کسی emulator یا شبیه ساز کنسولهای دیگه مثلا برای کمودور 64 یا سگا (که کار کنه و با Gen D2 وD3سازگار باشه)روی PSP نداره؟
کسی emulator یا شبیه ساز کنسولهای دیگه مثلا برای کمودور 64 یا سگا (که کار کنه و با Gen D2 وD3سازگار باشه)روی PSP نداره؟
برنامه برای اجرای فایلهای cbr میخواستم روی Gen-d3 5.50
ما كه تازه خريديم سر در نياورديم از اين برنامه ها مثلا بنويسيد اين برنامه براي فلان كاره ..براي اين به درد ميخوره و اينجوري ميتونيد بريزيد رو psp تون...تم رم چه جوري ميشه ريخت..اينم بگيد
سلام به تمامي دوستان!!!
من ميخوام فايل هاي ويديويي رو رو psp بريزم!!!
من از برنامه هاي مختلفي كمك گرفتم اما هر كدوم مشكل به خصوص خودشو داشت!!!
يكي اسم سايت و تبليغ وسط صفحه بود يكي ديگه كيفيت رو ......... مي كرد و...
مي خواستم بدونم برنامه اي هست كه اين مشكلات رو حل كنه؟؟؟؟
جلو تر تو كامژيوتر فاميلمون با سرچ به برنامه اي برخوردم گمون كنم نوشته بود:اين برنامه صداي psp رو چند برابر مي كنه،زيرنويس فيلم ها رو نشون مي ده،بيشتر فرمت ها رو هم مي خونه!!!
فاميلمون كه اسمش سليم هستش گفت بيام اينجا دو تا از رفقا به نام javid & ali ranger 22 بهم كمك مي كنن!!!
خواهش مي كنم بهم كمك كنيد!!!
نمي دونم مي شناسيدش يا نه!!!اسمش يا sali_z4 بوده يا s_a_l_i_m.
دم همتون گرم!!!خيلي با حاليد!!!![]()
شما میتونید با برنامه های زیادی مثل Xilisoft Video Converter که برنامه خوبیه کار باهاش هم راحته اکثر فایل های ویدئویی رو به فرمت و سایز مناسب برای PSP تبدیل کنید قابلیت اضافه کردن زیرنویس و امکانات زیاد دیگه ای هم داره
سلام دوستان من یک کابل کامپونت psp خریدم ولی تصویر در بازی بصورت تمام صفحه نیست با کدام برنامه درست میشود
PSP Slim: 3.90 m33-3
اين اتفاق اشكال نيست كه درستش كني.يه چيز طبيعي هست.
همه psp ها وقتي به tv وصل ميشن سايز تصويرشون همينجور كه مال شما هم هست
دوست عزیز من هم نگفتم که اشکال هست...
برای پخش فیلم که مشکلی نیست تمام صفحه اجرا میشه... من قبل از خریدن این کابل دیدم که با برنامه میشه بازیهای را بصورت تمام صفحه اجرا کرد.... حتی این امکانش هست که هم تصویر در PSP باشد هم در تلویزیون...
توی همین تاپیک هم لینک برنامه هست ولی آدرسش درست نیست...
منظورتو متوجه نشدم.
من گشتم تايپيك رو همچين برنامه اي نبود.اسمش رو بگو از نت واست پيدا كنم
این یکی از اون برنامههایی که گفتم، البته برای من اجرا نکرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامهها دیگری هم هست که قویتر از این اجرا میکند. اگر اشتباه متوجه شدم بفرمایید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)