عزیزم شما این فرضیه رو بر چه اساسی میگی !؟
بر چه منطقی ؟
با چه آماری ؟
تا حالا فکرشو کردی تنها وظیفه یک framework امنیتی تامین امنیت سیستم به تنهایی نیست و خودش باید از امنیت بالایی برخوردار باشه !؟
من منتظر دلیل شما برای این منظور هستم ... و با ارائه مدارکی به شما نشون میدم آنتی ویروس kaspersky آخرین نسخش از امنیت فوق العاده پائینی بر خورداره و آسیب پذیر هست .
منتظر جوابتون هستم ...
باشد تا با دلیل حرف بزنیم و تاسب رو دور بریزیم توی مسائل امنیتی ....
سلام دوست عزیز
آنطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم اشکال اصلی شما به کاسپرسکی وجود حفره های امنیتی در آن و Self Protection
ضعیف ان است در مورد حفره های امنیتی باید خدمتتان عرض کنم همانطور که قبلا هم گفتم این مشکل در تمامی نرم افزارهای
امنیتی وجود دارد و مسلما وضع کاسپرسکی در این زمینه بدتر از بقیه نیست و حتی همانطور که قبلا گفتم در این
زمینه صادق تر از بقیه عمل می کند و به راحتی می توان گزارشاتی مشابه همین باگی را که شما از کاسپرسکی
گذاشته اید برای سایر نرم افزارهای امنیتی مانند نورتون یا زون آلارم که از آنها استفاده می کنید پیدا کرد .البته اگر
شما آنطور که می گویید اشکالات مستند دیگری دارید حتما برای اطلاع سایر دوستان بگذارید .در مورد امنیت کلی
سیستم من با شما موافق نیستم و به نظر من کاسپرسکی به خاطر استفاده از یک سیستم دفاعی چند لایه از
بسیاری از محصولات دیگر بهتر است و این تنها حرف من نیست و نظر خیلی کارشناسان است که اگر خواستید چند
نمونه از انها را برایتان می گذارم .در مورد تستهای میزان شناسایی ویروسها که فرمودید ارتباطی با امنیت یک
سیستم ندارد من باز با شما موافق نیستم .همانطور که می دانید هر Malware برای مبتلا کردن سیستم ابتدا باید
وارد سیستم شده و اجرا شود اینجا است که هر چه میزان شناسایی یک آنتی ویروس بیشتر است یعنی اگر آن کد
مخرب قبل از اجرا یا ورود به سیستم شناسایی شود دیگر کاری نمی تواند انجام دهد و از طرف دیگر حتما می دانید
اگر یک کد مخرب اجرا شود حتی در حضور بهترین انتی ویروسها هم ممکن است به سیستم آسیب برساند پس
پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و هر چه میزان شناسایی ویروسها بیشتر باشد بهتر است .
در مورد Self Protection کاسپرسکی یکی از بهترین ها است باز برای مقایسه با نورتون می توانید به لینک زیر سری بزنید
که تست مخصوصی در این مورد است :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من هم با شما موافقم به جای اتکای صرف به امار سایتها و نقل قول از سایر منابع بهتر است اگر تجربه اش را
داریم خودمان دست به کار شویم و من از شما می خواهم سری به تاپیک زیر بزنید و امنیت سیستمتان را بررسی و
نتیجه را برای اطلاع بقیه بگذارید .من نتیجه تست با کاسپرسکی و زون الارم را گذاشته ام شما هم نتیجه تست با
نورتون و زون آلارم را بگذارید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید