سلام![]()
اقا كارتگ گرافيكن radeon 9200 atiهست وقتي دمو تموم ميشه ميخاد از رو تخته پاره بپره رو ساحل
سيستم ري بوو ت ميشههه؟!!![]()
![]()
چراا؟
VGA:128 ati radeon 9200 and final driver and up dat!!![]()
سلام![]()
اقا كارتگ گرافيكن radeon 9200 atiهست وقتي دمو تموم ميشه ميخاد از رو تخته پاره بپره رو ساحل
سيستم ري بوو ت ميشههه؟!!![]()
![]()
چراا؟
VGA:128 ati radeon 9200 and final driver and up dat!!![]()
آقا ممنون پیدا کردم اونجای که میگی آب میخوره و سیو کردم
نوشته شده توسط hashem_wolf
![]()
يكي جواااااااااااب بده؟؟ نبووود؟؟؟
با سلامنوشته شده توسط hashem_wolf
دوست عزیز کارت شما قانونا نباید مشکلی در اجرای این بازی داشته باشه درایور کارتتون هم که آپدیت هست .
ولی برای اطمینان شما با یک کارت دیگه اگر که بتونین بازی رو تست کنین خیلی خوبه
البته این نکته رو هم بگم که بازیها با قفل starforce همین بازی که شما دارین روی بعضی از ویندوزها احتمال ریست کردن هم داره من خودم چند مورد داشتم![]()
اقا من چه كارت گرافيگي در حدود 80 تومن!! بخرم كه حداقل تا 1-2سال ديگه از اين مشكلا ت پيش نياد؟؟؟؟
عجب گيري افتادم از دست اين پرنس يك بار شمشير رو درست زديم از اون موقع تا حالا ديگه نميتونم بزنمش اگر ممكن بگين چه جوري ميتونم دقيق بپرم روي پشتش؟ كاري به قرمز شدن شمشير و كشتن سريع ندارم فقط پرش درست چه زماني بايد باشه؟ ممنون
سلامنوشته شده توسط nintendo_ds
كاري نداره آخه. نمي دونم شما چرا اينجاش گير كردين.
از كناره ديوار ميرين تا ميرسين به جايي كه بتونين برين بالا. بعد تا اونجا كه مي تونين بالا برين و برين روي اون چوب و كليد مثلث رو بزنين. ديگه هيچ كليدي رو نزنين. خودش مي پره شاهزاده و ميره رو سر غوله. شما بايد اينجا صبر كنين تا خنجرش آبي بشه اونوقت بايد كليد مربع رو بزنين( دقت كنين كه اگه يه لحظه ديرتر يا زودتر بزنين شما رو پرت مي كنه پايين. فقط يك بار مربع رو بزنين وگرنه بازم شما رو ميندازه پايين.) وقتي يك بار زدين بايد صبر كنين كه دوباره شمشير آبي بشه و دوباره مربع رو بزنين.
اين هم فيلمش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marge_moosh; 11-02-2006 at 23:10.
با سلامنوشته شده توسط hashem_wolf
کارت گرافیکی که من پیشنهاد میکنم.
asus N6200
256mb
128bit
این کارت قیمتش فکر میکنم هفتاد و اندی است![]()
دیگه چی بگم خودتون ببینین
همه عکسها 1600*1200 هست![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اون لينكي كه گزاشتمو امتحان كني چشم بسته هم ميتوني بري.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)