تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 52 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

داره خودمونی میشه n.rezaie13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سوال ما جواب نداره یا.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود

من یک 5738 جی دارم میخواستم بدونم میشه همینطور برق بهش وصلباشه و من باهاش کار کنم یا مشکل بوجود می اید و یک چیزی چطور میشه تو ویندوز 7 یک کاری کرد که وقتی سیم شارز وصل باشه به صد برسه شارز کردن متوقف بشه و بعد به 80 برسه دوباره شروع به شارز کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا کسی از این کاربرهای حرفه ای بخش لپ تاپ سوال من رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
    این بخش رو مگه نگذاشتید که هر کی سوال داشت مطرح کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه غیر از اینه بگید تا ما هم متوجه بشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا کسی از این کاربرهای حرفه ای بخش لپ تاپ سوال من رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
    این بخش رو مگه نگذاشتید که هر کی سوال داشت مطرح کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه غیر از اینه بگید تا ما هم متوجه بشیم

با اجازه اساتید!

اگه سوالتون اینه(آخرین سوالتون، اشتباه نکنم همین بود): ' یعنی هر بار که شارژ دستگاه زیر 80 شد،برنامه رو غیر فعال کنیم تا اینکه برسه به شارژ100% و بعد دوباره برنامه رو فعال کنیم.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ '
    این طور که از بحث های قبلی بر میاد، بله دیگه منظور همینه : شما میذاری تا100 شارژ شه و برای این که اجازه بدی تا باتری شارژ و دشارژ شه برنامه رو فعال میکنی تا جلوی شارژ گرفته شه و به 80 برسه و وقتی به 80 رسید مجدد شروع به شارژ میکنه و به100 میرسه و به همین ترتیب...

منم یه پیشنهاد میدم: شما میتونی با خیال راحت با لپ تاپت کارکنی(در حالی که به شارژ هست) فقط هر چند روز شارژر رو جدا کن و اجازه بده تا باتری تا حد زیادی دشارژ شه، اونوقت شارژر رو به دستگاه متصل کن تا اینطوری عمل شارژ و دشارژ باتری هر چندروز تکرار شه و عمر باتریت بیشتر شه

اه، چقدر تایپیدم!!

5. 3 کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با اجازه اساتید!

اگه سوالتون اینه(آخرین سوالتون، اشتباه نکنم همین بود): ' یعنی هر بار که شارژ دستگاه زیر 80 شد،برنامه رو غیر فعال کنیم تا اینکه برسه به شارژ100% و بعد دوباره برنامه رو فعال کنیم.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ '
    این طور که از بحث های قبلی بر میاد، بله دیگه منظور همینه : شما میذاری تا100 شارژ شه و برای این که اجازه بدی تا باتری شارژ و دشارژ شه برنامه رو فعال میکنی تا جلوی شارژ گرفته شه و به 80 برسه و وقتی به 80 رسید مجدد شروع به شارژ میکنه و به100 میرسه و به همین ترتیب...

منم یه پیشنهاد میدم: شما میتونی با خیال راحت با لپ تاپت کارکنی(در حالی که به شارژ هست) فقط هر چند روز شارژر رو جدا کن و اجازه بده تا باتری تا حد زیادی دشارژ شه، اونوقت شارژر رو به دستگاه متصل کن تا اینطوری عمل شارژ و دشارژ باتری هر چندروز تکرار شه و عمر باتریت بیشتر شه

اه، چقدر تایپیدم!!

ممنون از این دوست عزیز که بالاخره جواب دادن.اگه افراد دیگری هم هستند که جوابی دارند خوشحال میشم.
    با هحترام به جواب دوستمون به نظر من معقول نیست که رنامه را مرتبا قطع و وصل کنیم. چون اسم برنامه(مراقبت از باطری)هستش و در ظاهر نباید این کار را کرد.
    کسی هست که مخالف یا موافق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون از این دوست عزیز که بالاخره جواب دادن.اگه افراد دیگری هم هستند که جوابی دارند خوشحال میشم.
    با هحترام به جواب دوستمون به نظر من معقول نیست که رنامه را مرتبا قطع و وصل کنیم. چون اسم برنامه(مراقبت از باطری)هستش و در ظاهر نباید این کار را کرد.
    کسی هست که مخالف یا موافق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم تجربه کار با اون نرم افزار رو ندارم، با توجه به بحث های قبلی جواب دادم
    اما اون پیشنهادی که دادم معقوله!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشکل باتری لپ تاپ

سلام. من لپ تاپ سونی سری sr 590 gpb خریدم. الان یه هفته است. اما باتری لپ تاپ وقتی فول شارژ هستش و خاموش می کنم چند ساعت بعد که روشن می کنم کلی شارژ خالی کرده!!! ایا باتری خرابه؟؟؟ راه حلی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من از ویندوز( seven home ) و درایورهام بک آپ گرفتم( sony fw 590 fzb ).حجم ویندوز 20،25 گیگ شده.چطوری میتونم روی دی وی دی رایتش کنم؟ 4 گیگ بیشتر نمیشه! میشه این 20 گیگ رو جدا جدا رایت کرد؟ اگر یه توضیحی بدین ممنون میشم

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام. من لپ تاپ سونی سری sr 590 gpb خریدم. الان یه هفته است. اما باتری لپ تاپ وقتی فول شارژ هستش و خاموش می کنم چند ساعت بعد که روشن می کنم کلی شارژ خالی کرده!!! ایا باتری خرابه؟؟؟ راه حلی نداره؟
    این عادیه اما نه "کلی شارژ"، فقط چند درصدش عادیه

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

دوستان من از ویندوز( seven home ) و درایورهام بک آپ گرفتم( sony fw 590 fzb ).حجم ویندوز 20،25 گیگ شده.چطوری میتونم روی دی وی دی رایتش کنم؟ 4 گیگ بیشتر نمیشه! میشه این 20 گیگ رو جدا جدا رایت کرد؟ اگر یه توضیحی بدین ممنون میشم
    وقتی می خواین بکاپ بگیرین DVD ROM رو انتخاب کنین:

اما به نظر من راه بهتر برای شما اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز r_22009.آخه من بک آپ گرفتم و آماده هست.ولی چون یک فایل کلی با حجم 25 گیگ شده نمیتونم رایتش کنم رو دی وی دی.میخوام ببینم میشه با برنامهای چیزی به چند قسمت تبدیلش کرد یا نه که بشه بعدش رایتش کرد.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •