تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 198 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی چی موریگان ازت گرفت؟ خوب اگر می خوای بمونه به پیشنهادش عمل کن. ارتش قوی ساختی؟ ببینید برای این ارتشی که می سازید از Dwarf ها Elf ها Golem ها Mage ها و .... یادتون باشه باید برای اینکه قوی بشن براشون چیزهایی که احتیاج دارن در اون جعبه ها بزارید. قبل از اینکه به آخر بازی برسید تا می تونید Level بگیریو و به دنبال زره ها و اسلحه های افسانه ای و قوی برید. گفتم عجله تو تمام کردنش نکنید.

با سلام
    اون وسایلی که احتیاج دارند را میگید باید توی کدوم جعبه ها بگذاریم
    من بعضی از هدایا را نمیدونم به کی باید بدم اون لیستی که چند صفحه قبل بود را برداشتم اما بعد اپدیت بعضی از هدایا توی اون لیست نیستند
    و این شخصیت وینه توی من کشتمش چطور بعد این باید حفظش کنم

با تشکر
    Last edited by 123list; 02-12-2009 at 00:00.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بالاخره کار با قسمت تاکتیک رو یاد گرفتم ، اونقدار هم پیچیده نبود ، چون وضعیت های زیادی داره ، هر کی ببینه گیج میشه .
    خیلی باحاله ، مثلا رو حالت محاصره 3 نفره میذاری ، بعدش دستور استفاده از بمب رو براش انتخاب میکنی ... تو بازی اتوماتیک اجرا میشه

یه سوال :
    من چرا دستوراتی رو که ماله کاراکتر خودم میذارم ، اتوماتیک انجام نمیده؟ مثلا رو حالت سلامتی 50 درصد گذاشتم ، تایه Lesser health بنوشه .... ولی اینکارو نکرد ...

در ضمن این حالتهای passive , aggressive و ... رو میشه یه نفر خیلی خلاصه توضیح بده ؟ کدومش بهتره ؟ (خودم یه چیازیی دستگیرم شده ولی میخوام مطمئن شم)

و سوال دوم: اگه قسمت تاکتیز رو خیلی حرفه ای بچینیم دیگه نیاز نیست که به بقیه کاراکتر ها دستور بدیم؟ و حتی میشه رو حالت هارد یا کابوس بازی کرد؟ واقعا خیلی سخته ، نمیدونم رو حالت هارد یا کابوس کسی تونسته بازی کنه یا نه ....

Optimus جان بهترین walkthorugh یی که پیدا کردی رو میشه بذاری؟ (البته اگه اصلا از walkthorugh استفاده کرده باشی)
    من چون حال و هوای بازی تازه دستم اومده ، میخوام دوباره نیو گیم بزنم و درست و بدون خطا بازیو برم.
    (راستی گفته بودی بعد از Nw nights این بهترین بازیت بوده ... منظورت ورژن چنده این بازی بود؟ اونم ماله bioware هستش؟)
    Last edited by brain; 02-12-2009 at 19:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

كسي مي تواند به من بگويد كه چگونه مي توانم به قدرت هر شخص در بازي اضافه كنم

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

تاپیکو چـِسبوندمش بالا تا با توجه به پتانسیلی که داره گیمرهای بیشتری رو جذب کنه...

خوش بگذره
    خیلی ممنون فیشر جان
    منم میخواستم بگم اگه تاپیک مهم بشه گیمر های بیشتری رو جذب میکنه
    ولی این بازی ار پی جی باز میخواد
    توی مدرسه به هرکی دادمش فرداش اومد گفت این دیگه چیه؟چرا خودم شمشیر نمیزنم؟چرا انقدر باید گزینه انتخاب کنم؟
    الان خریدن کردم نصب هم کردیم ولی خب صدا نداره...
    این کار هارو انجام بده شاید درست بشه
    Start\Control Panel\System\Hardware (Tab)\Device Manager\Sound Video And Game Controllers
    بعد گزینه ی Unimodem Half-Duplex Audio Device را غیر فعال میکنی
    برای بار چندم دوستان لطفاً بازی رو مخصوصاً آخرش رو Spoil نکنید، به خدا Spoiler برای همینه
    انقدر سخت نگیرید
    شاید واقعا مشکل دارن
    اگه هم کسی یکم از داستان بازی رو بفهمه میدونه دشمن اخر و اصلیش چیه یا کیه

در ضمن این حالتهای passive , aggressive و ... رو میشه یه نفر خیلی خلاصه توضیح بده ؟ کدومش بهتره ؟ (خودم یه چیازیی دستگیرم شده ولی میخوام مطمئن شم)
    جادو ها و توانایی ها میتونن 3 حالت داشته باشن
    1-حالت Passive : توانایی هایی که جزء این حلت هستند بدون نیاز به اجرا کردن به شما قدرت هایی میدهند مثل قدرت Death Blow که بطور اوتوماتیک بعد از کشتن یک دشمن کمی استقامت بدس میارید
    2-حالت Sustained : توانایی هایی که جزء این حالت هستند در صورت فعال شدن تا موقع غیر فعال شدن به شما قدرت خاصی میدهند مثل Flaming Weapons که با این توانایی اسلحه های گروهتون اتشین میشوند و به دشمنان ضربه ی عنصردار وارد میکنند
    3-حالت Activated : توانایی هایی که جزء این حالت میشوند با دستور دادن شما اجرا شده که به شما اجازه میدهند ضربه یا جادوی خاصی را بر روی دشمن استفاده کنید مثل جادوی Cone Of Cold که دشمنان را منجمد میکند یا قدرت Shield Bash که دشمن را با سپر به زمین میزند

5. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

halflife g شما کاراکترت مرد یا زن؟ موریگان هر چی هم با شما بد باشه این پیشنهادو می کنه و شما قسمت سوم دایالوگ ها وقتی نشست رو تخت یه گزینه میده Ok I'll do it . شما انتخاب کنید حتما میشه.
    brain
    همونطوری که از اسمشون معلومه همونه. رفتار های Aggressive مثلا همیشه تا یه دشمن روی صفحه میاد همه تا نمیره یا خودشون نمیرن بهش حمله می کنند و ... بهترین Walkthrough فعلا نداریم همشون ناقص اند. این جور بازی ها طول میکشه تا یه Walkthrough درست حسابی بیاد. حالا اگر سوال داری بگو من خودم راهنماییت می کنم. در مورد NWN 2 و Expansion Pack هاش : Mask of The Betrayer و Storm of Zehir این بازی نقش آفرینیه D&D هست. در حقیقت Dragon Age خیلی سبک بازی مشابهی با اون داره ولی NWN 2 پیچیده تر بود و داستانش مثل داستان DA زیبا ولی طولانی تر و مناطق بیشتر. نه مال Obsidian Entertainment هست . البته قبلا در زمان بازی های به یاد ماندنی سری Star Wars Knights of The Old Republic این دو شرکت با هم همکاری زیادی داشتند .
    123list
    جعبه ها درست روبه روی افراد مسئول هر گروه تو کمپ هستند. برای نگه داشتن Wynne و Leliana نباید درخواست Father Kolgrim را قبول کنی و باید بکشیش اگر هم قبول کردی نباید خون اژدها بریزی توی Urn of Sacred Ashes.
    Last edited by Optimus Prime; 02-12-2009 at 21:46.

7. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی برای تعطیلات هم چهارمین DLC به نام Return to Ostegar میاد که شما می تونید به Ostegar برگردید و Darkspawn ها بیشتریو از بین ببرید و می تونید زره پادشاه Cailan به نام Golden Dragon Armor را بگیرید و دو منطقه جدید اضافه خواهد شد.

زره و شمشیر و سپر پادشاه
    Last edited by Optimus Prime; 02-12-2009 at 23:12.

9. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان بهترین Specializations برایه یک Mage الف که Attacker و Magi و هست چیه؟
    راستی یک چیزه دیگه اونم اینکه من الان از منطقه ای که کوئست Blood Mage رو بم داد رد شدم بعد اومدم FAQ این IGN رو خودنم گفت باید تویه این مرحله میگرفتی یعنی من دیگه نمیتونم Blood Mage بشم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان بهترین Specializations برایه یک Mage الف که Attacker و Magi و هست چیه؟
    راستی یک چیزه دیگه اونم اینکه من الان از منطقه ای که کوئست Blood Mage رو بم داد رد شدم بعد اومدم FAQ این IGN رو خودنم گفت باید تویه این مرحله میگرفتی یعنی من دیگه نمیتونم Blood Mage بشم؟
    چند صفحه قبل و خوندی در مورد Mage ؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تا الان کلی ساعت بازی کردم بعد از این همه مدت تازه بازی داره میاد دستم، تازه فهمیدم چطوری باید هرکسی رو درست Customize کرد آخه نامرد هیچ Tutorial هم نداره من شخصیتم Warrior هست و Dual Weapon تازه الان فهمیدم باید dexterity باید خیلی زیاد باشه برای Dual Weapon، و باید پوشش هم از نوع Light weight باشه البته این زرهش سخت گیر میاد و هر فروشنده ای هم نداره؛ راستی Trainer از کجا باید گیر بیارم.
    Last edited by Guts; 03-12-2009 at 04:36.

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی Trainer از کجا باید گیر بیارم.
    از اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/URL]
    Last edited by clove; 03-12-2009 at 05:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •