تاييد ميشه يا براي همه هست يا كلا نيست قبول داري؟
تاييد ميشه يا براي همه هست يا كلا نيست قبول داري؟
اره
چون اینطوری بی مزه میشه
یه قسمتایی ماشین صدمه ببینه....یه قسمت هیچیش نشه
اگه صدمه ای در کار باشه توی همه قسمتها هست
تو دمویه دومی صفحه قبلا که چیزی من ندیدم از این جهت میگم فقط تو تعقیب و گریز پلیس هست که احتمالا تا یه حدی که ماشینت صدمه ببینه پلیسا میگیرنت نمیدونم بازم اینا همش حدسه .
صدمه ديدن بهترين حالتش اينه كه يه كم كنترل ماشين بياد پايين اينجوري دقت مي كني مثه ديوونه ها نزني ماشين رو به اينور اونور و حرفه اي ميشي. به نظرم اينكه صدمه اصلا تو كنترل ماشين تاثير نداشته باشه خيلي بي مزه مي كنه بازي رو اونوقت حرفه اي گري كاملا ناديده گرفته ميشه و ارزش كار كسي كه با دقت رانندگي مي كنه با اوني كه عيت تازه كارا ماشين رو ميزنه به اين ور اونور اصلا معلوم نميشه به نظرم بايد وقتي ماشينت صدمه جدي ميبينه بايد كنترلش افت كنه. ولي نه به قدري كه نشه ادامه داد. و گذشته از اين وقتي صدمه ميبينه مثه GTA نباشه كه فرماليته باشه. مثلا جلوش به يه جايي برخورد كنه نوع صدمه يكسان نباشه. تو GTA ميبيني جلوش وقتي آسيب مي بينه هميشه به يك فرم سپرش يه وري ميشه حالا چه محكم بخوري به ديوار چه يواش بهتره نوع ضربه اي كه به ماشين مي خوره متناسب با تخريب ماشين باشه به عبارت ديگه اسمارت باشه. اينا واقعا از دست EA برمياد كافيه فقط دقت كنه.
اتفاقا همین صدمه ندیدن ماشین ها خیلی به جذابیت کمک میکنه
چون اینطوری حس واقعی راندگی را ادم حس میکنه و زود از بازی خسته نمیشه
و پیش خودش میگه عجب راننده حرفه ای هستم
من خودم بازی grid را گرفتم و از بس که کنترلش و میزان اسیب پذیری اش بالا بود که از بازی زده شدم
یکی از دلایلی که nfs محبوبه همین کنترل بسیار روان و کمتر اسیب دیدن ماشین تو روند رانندگی است
در هر حال من به واقع گرايي اعتقاد دارم. و معتقدم بازي بايد واقعي باشه اينكه آدم خود فريبي كنه و بگه عجب راننده خوبيم اصلا حسن نيست.
عجب بحثی میکنین شما!!!!
البته هر دوی شما درست می گین
ولی یکی از دلایل عدم موفقیت پرو استریت همین اسیب دیدن هاش بود
بله واقعا تو اسپيد چلنج ها اعصاب به هم مي ريخت اميدوارم اين بازي شادي آور و با نشاط باشه مثله Mw يا Gta Sa
خوب این nfs هم عین واقعیتهدر هر حال من به واقع گرايي اعتقاد دارم
زیرا قراره به عنوان یه راننده حرفه ای تو مسابقات شرکت کنیم
اگه قرار باشه که با ماشین محکم بزنیم به در و دیوار که دیگه نمیشه اسمشو گذاشت راننده حرف های
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)