میشه یکی لطفا لینک دانلود Km Player رو بزاره !؟ راستی رو ویستا کار میکنه !؟
میشه یکی لطفا لینک دانلود Km Player رو بزاره !؟ راستی رو ویستا کار میکنه !؟
دوستان از نرم افزار IDM Internet download manager استفاده کنید مثل آب خوردن از یوتوب دانلود می کنید
سلام من بدبخت با 10000000 مشکل این فایلها را گرفتم حالا باز نمیشه چون فرمتشون FLAC هست این لعنتی با چی باز میشه
ممنون
رو ویستا و سون هم کار می کنه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام...مهم اینه که شما کدک مورد نظر رو داشته باشی....بعد با اکثر برنامه ها باز میشه به راحتی...شما آخرین ورژن klite mega codec pack رو نصب کن حله.
و یه سوال دیگه لطفا که الان به ذهنم رسید خوب یو توب که میدونید الان اونجوریه (فی@@@لت@@ر) من با فی@@@لت@@ر@@شکن میرم میخوام ویدیو دانلود کنم مینویسه
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Get the latest Flash player]
من اون javascript از کجا باید خاموش کنم اگه به ویدوز ربط داره من xp هستم
بعد یه سوال دیگه من از کدوم فی@@ل@@ر@شکن استفاده کنم که بگذاره دانلود کنم میشه یکی معرفی کنید
ممنون
Last edited by mac_world; 11-08-2009 at 15:37.
خوب رفیق قبول ولی من تاحالا این کارو نکردم اصلا از کجا بگیرم اون codec را من این برنامه ها رو دارم و اگه نصب میخواد بگو چه جوری این کارو کنم
kmplayer
smplayer
realplayer
vplayer
alshow
لطفا راهنمایی کنین
سلام وقتی فیلم از you tube با download manager دانلود میکنم بعد با km player وvcl باز می کنم error قعد فهئث ldni ,fhc kldai ولی انلاین می تونم نگاش کنم با فرمت flv
[quote=irainian;4080890]سلام وقتی فیلم از you tube با download manager دانلود میکنم بعد با km player وvcl باز می کنم error میده runtime ولی انلاین می تونم نگاش کنم با فرمت flv
من زمانی که باز بود با IDM دانلود می کردمو راااحت با K-Lite می دیدم....البته بگم که K-Lite برای کسایی که با تمام فرمت ها سرو کار دارند همچیو می خان باز شه بهترینه...حرفه ای تره
يا کدک رو نصب کن يا اينکه با نرم افزار vlc player ببين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)