این شرکت چیه که برنامه های Tv خودمون رو می فروشه ؟ (سروش رسانه ؟ ... سروش سیما؟) ... اون باید داشته باشدش .. زنگ بزن بپرس ..
این شرکت چیه که برنامه های Tv خودمون رو می فروشه ؟ (سروش رسانه ؟ ... سروش سیما؟) ... اون باید داشته باشدش .. زنگ بزن بپرس ..
ممنون از کمکتون
من برای خارج تز کشور حتما تافل یا ایلتس را باید داشته باشم . پس فعلا اون کتابهایی رو که معرفی کردن در سطح من ( intro )
پس من همین جوری به کلاس هام ادامه بدم و در کنارش کتاب و نصرنت هم کار کنم و سه ماه اخر هم برم کلاس تافل یا ایلتس ؟ درسته ؟
حالا 2 تا سوال ؟
من چند تا کتاب باید بگذرونم تا دوره اینترچنج رو تموم کنم .؟
ایلتس بهتره یا تافل ؟
Let me give you a piece of advice that is result of my mere experience; first, if I were you, I bought some TOEFL/IELTS books and started to practice them. Because, when you read these books you come to light that which aspects of English are more important and you must work on, it's better to focus on what you're supposed to be tested rather than improve your general English that takes too much time. I hope this can help you
خوب حقیقتش من چیزی که میتونستم بگم گفتم..نیازی به تشکر نیست دوست عزیز..ممنون از کمکتون
من برای خارج تز کشور حتما تافل یا ایلتس را باید داشته باشم . پس فعلا اون کتابهایی رو که معرفی کردن در سطح من ( intro )
پس من همین جوری به کلاس هام ادامه بدم و در کنارش کتاب و نصرنت هم کار کنم و سه ماه اخر هم برم کلاس تافل یا ایلتس ؟ درسته ؟
حالا 2 تا سوال ؟
من چند تا کتاب باید بگذرونم تا دوره اینترچنج رو تموم کنم .؟
ایلتس بهتره یا تافل ؟
خوب شما بعد از این کتاب فکر کنم قرمز و بعدشم سبز رو داشته باشین که هرکدومشون چند ترم هستش..البته شایدم یه آبی بینش باشه...
خوب این اول جواب سوال دوم بود..حالا جواب سوال اول رو که دوم میگم..
خوب این بسته به اینکه شما تو کدوم کشور میخواین تحصیل کنین مشخص میشه خوب اصولا من پارسال میخواستم اقدام کنم یادم میاد کشورهای اسکاندیناوی IELTS رو مد نظر داشتن..امسال هم برای یکی از دوستان پیگیری کردم تو چند شهر آمریکایی IBT وTOELF مد نظرشون بود ..شما اگر مشخصه کدوم دانشگاه میخواین واسه ادامه تحصیل اقدام کنین مشخصا توضیحات کامل دادن که کدوم مدرک رو میخوان از شما.
اون سر کتاب هایی که من بهتون گفتم تو چند تا موسسه هم زمان با تدریس Intro هم تدریس میشه و بازده هوبی هم داشته..
یا علی
ممنون دوست عزیز
بازم اگه سوالی بود مزاحم می شم
seymore عزيز سروش سيما خيلي خيلي گرون ميگه حدود 200000 تومن!!!!!!
سايت رسميش ميفروخت حدود 15000 ولي حالا سايتش خرابه شايد دوستان ديگه سراغ داشته باشند يه خريده باشند
با تشكر
نصرت مخصوصاً دومیش که دیگه افتضاحه! اصلا توصیه نمیشه!
این تاپیک رو دیدی ؟ ..
(اون ستاره رو بردار)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من می خواستم بدونم کلمه ی MasterKing در زبان فارسی به چه معناست. لطفا اگر جاش اینجا نیست بگید تا یک جای دیگه بنویسم ...
ممنون ..
سلام
من برای کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی نرم افزار نیاز دارم بدونم منابع درسی زبان عمومیش وزبان تخصصیش چی هست
کسی می تونه راهنماییم کنه ونام کتابها به علاوه انتشاراتش روبده؟؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)