خوب هر برنامه ای که مییاد اولش مشکلاتی داره ... نمیشه بگی هیچکدوم بدونه نقسه ...تو ورژنای دیگش حتما روش کار خواهند کرد ...اصل الف باحاله به خصوص برای گوشیهای لاک شده مثل k800 که تبدیل به k810 نمیشه
خوب هر برنامه ای که مییاد اولش مشکلاتی داره ... نمیشه بگی هیچکدوم بدونه نقسه ...تو ورژنای دیگش حتما روش کار خواهند کرد ...اصل الف باحاله به خصوص برای گوشیهای لاک شده مثل k800 که تبدیل به k810 نمیشه
يکي درست کمک کنه خوب اگه ليب بزرگه بايد چه کار کنم؟ ليب ديگه هم که بريزم بالا نمياد چه کنم؟
سلام
من الفي رو كه مكالمه رو ضبط ميكنه اجرا كردم و اجرا هم شد ولي كار نكرد و وقتي تلفن رو جواب ميدم و قطع ميكنم اين پيغام رو ميده:currently
unavilable make recording and save them in your phone when you want to stop the recording press save to save it or press the back key to stop without savingدر ضمن مدل گوشيم همK800 هستش كه به K810 تبديلش كردم.
R6BC002
این فریمورم هست چی میشه اگه تبدیلش کنم به اون بالاییا؟؟؟؟دردسرش چیه؟ مشکلات واسه گوشیم بوجود میاد؟ چطوری تبدیلش کنم؟
راستی لیب رو چطوری نصب کنم رو گوشیم؟؟ این الف ها چطوری نصب میشن؟
![]()
سلام
آقا واقعا ممنون به خاطره این مطالب.
من یه مشکلی واسم پیش اومد. تمام کارهایی که تو پست اول این تاپیک گفته شده رو مو به مو انجام دادم و لی بعد از نصب کردن پچ دوم گوشیم دیگه روشن نمیشه.در ضمن گوشی من K750 هستش. لطفا یه راهنمایی بکنین.
بازم ممنون.
دوست عزیز دوباره همون پچ رو نصب کن ایندفه به جای اینکه no بزنی yes بزن پاکش کنسلام
آقا واقعا ممنون به خاطره این مطالب.
من یه مشکلی واسم پیش اومد. تمام کارهایی که تو پست اول این تاپیک گفته شده رو مو به مو انجام دادم و لی بعد از نصب کردن پچ دوم گوشیم دیگه روشن نمیشه.در ضمن گوشی من K750 هستش. لطفا یه راهنمایی بکنین.
بازم ممنون.
این کارم کردم ولی نشد.![]()
بابا گوشي من اين پيام رو ميده چه کنم ؟
Illegal larg liberary
تو رو خدا کمک کنيد.
موقع تلفن زدن هم مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و بعد علامت خطر مياد بالاي صفحه.
وقتي هم الف اجرا مي کني ريست مي شه چه کنم.
گوشي من کا 810 هست
تو رو خدا کمک کنيد خيلي حيرانم.
کممممممممممممممممممک
![]()
شما مین گوشی تون رو یه بار فلش کنید درست میشه![]()
میتونی از فارمنجر هم استفاده کنی اگه اشتباه نکم تا 25000 خط پچ رو نصب می کنه ولی ستول 5000 خط
اینم تایپیکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by adrenalin; 10-09-2008 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)