لظفا یه نکته مثبت این سریال (به جز سوژه شدن واسه sms و off ) رو بگید
کسی به همه فیلمای ایرانی ایراد نگرفت اما این دیگه نوبرشه![]()
لظفا یه نکته مثبت این سریال (به جز سوژه شدن واسه sms و off ) رو بگید
کسی به همه فیلمای ایرانی ایراد نگرفت اما این دیگه نوبرشه![]()
الهام حمیدی توی این فیلم نقش همسر حضرت یوسف رو بازی می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم فکر می کردم همین باشه
ولی خوب مثل اینکه ظاهرا نیست!
تا اونجایی که من اطلاع دارم حضرت یوسف (ع) آخر سر با زلیخا ازدواج میکنه.....
(البته شاید یکی از همسرهاش زلیخا باشه و یکی دیگه هم الهام حمیدی)
موفق باشید![]()
حالا یادم اومد الهام حمیدی توی یه برنامه ای گفت نقش همسر حضرت یوسف رو بازی می کنه
dark_angle جون نکات مثبت زیاد داره مثل پاکدامنی حضرت یوسف و......حالا گیر نده دیگه....
منم با شما موافقم خیلی ها هستن که نمیدونم میخوان کلاس بزارن یا چیز دیگست یه فیلم ایرانی که میبینن(منظورم کلی نه این فیلم)میشنن میگن وای چه فیلم مزخرفی اصلا ارزش نداره بشینی پاش اونجاش چرا اینطوری اینجاش چرا اونطور فیلم ایرانی که به درد نمیخوره فقط فیلم آمریکایی خلا صه فقط نقاط ضعف رو میبینه و بقیه قضایا رو دیگه نمیبینهشماها چرا همش نکات منفی یا سوتیهای فیلمو میبینید.....یکم بهتر نگاه کنید نکات مثبت و خوبی هم زیاد داره...... به نظر من اونایی که همش سوتیهای فیلمو میگن با فیلمش مشکل ندارن فقط خوششون میاد الکی از فیلمای ایرانی ایراد بگیرن.....من نمیگم همه ی فیلمای ایرانی خوبه نه ولی فیلمای خوبم زیاد داره.....خواهشا الکی از فیلما ایراد نگیرید....
ولی همین طرف میشینه یک فیلم آمریکایی درجه دهم مزخرف و میبین و باز برعکس فقط نقاط قوت و میبینه و میگه عجب فیلمی فلانی رو نگا چه قشنگ بازی میکنه عجب صحنه ای عجب بدلکاری و.......... ونقاط ضغف و یادش میره
من واقعا برای این جور افراد متاسفم
عزیز این آخه چه ربطی به فیلم داره این تو داستان اومده(مثل اینکه بگی نکته مهم فیلم مصائب مسیح این بود که شام آخر رو نشون داد !!!!!!!!!!!!!) اینو کی دیگه نیازی به فیلم دیدن نیست
صحبت در باره بعد هنری و مسائل سینمایی هست که با صرف اینهمه بودجه کلان یه اثر کاملا ضعیف و غیر قابل قبول ساخته شده (گر چه اینجام صرف نمیشد این بودجه سر از جایی مثل همین در میاورد)
شما خودت فقط یه قسمت از LOST یا Prison break رو ببین (ببین بعدش روت میشه بیای از این سریالا دفاع کنی)
یا یه فیلم تاریخی خارجی ببین مثل گلادیاتور یا تروی او نوقت می فهمی تازه صنعت سینما چیه!!!(
این فیلم یوسف واقعا از هر نظر(بجز سوژه شدن واسه sms ) مشکل داره دکوراش اینقدر مسخرست که بچه مهد کودکی هم می فهمه همش رو با اسفنج ساختن(حالا واسه خالی نبودن عریضه کاهگل هم یه جاهایی زدن) بقیه موارد مثل مصنوعی بودن بازی که بماند تابلو که یه دوربین جلوشونه اینام فکر می کنن باید تو دوربین زل بزنن (دوربین مخاطبشونه نه بیننده!!!!!)
در ضمن سینمای ایران آثار قابل دفاع بسیاری داره که با توجه به این بضاعت کم واقعا شاهکاره
عزیزم یه سریال آمریکایی رو که هیچ هویتی نداره با یک سریال ایرانی با این همه خرج که واقعیت داره مقایسه میکنی
واقعا که....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)