الان چک کردم مشکلی نداشت؟!
الان چک کردم مشکلی نداشت؟!
دوستان ... التماس میکنم گوشی رو بیشتر از 3 ساعت به شارژ نزنید .... هم برای باتری بده هم شارژر ... از ما گفتن !!!!
من هم نتونستم دانلود کنم ظاهرا" لینک خرابه ،لطفا" جای دیگه آپلود کنید
حق با دوست عزيزمونه ما هم اگه گفتيم شب تا صبح تو شارژ باشه براي چند روز اول بود تا باتري آب بندي بشه
در ضمن وقتي گوشي تو شارژه ازش استفاده نكنيد!
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل R6_WH-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
![]()
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونهاما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟![]()
عزیز این مدل که فکر کنم ep630 نا داره قیمتش تو پایتخت 14 هزار تومنه ....نقل قول:نوشته شده توسط farshadmashadi
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل r6_wh-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونه اما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟
تا الان من به شخصه حدود 15-16 تا هدفون و هندسفری شاخ رو تست کردم ...
مورد اول
ابن هدفون کریتیو از تمام هنسفری ها کیفیتش بیشتره ... ( چه سونی اریکسون .. چه نوکیا .. چه موتورولا و .... )
تا الان بهتر از این هدفون ... یک مدل دیگه ی کریتیو هست که حدو 80 هزار تومان قیمت داره ...
پس تو رده ی زیر 15 تومان بهترینه !
به جرات بگم که هیچ مدل هدفونی حتی تا 35 یا 40 هزار تومان ( مثل سونی ) به گرد پاش هم نمیرسه ....!!!!
نکته ی جالب اینه که وقتی هدفون رو داخل گوش قرار میدی تقریبا" هیچ صدایی نمیشنوی ( وقتی پلیر خاموشه !!!!!! )
...
در مورد اون سوال که فرمودین افت کیفیت داره یا خیر ... باید بگم که داره ...
به این دلیل که سیم خلاء هست و فیش روکش طلا شده ( طلا بهترین فلز رسانا میباشد ) که شما با استفاده از تبدیل
انگار اون روکش رو برمیداری !!!!!
و در نتیجه کیفیت کمی افت میکنه ولی بسیار کم !!! ( حدود 4% )
پس اگه 15 هزار تومان دارین و میخواین هدفون بخرین ... با ضمانت خود بنده برید یدونه از این ep630 بخرید م لذت ببرین !!!!
ولی 2 تا نکته !!!
1 یک مدل سفید هست یک مدل مشکی که مشکیش بهتره ...
2 حتما" از نمایندگی خریداری کنید ....
---------------------------------------------------------------------------> باز هم اگه سوالی هست در خدمتم !
آقا گوشی من ورژن 3.23 اگه بخوام آپدیت کنم
- چه مزایایی داره؟
- با ادسل 128 خیلی خطرناکه؟
- اگه اینترنت قطع شه خیلی خطرناکه؟
- ممکنه توضیحات بیشتر بدید
ممنون
هدفون 2.5 میلیمیتری خوبه یا اینکه 3.5 به همراه تبدیل بگیرم؟
از دوستان آیا کسی گوشی رو با برنامه خود نوکیا از طریق سایتش آبدیت کرده؟من گوشیم ورژن 3.4 هست ،هرچی زدم میگه این آخرین ورژن است.
این گوشی ها که پروداکت کدشون اصل نیست ، ایا Update میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)