تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 196 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

Genius جان شما خیلی خوب بحث می کنید.
    منم به خدا قبلا حرف شما رو سطح پایین تر گفتم.
    همین NOD32 که الان مقام آورده تو Av-Comparatives از Self-Protection ضعیفی برخورداره و راحت از لیست Process پرتش میکنن بیرون.من نمیدونم این مسائل هم تست میشن یا نه؟
    یه آنتی ویروس خوب اول باید مواظب پایداری خودش باشه بعد مراقب سیستم شما.
    ولی اینم بگم که کسپراسکای 6 و 7 رو من اصلا نتونستم از حافظه بندازم بیرون.
    Last edited by *Batman*; 16-06-2007 at 06:40.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام و ممنون از لطف شما ...
    در مورد self protection حقیقتا nod32 سرویسی رو داره که در واقع kernel service اون هست ... اسمش هم
    nod32krn.exe و به عنوان یکی از سرویسهای اصلی nod هست ... در واقع بررسی که روی خود این process (توجه بشه به لفظ " خود " -> itself process .... کردم دیدم که از لحاظ protection خوب قدرت خوبی داره ...
    اما خوب با یک ذره به خرج دادن ذکاوت میشه براحتی protection اون رو bypass کرد ... اما مطرح کردم مسئله رو که از لحاظ benchmarking خیلی راهها باید در نظر گرفته بشه .... اما خوب هر آنتی ویروسی ممکنه protection خاص خودشو با توجه به policy های خودش داشته باشه ...
    اما شما یک نگاه با دقت بندازین میبینین اصلا Vulnerability هزار فرسنگ دور تر از protection bypassing هست .. اون هم bypass کردن سرویس و kill کردن اون که ممکنه عملا protection رو bypass نکنه ...! و با هوشی که جدیدا توی engine های آنتی ویروسها میذارن تقریبا این عمل سود خاصی به malicious user نمیرسونه ... !
    اما یک آسیب پذیری به هر نوعی میشه ازش سو استفاده ( misuse ) بشه و در واقع باعث اخلال بشه !
    من تعصبی روی framework خاصی ندارم ... من برای firewall از zone alarm ( فعلا ) استفاده میکنم و برای آنتی ویروس هم norton antivirus و هر از گاهی panda اونم به دلایل شخصی و اطلاعاتی که هر روزه در این مورد کسب میکنم ! حتی من در مورد nod32 صحبت میکنم میتونم بگم برخی feature های خیلی خوب panda رو نداره ... مثل vulnerability detection & vulnerability management که به صورت اتوماتیک با scanning میتونه آسیب پذیر بودن سیستم شما رو report کنه و میتونین از اون طریق برین security bulletin مربوطه رو نصب کنین !
    اما ! مسئله آسیب پذیر بودن یک framework امنیتی چیز دیگه ای هست !
    پیوست » من اصلا به دلایل خاص سیستم desktop خودم لینوکس هست و برای کارهای خاص و موقتی توی ویندوز میام
    Last edited by __Genius__; 16-06-2007 at 07:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه مطلب دیگه :
    فعالیت جناب vtn توی این قسمت در رابطه با share کردن اطاعات قابل تقدیره ....

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان عزیز، در مورد آنتی ویروس های تحت شبکه هم مطالب مقایسه ای چیزی دارید؟
    به شخصه با توجه به قابلیت و قدرت کسپرسکی، میخوام بدونم نسخه ای برای شبکه داره و
    اگه داره در مقایسه با McAfee و Symantec Corporate کارش چطوره ؟ کنسول مدیریتی اون چطوره؟
    ما الان داره 2 سال میشه که symantec با لایسنس رو داریم و قبلاً هم مثل اینکه Panda بوده و
    ویروس یاحسن رو که اون موقع اومده بود، نتونست پیدا کنه ولی symantec تونست پیدا و پاکش کنه.
    الان هم توی تستس که توی یه تاپیک دیگه در مورد اون پک 30 تایی ویروس، symantec ناامیدم کردو
    فقط 18تاش رو پیدا کرد.

اگه جای مطلبم اشتباه بود، ببخشید. درکل اگه در مورد نسخه های شبکه ای و سروری هم مقایساتی
    دارید، خوشحال میشم بخونم.

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقایون قوی ترین آنتی ویروس چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جديدترين نتايج سايت Virus Bulletin (VB100)

June 2007

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه كه آنتي ويروس هايي مثل Dr.WEB --- F-Secure ---- Grisoft AVG ---- و Kaspersky

نتونستند نشان اين دوره رو براي Windows XP SP2 كسب كنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خوبه به همین آماری که دوستمون داده یه نگاه بکنیم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn جان با توجه به صحبت های قبلی که با هم داشتیم. بعد از اینکه کمی سرم خلوت شد اومدم و آخرین نسخه

کسپرسکی رو دوباره امتحان کردم. نسخه ای که من نصب کردم Kaspersky Internet Security 7.0.0.120 است.

تغییرات زیادی در این نسخه انجام شده و من همه این تغییران رو با کمی دو دلی مثبت ارزیابی میکنم. اما بحث من و

یا بهتر بگم ما بر سر پایین آوردن سرعت دانلود و میزان مصرف بالای CPU و Ram در هنگام دانلود فایلهای سنگین بود.

قبل از هر چیز نگاهی به عکس پایین بندازید...

همانطور که در عکس بالا میبینید کسپرسکی دقیقا 50 درصد CPU رو اشغال کرده. البته این رو بگم که این مقدار تا

میزان 70 درصد هم میره بالا اما من در هنگام 50 درصد ازش عکس گرفتم.

در عکس بالا من دارم از سایت Rapidshare.com چندین فایل رو همزمان دانلود میکنم. موقع دانلود کردن فایل ها هیچ

برنامه ای رو بغیر از مرورگر اوپرا باز نکردم. حالا گذشته از میزان مصرف بالای CPU سرعت دانلود من نیز کاهش پیدا

کرده. اگر کلا سرعت دانلودم رو بخوام در زمان دانلود این 8 تا فایل از سایت رپید حساب کنم چیزی حدود 1.5 مگ بر

ثانیه میشه. در حالی که زمانی که من از NOD32 و Outpost Pro استفاده میکردم این سرعت مابین 2 مگ تا 5 مگ

بر ثانیه متغیر بود. ( البته از سایت رپید) این متغیر بودن سرعت دانلود نیز اگر مطلع باشید بستگی به زمان دانلود

فایلها و تعداد افرادی که همزمان دارن این فایل رو دانلود میکنند داره.

اما اگر باز من بخوام حداقل سرعت دانلودم رو در زمان استفاده از ناد32 با کسپرسکی مقایسه بکنم بازم چیزی حدود

یک و نیم برابر میشه.

مشکل دیگه ای که هنوزم در نسخه 7.0 کسپرسکی رفع نشده بر میگرده به زمانی که دانلود فایل ها به 99 درصد

میرسند. مشکل از اینجا آغاز میشه که زمانی که فایل های سنگینی حدود 100 مگ به 99 درصد دانلود برسند کسپر

کلا پدر سیستم رو در میاره و تا این 99 درصد 100 درصد بشه خر خر شدیدی از هارد بلند میشه. انگاری که 4 تا آنتی

ویروس همزمان در حال سکن کردن هارد هستند. در این زمان هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد. نه میشه اپرا رو پایین داد

و نه میشه برنامه دیگه ای باز کرد. فقط آدم باید بشینه جلوی مونیتور و تمام شدن فایل ها رو نظارت کنه. اما این

مشکل در زمان نصب ناد32 دیده نمیشه. و صدای خرخر هم از هارد بلند نمیشه.

مشکل دیگه نسخه 7.0 کسپرسکی میزان مصرف بالای رم آن است. همانطور که در بحث های قبلیم توضیح دادم

کسپرسکی نقاب کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو جلوش گرفته اما وقتی کار به جاهای باریک میکشه این نقاب

برداشته میشه و چهره اصلی اون معلوم میشه. شما فقط کافیه نگاه دقیق تری به عکس بندازید اما این دفعه میزان

اشغال کردن رم رو توسط پروسه های کسپرسکی رو نگاه کنید.

خیلی از افراد میگن که این مقدار طبیعی هستش اما هم من و هم شما و هم همه کسانی که از کسپرسکی

استفاده میکنند میدونند که میزان مصرف کردن پروسه های کسپر در حالت طبیعی اونم بر روی ویندور اکس پی

حتی به 20 مگ هم نمیرسه. این میزانی که در عکس مشاهده میکنید زمانیه که من در حال دانلود کردن 8 نوع فایل

هستم. اما اگر بیام و این 8 فایل رو به 16 تا فایل حداقل 100 مگی تغییر بدم اونوقت هم میزان اشغال کردن رم

توسط پروسه های کسپرسکی بالاتر میره و هم میزان مصرف کردن CPU. اگر لازم شد میزان مصرف کردن سی پی

یو رو در هنگام دانلود 16 تا فایل 100 مگی بصورت عکس بهتون نشون میدم.

در ضمن این رو هم اشاره کنم که من مدام به انجمن های امنیتی و مخصوصا انجمن کسپرسکی سر میزنم اما

مطلب قابل توجهی رو در مورد اینکه چطور میشه پروسه های کسپر رو در حالت عادی قرار داد پیدا نکردم. من تا

چند روزه دیگه فعلا از همین نسخه استفاده میکنم چون وقت عوض کردن اون رو با این همه تنظیمات ندارم. اگر

در طول مدت این چند روز خواستید تنظیم خاصی رو جهت آزمایش بر روی KIS 7 انجام بدم بگید تا شاید کمکی بکنه.

امیدوارم که سرتون رو به درد نیاورده باشم. این بحث رو هم فقط به خاطر اینکه شما و یا کسانی که خواستار بودند

انجام دادم و نه به خاط اینکه بگم ناد32 و یا آنتی ویرس های دیگه خوبن و یا بد. هر آنتی ویروسی نقاط ضعف و

قوت خودش رو داره. اما برای افرادی مانند من که در روز ممکنه 5 تا 15 گیگ دانلود داشته باشند این بحث ها واجبه و

برای همینه که من همیشه دنبال برنامه ای بودم که کمترین تاثیر منفی رو بر روی سرعت دانلود و سی پی یو بزاره.

هنوز هم میگم که اگر کسپرسکی این مشکلش رو بتونه حل بکنه حتما استفاده کنندگان بیشتری پیدا خواهد کرد

اما فعلا تنها دلیل مهمی که باعث استفاده نکردن من و بعضی ها مثل من از این آنتی ویروس شده همین مشکلاتی

هست که بیان کردم وگرنه در تشخیص و شناسایی همه میدونند که فعلا هیچ آنتی ویروسی کسپرسکی نمیشه
    .
    سلام دوست من

ممنون از وقتی که گذاشتی و این تست را انجام دادی , پهنای باند اتصال اینترنتی شما غبطه انگیز است

نمی دانم شما در Web-Antivirus از چه سطحی استفاده می کنید ( با شناختی که از شما دارم احتمالا از

Maximum Protection استفاده می کنید ) ولی برای امتحان Recommended Setting را امتحان کنید و اگر جواب نداد

در تنظیمات همین قسمت Use Streaming Scan را هم امتحان کنید .برای امتحان سرعت هم اینبار از یکی از

سایتهایی که سرعت آپلود و داونلود را چک می کنند استفاده کنید ببینید تفاوتی دارد یا نه ؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عزیزم شما این فرضیه رو بر چه اساسی میگی !؟
    بر چه منطقی ؟
    با چه آماری ؟
    تا حالا فکرشو کردی تنها وظیفه یک framework امنیتی تامین امنیت سیستم به تنهایی نیست و خودش باید از امنیت بالایی برخوردار باشه !؟
    من منتظر دلیل شما برای این منظور هستم ... و با ارائه مدارکی به شما نشون میدم آنتی ویروس kaspersky آخرین نسخش از امنیت فوق العاده پائینی بر خورداره و آسیب پذیر هست .
    منتظر جوابتون هستم ...
    باشد تا با دلیل حرف بزنیم و تاسب رو دور بریزیم توی مسائل امنیتی ....
    سلام دوست عزیز

آنطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم اشکال اصلی شما به کاسپرسکی وجود حفره های امنیتی در آن و Self Protection

ضعیف ان است در مورد حفره های امنیتی باید خدمتتان عرض کنم همانطور که قبلا هم گفتم این مشکل در تمامی نرم افزارهای

امنیتی وجود دارد و مسلما وضع کاسپرسکی در این زمینه بدتر از بقیه نیست و حتی همانطور که قبلا گفتم در این

زمینه صادق تر از بقیه عمل می کند و به راحتی می توان گزارشاتی مشابه همین باگی را که شما از کاسپرسکی

گذاشته اید برای سایر نرم افزارهای امنیتی مانند نورتون یا زون آلارم که از آنها استفاده می کنید پیدا کرد .البته اگر

شما آنطور که می گویید اشکالات مستند دیگری دارید حتما برای اطلاع سایر دوستان بگذارید .در مورد امنیت کلی

سیستم من با شما موافق نیستم و به نظر من کاسپرسکی به خاطر استفاده از یک سیستم دفاعی چند لایه از

بسیاری از محصولات دیگر بهتر است و این تنها حرف من نیست و نظر خیلی کارشناسان است که اگر خواستید چند

نمونه از انها را برایتان می گذارم .در مورد تستهای میزان شناسایی ویروسها که فرمودید ارتباطی با امنیت یک

سیستم ندارد من باز با شما موافق نیستم .همانطور که می دانید هر Malware برای مبتلا کردن سیستم ابتدا باید

وارد سیستم شده و اجرا شود اینجا است که هر چه میزان شناسایی یک آنتی ویروس بیشتر است یعنی اگر آن کد

مخرب قبل از اجرا یا ورود به سیستم شناسایی شود دیگر کاری نمی تواند انجام دهد و از طرف دیگر حتما می دانید

اگر یک کد مخرب اجرا شود حتی در حضور بهترین انتی ویروسها هم ممکن است به سیستم آسیب برساند پس

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و هر چه میزان شناسایی ویروسها بیشتر باشد بهتر است .

در مورد Self Protection کاسپرسکی یکی از بهترین ها است باز برای مقایسه با نورتون می توانید به لینک زیر سری بزنید

که تست مخصوصی در این مورد است :

کد:

ولی من هم با شما موافقم به جای اتکای صرف به امار سایتها و نقل قول از سایر منابع بهتر است اگر تجربه اش را

داریم خودمان دست به کار شویم و من از شما می خواهم سری به تاپیک زیر بزنید و امنیت سیستمتان را بررسی و

نتیجه را برای اطلاع بقیه بگذارید .من نتیجه تست با کاسپرسکی و زون الارم را گذاشته ام شما هم نتیجه تست با

نورتون و زون آلارم را بگذارید :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آنتي ويروس Avast Professional 2007 4.7.1001 هر ويروسي رو پاك مي كنه البته با آپديتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •