تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 223 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا ، مثل این که صدا و سیما تایپیک ما رو دیده ، خواسته ضد حال بزنه . هر فیلمی ما معرفی کردیم اینا نشون ندادن
    از فیلم های هفته ی گذشته فقط "ببخشش"پخش نشد.به جاش فیلم رودخانه ی مرموز رو گذاشتن که تکراری بود ولی قشنگ ...
    دشمن ملت قشنگ بود ولی تکراری...تغییر مسیر هم خوب بود.بوئنس ایرسی هم بد نبود.
    این هفته سینما و ماورا می خواد بترکونه و فیلم دشت گریان رو نشون بده . زیاد خوشحال نشین که فیلم تکراریه. ولی به دوباره دیدنش می ارزه.
    خوب چرا مشخصاتشو ننوشتی هکتور جان ؟؟؟

ولی خبر توپ بدم حالیشو ببرین. سینما1 واقعا میترکاند!!! البته فکر میکنم هنوز واسه معرفی فیلمهاش زود باشه . فعلا کف میکنیم !!!
    از تبلیغ فیلم هاش معلوم بود که زیاد غوغا نیستن...حالا ببینیم چی میشه...
    راستی تایپیک خوابیده ها !!!
    عمرا ... مگه من و شما میزاریم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما و ماوراء این هفته :

دشت گریان "Weeping Meadow"

کارگردان
    Theodoros Angelopoulos
    بابازی
    Alexandra Aidini ،Nikos Poursadinis ، Giorgos Armenis
    محصول 2004 "المان ، فرانسه ، یونان ، ایتالیا"
    مدت زمان :170 دقیقه

خلاصه :
    ماجراهای این فیلم از سال ۱۹۱۹ آغاز می شود خانواده آلکسی ، سرپرستی النی را که یتیم شده است ، به عهده می گیرند. بتدریج عشقی میان او و آلکسی به وجود می آید اما با مخالفت پدر خانواده مواجه می شوند. آنها مجبور می شوند روستایشان را ترک کنند...

این فیلم هستند که نامزد جایزه اصلی جشنواره برلین بوده و جایزه ویژه هیات داوران بیست و سومین جشنواره فیلم فجر (سینمای معناگرا) را دریافت کرده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مگه میشه فیلمی که شون پن توش بازی کنه و کارگردانش کلینت ایستوود باشه قشنگ نباشه . حرفا میزنیا

واقعا از تفاسیری که در رابطه با فیلمهای این هفته انجام دادی ممنونم. ( حداقل درباره یکیشون یه چیزی مینوشتی )
    تازه دشمن ملت رو شبکه استانی نشون داده . قرار بود فیلمهای شبکه های استانی رو نگیم .

بعدشم مگه واسه فیلمهای جدید سینما1 تبلیغاتی هم شده که میگی زیاد غوغا نبود ؟؟؟

راستی دشت گریان رو به خاطر اینکه تکراری بود توضخاتش رو نزاشتم که خودت این کار رو کردی.

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

من توی یه پست گفتم دیگه!!(صفحه قبل)
    سینما 1 فیلمهایی که میخواد در اسفندماه بده معرفی کرد.
    بوئنس ایرسی (که معرفی شد)
    شب به خیر و موفق باشید
    مرد بدون گذشته
    سرزمین فراوانی
    اسفند که هیچی اما امیدوارم سینما1 پخش فیلمهای شبکه1 رو درعید به عهده بگیره و مثل دو سال پیش خوب کار کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه میشه فیلمی که شون پن توش بازی کنه و کارگردانش کلینت ایستوود باشه قشنگ نباشه . حرفا میزنیا
    منم که گفتم قشنگه...
    واقعا از تفاسیری که در رابطه با فیلمهای این هفته انجام دادی ممنونم. ( حداقل درباره یکیشون یه چیزی مینوشتی )
    شما انتظار داری چی بنویسم...احتمالا شما انتظار داری من یه نقد 30 خطی در مورد فیلم ها اینجا بیارم یا از سایت های دیگه کپی کنم.هکتور جان من به عنوان یه نوجوان 17 ساله به خودم اجازه نمی دم بیام فیلم های کارگردان ها ی بزرگ رو نقد کنم...نه سوادشو دارم نه تحصیلاتشو...من فیلم رو می بینم و به عنوان یه مخاطب میگم که از فیلم خوشم اومده یا نه...چراش هم برمی گرده به سلیقه ی خودم.از دشمن ملت خوشم اومد چون اکشن بود و حادثه ای...بوئنس ایرسی چون روند فیلم کند بود زیاد جذبم نکرد ولی از دیدنش ناراضی نیستم.
    در ضمن من تمام مشخصات مهم فیلم رو همراه خلاصش می نویسم فکر می کنم کفایت کنه...
    تازه دشمن ملت رو شبکه استانی نشون داده . قرار بود فیلمهای شبکه های استانی رو نگیم .
    عزیز جان توافق ما این نبود...قرار شد فیلم جذابی رو که تلویزیون پخش می کنه معرفی بشه...
    شما مطمئن باش اگه یه نظر سنجی توی این فروم انجام بشه اعضایی که ساکن تهران هستند قطعا بیشترن...
    تازه شبکه پنج تهران رو خیلی از استان های اطراف هم دریافت می کنن.
    من توی کل این تاپیک 2 پست دادم که مربوط میشه به فیلم های شبکه ی پنج که هر دو فیلم هم خوب بوده...شما این دو تا پست واحیانا پست های بعدی منو که مربوط به فیلم های شبکه پنج میشه به ما تهرانی ها و کسایی که شبکه ی پنج رو دریافت می کنن ببخش...
    با این حال اگه ببینم که مخالف ها در رابطه با این موضوع زیاد هست معرفی فیلم های شبکه ی پنج حذف...
    نمی دونم شاید من این طوری احساس می کنم که شما نسبت به من نظر خوبی ندارید و این با عث میشه
    روی پست های من دقیق تر و بی رحمانه تر نظر بدی...این رو فقط به خاطر پست اخری شما نمی گم .قبلا هم مواردی بوده...

همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت سینما یک در یک اقدام شجاعانه 3 تا فیلم ایندشو معرفی کرده...

اگه اشتباه نکنم عید سال پیش سینما و ماوراء هم فیلم های قشنگی پخش کرد که ماتریکس هم از جمله ی اونها بود...
    امیید وارم امسال هم کم نزاره و فیلم های قشنگی پخش کنه...

موفق باشید

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    تا قضیه بالا نگرفته من بیطرف قضاوت میکنم با اجازه.
    اولا در مورد توافق بر معرفی فیلمهای شبکه 5 .من قبلا هم تاپیک رو دنبال میکردم ندیدم توافقی در این مورد شده باشه فقط مدیر انجمن فیلم یه پیشنهاد داد ،مخالف و موافقهایی داشت و روند تاپیک به صورت روال قبل ادامه پیدا کرد.الانم به صفحات قبل نگاه کردم چیزی ندیدم .پس اگه توافقی هم بخواد ایجاد شه باید از این به بعد بشه.
    در مورد اخرین پست Hectorist که فکر میکنم ایشون به پست شما دقت نکرده.

S@eid :
    از فیلم های هفته ی گذشته فقط "ببخشش"پخش نشد.به جاش فیلم رودخانه ی مرموز رو گذاشتن که تکراری بود ولی قشنگ ...
    Hectorist:
    ---------------------------------------------------------------------
    در این مورد هم فکر میکنم Hectorist یکم ،کم لطفی کردن.هر کس به یه سبکی معرفی میکنه.S@eid معمولا یه عکس از فیلم میزاره عوامل مهم فیلم رو مینویسه و دو خطی از موضوع فیلم میگه .اگه هم کسی نظری یا نقدی در مورد فیلم داره پس باید بعد از پخش فیلم بگه (که الانم به همین صورته) .هر دو سبک معرفی شما قابل قبوله.
    نمی دونم شاید من این طوری احساس می کنم که شما نسبت به من نظر خوبی ندارید و این با عث میشه
    روی پست های من دقیق تر و بی رحمانه تر نظر بدی...این رو فقط به خاطر پست اخری شما نمی گم .قبلا هم مواردی بوده...
    S@eid جان مطمینا این طور نیست (من با توجه به دیدن پستها دارم میگم) .این تاپیک به هردوی شما نیاز داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم که گفتم قشنگه...
    شما انتظار داری چی بنویسم...احتمالا شما انتظار داری من یه نقد 30 خطی در مورد فیلم ها اینجا بیارم یا از سایت های دیگه کپی کنم.هکتور جان من به عنوان یه نوجوان 17 ساله به خودم اجازه نمی دم بیام فیلم های کارگردان ها ی بزرگ رو نقد کنم...نه سوادشو دارم نه تحصیلاتشو...من فیلم رو می بینم و به عنوان یه مخاطب میگم که از فیلم خوشم اومده یا نه...چراش هم برمی گرده به سلیقه ی خودم.از دشمن ملت خوشم اومد چون اکشن بود و حادثه ای...بوئنس ایرسی چون روند فیلم کند بود زیاد جذبم نکرد ولی از دیدنش ناراضی نیستم.
    در ضمن من تمام مشخصات مهم فیلم رو همراه خلاصش می نویسم فکر می کنم کفایت کنه...
    عزیز جان توافق ما این نبود...قرار شد فیلم جذابی رو که تلویزیون پخش می کنه معرفی بشه...
    شما مطمئن باش اگه یه نظر سنجی توی این فروم انجام بشه اعضایی که ساکن تهران هستند قطعا بیشترن...
    تازه شبکه پنج تهران رو خیلی از استان های اطراف هم دریافت می کنن.
    من توی کل این تاپیک 2 پست دادم که مربوط میشه به فیلم های شبکه ی پنج که هر دو فیلم هم خوب بوده...شما این دو تا پست واحیانا پست های بعدی منو که مربوط به فیلم های شبکه پنج میشه به ما تهرانی ها و کسایی که شبکه ی پنج رو دریافت می کنن ببخش...
    با این حال اگه ببینم که مخالف ها در رابطه با این موضوع زیاد هست معرفی فیلم های شبکه ی پنج حذف...

همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت سینما یک در یک اقدام شجاعانه 3 تا فیلم ایندشو معرفی کرده...

اگه اشتباه نکنم عید سال پیش سینما و ماوراء هم فیلم های قشنگی پخش کرد که ماتریکس هم از جمله ی اونها بود...
    امیید وارم امسال هم کم نزاره و فیلم های قشنگی پخش کنه...

موفق باشید
    وای این که شد دفاعیه !!!

این حرفا چیه میزنی ؟؟؟ بابا من به شوخی گفتم( به قول یکی از بچه ها : ه ِ هِ ، نترس ما بچه ها رو دوست داریم !!! ( شوخی کردما ) )

ببین معمولا پستهای من رو باید با لهجه مخصوص خودش بخونی ، وقتی جدیه که فیلمی رو توضیح میدم یا نقدش میکنم. وقتی هم شوخیه که پستم به بروبچس تایپیک برمیگرده و طرف حسابم اونان ( البته بعضی اوقات )

این که گفتم حرفا میزنیا هم به حالت شوخی باید بخونی ، اینجوری : حرفا میزنیاااااااااااااااااااا .

ببینم نقد فیلمها چه ربطی به سن و سال داره ؟؟؟ یعنی چون تو 17 سالته و رشته تخصصیت سینما نیست دیگه نباید نظرت رو در رابطه به فیلمها بدی ؟؟؟ به اسم تایپیک توجه کن : ( گفتگو و معرفی فیلمها ) . یعنی هرکسی که فیلم مربوطه رو میبینه می تونه نظر بده ، حالا چه برسه که طرف از اکتیو های تایپیک باشه !!!
    من فقط می خوام نظر بچه ها رو درباره فیلمها بدونم و فکر میکنم اینجوری تایپیک پربار تر میشه . اگه مایل نیستین باشه ، خیالی نیست.

این موضوع معرفی فیلمهای شبکه های استانی چیزی دربارش تصویب نشده . شما بار اولی که اومدی فیلم شبکه استانی معرفی کردی من گفتم به چه دلیل این کار رو نکنیم که فکر می کنم دلیلم منطقی بود.
    ببین تو الان داری یه جورایی میزنی تو سر اونایی که تهرانی نیستن. خوب مگه من گفتم تهرانی ها کمن ؟؟؟ من میگم بیا حق همه بچه ها رو به درستی رعایت کنیم ، اگه قرار باشه هر کی فیلم های شبکه استانی خودش رو معرفی کنه می دونی چی میشه ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط RONN!E;877527
    [b
    بوئنس ایرسی [/b]
    شب به خیر و موفق باشید
    مرد بدون گذشته
    سرزمین فراوانی
    خورد تو پرم اساسی ، به این پست توجه نکرده بودم . آخه اینجوری که حال نمیده ، حداقل اگه می خواستی معرفی کنی کامل معرفی میکردی . ( الان دپرس شدم )

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امشب هم کانال 5 فیلم ترانسپورتر رو برای چندمین بار نشون داد (فیلم محصول 2002 است)
    واقعا دوبله افتضاحی داشت مخصوصا صدایی که برای جیسون استتهام گذاشته بودند
    در مجموع فیلم یه موضوع تکراری و نخ نما شده رو دارد که فقط در کارگردانی صحنه های اکشن جالب توجه است.
    فیلم متکی به بازیگر نقش اول خود است و هرگز نمیتواند حتی در ژانر خود موفق باشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت دومی هم برای فیلم ساخته شده است(در سال 2005)

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هکتور جان شرمنده...من یکم تند رفتم.دعوا تعطیل ...
    فقط از کسایی هم که تاپیک رو می بینن می خوام که نظرشون رو بگن ...فیلم های قشنگ شبکه ی پنج هم معرفی بشه یا نه ؟؟؟تا به قول RONN!E توافق کنیم که دیگه مشکل پیش نیاد...
    خورد تو پرم اساسی ، به این پست توجه نکرده بودم . آخه اینجوری که حال نمیده ، حداقل اگه می خواستی معرفی کنی کامل معرفی میکردی . الان دپرس شدم.
    فکر می کنم اگر فیلم هر هفته رو همون هفته معرفی کنیم بهتره...
    ممکنه کسایی که بازدید می کنن بعد از 3 هفته یادشون بره چه فیلمی قراره پخش بشه...
    ----------
    امشب هم کانال 5 فیلم ترانسپورتر رو برای چندمین بار نشون داد (فیلم محصول 2002 است)
    واقعا دوبله افتضاحی داشت مخصوصا صدایی که برای جیسون استتهام گذاشته بودند
    در مجموع فیلم یه موضوع تکراری و نخ نما شده رو دارد که فقط در کارگردانی صحنه های اکشن جالب توجه است.
    فیلم متکی به بازیگر نقش اول خود است و هرگز نمیتواند حتی در ژانر خود موفق باشد
    قسمت دومی هم برای فیلم ساخته شده است(در سال 2005)
    درسته دوبلش خوب نبود صدای اصلی هنر پیشه ها هم شنیده می شد...
    جالب اینجاست که این فیلم 92 دقیقه بود که ما 68 دقیقه ی اون رو دیدیم.حالا این 24 دقیقه کجا رفته خدا می دونه !!!
    سری دومش نسبت به قبلیه واقعا بهتره...داستانش قشنگ تره...روی صحنه های اکشن و
    جلوه های ویژه هم بیشتر کار کردن...

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •