تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 80 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

اقا سلام.دوستان اول بگم اگر سوالم تکراری بود لطفا جواب بدید بهش چون راسیتش حوصله و اعصاب گشتن توی این صفحات رو ندارم.
    خب حالا مشکل من:
    من الان حودود 2ماهی میشود که سرویس پک 3 استفاده میکنم،و ویندوز هم از طریق نت اپدیت هست،مشکل من این هست که بعد از یک مدتی سیتم تا بوت میشه میاد وارد ویندوز بشه ریست میشه،بازم میگم بعد از یک مدت کوتاهی که ویندوز رو نصب میکنم،در این مدت شاید به فاصله 1هفته یک بار این کار رو انجام میدم،دیوانه شدم دیگه.
    بی جهت ریست میشه،کل سیستم هم چک کردم ویروسی نشناخت.
    نمیدونم از چی هست،دوستان اگر میدونن ثواب میکنن بهم بگن چون دیگه قاطی کردم
    با تشکر از همه شما
    شما جدیدا نرم افزاری روی سیستم عامل خودتون نصب نکردید؟
    اگه سیستم عامل رو نصب کردید و تا زمانی که نرم افزار مشکوکی رو نصب نکردید با مشکل ریست سیستم مواجه نمیشید بدونید ایراد از نرم افزارهایی هست که نصب کردید ولی اگر حتی سیتم عامل رو نصب میکنید و هیچ نرم افزار مشکوکی هم روی اون نصب نکردید مشکل میتونه سخت افزاری باشه
    اولین نظر ها باید بره سمت cpu و fan اون و همچنین silicon روی cpu

2. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اقا سلام.دوستان اول بگم اگر سوالم تکراری بود لطفا جواب بدید بهش چون راسیتش حوصله و اعصاب گشتن توی این صفحات رو ندارم.
    خب حالا مشکل من:
    من الان حودود 2ماهی میشود که سرویس پک 3 استفاده میکنم،و ویندوز هم از طریق نت اپدیت هست،مشکل من این هست که بعد از یک مدتی سیتم تا بوت میشه میاد وارد ویندوز بشه ریست میشه،بازم میگم بعد از یک مدت کوتاهی که ویندوز رو نصب میکنم،در این مدت شاید به فاصله 1هفته یک بار این کار رو انجام میدم،دیوانه شدم دیگه.
    با تشکر از همه شما
    سلام

احتمال داره که روی با یاس شما یه ویروسی نشسته باشه.

با آنتی ویروس تحت داس یه اسکن کنید/

موفق باشید

4. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب حالا مشکل من:
    با تشکر از همه شما
    سلام

من نرم افزار Trojan Remover رو نصب کردم این بلا سرم اومد ولی با عوض کردن ویندوز مشکل برطرف شد .

احتمالا شما هم نرم افزاری نصب کردید که باعث این مشکل شده.

موفق باشید

6. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این کد اکتیو ویندوز سرویس پک 3 رو از کجا میشه گیر آورد؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

این کد اکتیو ویندوز سرویس پک 3 رو از کجا میشه گیر آورد؟
    این یک کد اکتیو

pppp3-3kfx7-jv4th-8chrx-bfxfb

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از همگی دوستان ممنون بخاطر کمکتون،حالا یک چیزی،من متاسفانه هنوز وقت نکردم این کارهایی رو گه گفتید انجام دهم،و نرم افزار خاصی هم نصب نکردم ولی نمیدونم این مادر مرده چه مرگشه،دیوانه من کرده!!!
    من نرم افزار سیستم مکانیک رو نصب کردم،و توی قسمت هاش یک گزینه دیدیم که نوشته بود برای تعمیر هارد از نظر بد سکتور یا....به هرحال اسکنش که کردم درست شد،بعد 1روز باز اینطور شد که رفتم و از دوباره این کار رو کردم و فعلا درسته،تنظیمات بایوس هم ریست کردم گفتم شاید مال اون باشه،ولی احتمال داره ویروسی توی بایوس من نشسته که حتما یک اسکنی هم میکنم.
    با نود 32 ورژن 4 ان هم کل سیستم رو اسکن کردم چیزی گیر نیاورد ولی حتما یک تروجان ریموور نصب میکنم شاید اتفاقی افتاد.
    من از همه شما دوستان سپاس گزارم،اگر راه حل دیگیری هم به ذهنتان امد بسیار خوشخال میشوم که به من اطلاع دهید.با تشکر
    Last edited by Ardavan; 27-04-2009 at 07:30.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

از همگی دوستان ممنون بخاطر کمکتون،حالا یک چیزی،من متاسفانه هنوز وقت نکردم این کارهایی رو گه گفتید انجام دهم،و نرم افزار خاصی هم نصب نکردم ولی نمیدونم این مادر مرده چه مرگشه،دیوانه من کرده!!!
    من نرم افزار سیستم مکانیک رو نصب کردم،و توی قسمت هاش یک گزینه دیدیم که نوشته بود برای تعمیر هارد از نظر بد سکتور یا....به هرحال اسکنش که کردم درست شد،بعد 1روز باز اینطور شد که رفتم و از دوباره این کار رو کردم و فعلا درسته،تنظیمات بایوس هم ریست کردم گفتم شاید مال اون باشه،ولی احتمال داره ویروسی توی بایوس من نشسته که حتما یک اسکنی هم میکنم.
    با نود 32 ورژن 4 ان هم کل سیستم رو اسکن کردم چیزی گیر نیاورد ولی حتما یک تروجان ریموور نصب میکنم شاید اتفاقی افتاد.
    من از همه شما دوستان سپاس گزارم،اگر راه حل دیگیری هم به ذهنتان امد بسیار خوشخال میشوم که به من اطلاع دهید.با تشکر
    سلام

دوست من فقط یادتون نره که اگه میخواین سیستم را scan کنید با یه آنت ویروس آپدیت شده این کار را انجام دهید/ ورژن آنتی ویروس زیاد مهم نیست.

موفق باشید/

12. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 را از اینترنت دانلود کردم بعد از طریق نرو ریختم روی سی دی اما بوت نمیکنه چکار باید بکنم؟

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

سی دی شما باید قابلیت بوتیبل داشته باشد

15. این کاربر از king emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود و خسته نباشید.من تیک گزینه ی welcome screen رو میزنم.اما بعضی وقتا .یندوز با welcome screen بالا میاد و بیشتر مواقع بدون اون!!!!!.یه مشکل دیگه هم data execution هست که با دستور bcdedit /set {current} nx AlwaysOff انجام نمیشه و پیغام میده که:
     'bcdedit' is not recognized as an internal or external command.operable program or batch file
    ممنون اگه کمک کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •