شما در هنگام نصب، fp2 را باید انتخاب کنید و ضربدر اون یه گزینه را بردارید.
این کار را کردید؟
شما در هنگام نصب، fp2 را باید انتخاب کنید و ضربدر اون یه گزینه را بردارید.
این کار را کردید؟
من تاره به یه مشکلی بر خورد کردم.
آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداره فقط وقتی میخوام صدا رو بزارم رو اسپیکر نمی ره و هی پیام میده head set actived
نمی دونم باید چه کارش کنم
لطفا راهنمایی کنید دوستان عزیز
آیا کیفهای آهنربایی روی گوشی های موبایل مخصوصا همین n78 مشکلی ایجاد میکنن یا نه ؟
1. اگه ممکنه آخرین قیمت N78 با گارانتی و بدون گارانتی رو بنویسید.
2. گوشی N78 ساخت کجاست؟
3. اگه ممکنه بطور کامل معایب اصلی گوشی رو بگید.
4. پک استاندارد گوشی شامل چه اجزایی میشند.
قیمت ندارم.
ساخت چین...
معایب اصلی گوشی... من که راضی نیستم ازش. دو سال n73 داشتم یه بار نبردم تعمیرگاه اینو یه هفته نشده دادم فلش کردن 10 تومان پیاده شدم. معایبش دیگه هم اول اینکه کیفیت دوربینش خوب نیست میگن از n73 بهتره اما من که فکر نمیکنم اینطور باشه حداقل با آزمایشی که کردم مخصوصا وقتی یه کم نور کم میشه کیفیتش افت میکنه. صداش خوبه ولی بازم به پای n73 نمیرسه. بازم میگن کیفیتش بیشتره ولی از نظر من فقط یه کم صداش بمتر از n73 و تیزی اونو نداره اما کیفیتش زیاد متفاوت نیست. آزار دهنده ترین قسمت زود کثیف شدن قسمت جلویی گوشیه. به طوریکه بعد از کمی استفاده اثرات انگشت مختلف رو گوشی کاملا معلومه و راست کار افسر تشخیص و تجسسه که از روش اثر انگشت بگیره... دیگه از معایبش چی بگم.. آهان قاب پشت گوشی لق میزنه. وقتی فشارش میده یه تق صدا میکنه و خوب تو جاش محکم نیست. فعلا همینا یادمه...
چرا نیاز به فلش پیدا کرد؟
من ان 73 نداشتم ولی این گ.وشی خوبیه بدک نیست به قیمت میرزه
شما یه فرمت و یه مستر ریست گوشیتو بکن ببین درست میشه؟
بله.
اصلا استفاده نکنید.
بارکدش مال فندلانده.
شما انگار خیلی دل پری از این گوشی داری.
من چون زیاد باهاش کار نکردم نظر خاصی نمی دم.
ولی در مورد عکس تو تاریکی،
شما این روش را امتحان کن بعد بیا از من تشکر کن!!!
اول حالت عکس برداری را روی شب بذار.
بعدش گزینه فلش را روشن کن.
حالا ببین چه عکسای توپی برات می گیره.
تو تاریکی مطلق عکس مثل روز میندازه.
منظور شما حالت portal nigh mode بود این حالت در n73 هم وجود داره کیفیتش در شب خیلی خوب میکنه ولی در محیطی که چندان بزرگ نباشه چون فلش LED در n73 .n78 چندان قوی نیستند در کل عکس های هر دو گوشی خوبه ولی به درد عکاس نمیخوره رنگ ها رو خیلی پرنگ میکنه البته این خیلی خوبه رنگها جذاب میشن ولی به قول دوستان عکاس ترجیح میده عکاسش طبیعی باشه و حرارتی نباشه در کل دوربین هر دو خوبه ولی عکاس n73 کمی بهتره ولی فیلم برداری n78 خیلی بهتره ولی خب همانطور که میدونید n78 برای دوربین اصلا طراحی نشده یک اسمارت فون هست ولی n73 سمارت فون هست و همینطور تا حدودی یک کامرا فون هست واقعا عکساش خوبه و با سیستم ویرایش رنگ هرچندد عکس های غیر طبیعی هستند ولی جزییات برجسته و معلوم هستند
Last edited by Punisher_2008; 13-10-2008 at 09:45.
بله اینو میدونم ولی اون حالت ماله شبه همینطور که از اسمش معلومه نه برای اتاق با چراغ روشن... در ضمن در اون حالت چون چشمی گوشی باز میشه و نور بیشتری وارد گوشی میشه سرعت عکسبرداری و همچنین سرعت شاتر به شدت کاهش پیدا میکنه طوری که اگه ذره ای دستتون بلرزه عکس مات میفته.اول حالت عکس برداری را روی شب بذار.
بعدش گزینه فلش را روشن کن.
حالا ببین چه عکسای توپی برات می گیره.
تو تاریکی مطلق عکس مثل روز میندازه.
به قول یکی از بچه های همین فروم n73 کارتونی عکس میندازه...هرچندد عکس های غیر طبیعی هستند ولی جزییات برجسته و معلوم هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)