شد

درباره کنکور هنر:

کنکور هنر تا سال 88 به این صورت بود که داوطلبین به یک دفترچه ی اختصاصی (ادبیات ، عربی ، معارف ، زبان) و دو دفترچه ی اختصاصی پاسخ میدادن.یک دفترچه شامل درک عمومی هنر و درک عمومی ریاضی و یه دفترچه ی دیگه شامل ترسیم فنی ، خلاقیت تصویری و تجسمی ، خلاقیت نمایشی ، خلاقیت موسیقی و خواص مواد.
    ولی در سال 89 دو دفترچه ی اختصاصی ادغام شدن و در واقع داوطلبین به یک دفترچه ی عمومی و یک دفترچه ی اختصاصی پاسخ دادن.

شاید قبولی در کنکور هنر ساده به نظر برسه اما حقیقت اینه که بدون تسلط داشتن به منابع کنکور کسب رتبه ی خوب مشکله.ولی فقط کافیه با حوصله کتاب ها رو بخونین تا بتونین رتبه ی خوبی بگیرین.

جالبه بدونین خیلی کم اتفاق میوفته که داوطلبی در درس هایی مثل خلاقیت تصویری و درک عمومی بتونه به 100 درصد سوالا جواب درست بده.نمیشه گفت به خاطر سخت بودن سوال هاست.درواقع بیشتر به دلیل منابع گسترده است که ما به همه ی اون ها دسترسی نداریم.ولی اگر همون منابعی رو که برامون مشخص هست بخونیم رتبه ی خوب و رشته ای که آرزوش رو دارین اصلا دور از دسترس نیست.خیلی راحت میتونین از بقیه رقیب ها جلو بزنین و به جایی که شایستگی ش رو دارین برسین.

تحصیل در رشته ی مورد علاقه حق شماست

منابع اصلی کنکور هنر:

کتاب های معرفی شده از طرف سازمان سنجش که تالیف آموزش و پرورش هستن و اکثرا در مقطع هنرستان تدریس میشه

تاريخ هنر ايران
    تاريخ هنر جهان
    آشنايي با بناهاي تاريخي
    عكاسي 1
    عكاسي 2
    مباني هنرهاي تجسمي
    پايه و اصول صفحه‌آرايي
    طراحي 1
    طراحي 2
    مباني تصويرسازي
    خط در گرافيك
    خوشنويسي
    صفحه آرایی
    علم مناظر و مرايا
    رسم فني و نقشه كشي
    چاپ دستي
    صنايع دستي
    كارگاه هنر 1
    كارگاه هنر 2
    سير هنر در تاريخ 1
    سير هنر در تاريخ 2
    هنر و ادب فارسي
    آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران
    انسان ، فضا ، طراحي
    كتاب نمايش
    كتاب موسيقي
    صفحه آرایی

کتاب های کمک درسی:

این ها کتاب هایی هستن که من خودم ازشون استفاده کردم و یا حداقل میدونم که به دردبخورن

نام کتاب / نام انتشارات / مولف / توضیحات

رسم فنی عمومی / مرکز نشر دانشگاهی / احمد متقی پور / نمونه سوالات بدون پاسخ

درک عمومی هنر / راه اندیشه / بهزاد خسروی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت موسیقی / مبتکران / فاطمه امان آبادی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

درک عمومی هنر / مبتکران / رضا عباسی / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت نمایشی / قلم چی(سبزرینگ) / ژاله نساری / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات -خدمت خانم نساری خیلی ارادت دارم معلم خودم بودن و واقعا اطلاعات بالایی دارن

خواص مواد / مبتکران / مریم افسری / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات- خانم افسری هم از معلم های خوبم بودن و واقعا برای این کتابشون خیلی زحمت کشیدن ....به جرئت میگم برای خواص مواد کتابی بهتر از این پیدا نمیکنید

خلاقیت نمایشی / راه اندیشه / افسانه نسل شریف / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

کاربرد خط در گرافیک / راه اندیشه / افسانه نسل شریف / درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

خلاقیت تصویری /قلم چی و سه استاد (مجموعه کتاب های خشتی مشق هنر)/ مجید آزاد بخت/ درسنامه به همراه نمونه سوال و کلید سوالات

منابع دیگر:

یه سری کتاب دیگه هم هست غیر از کتاب های کمک درسی که خیلی به درد میخوره

دائره المعارف هنر / تالیف رویین پاکباز(این کتاب در واقع کتاب منبع هست و مسلما لازم نیست همه ش رو بخونیم و البته شاید همه نخوان بخرن ....میتونید تو خیلی از کتابخانه ها این کتاب ها رو پیدا کنید)

هنر در گذر زمان / تالیف هلن گاردنر (این کتاب هم در واقع کتاب منبع هست و مسلما لازم نیست همه ش رو بخونیم و البته شاید همه نخوان بخرن ....میتونید تو خیلی از کتابخانه ها این کتاب ها رو پیدا کنید)

اصول فرم و طرح / وسیوس ونگ

شيوه طراحي 1 و 2 - محسن وزيري

مبادی سواد بصری / انتشارات سروش

زبان تصوير - گئورگي كپس

و .....

14. 6 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •