برای نصب نسخه 2012 آدرس سرور و پورت 80 رو نشون می ده.سرور چی رو باید وارد کنیم؟
برای نصب نسخه 2012 آدرس سرور و پورت 80 رو نشون می ده.سرور چی رو باید وارد کنیم؟
هنگام نصب این سایت رو وارد کردم ولی نصب نشد.
ببین اون آدرس بالا رو خودش رو نباید وارد کنیا ! داخل آدرسی که گذاشتم میری اونجا توضیح داده چه آدرسی رو باید جایگزین کنی !
![]()
Last edited by Serenity; 07-02-2012 at 00:02.
1 - برنامه avg رو باز نمایید و کلید F8 رو بزنید.
2-در سمت چپ به قسمت UPDATE بروید و گزینه URL رو کلیک کنید.
3-کلید ADD رو بزنید و به ترتیب زیر نام SERVER و URL رو وارد نمایید.
گزینه OK رو کلیک نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-با move up سرور جدید avg.com رو انتقال دهید به سرور شماره یک و تیک دو سرور پایینی
update primary server و update backup server رو بردارید.توجه داشته باشید فقط سرور avg.com تیک داشته باشد.
5-حال در قسمت سمت چپ برنامه "Manage" رو کلیک نمایید و از منوی روبرو گزینه
DELETE TEMPORARY UPDATE FILS رو کلیک نمایید و گزینه YASرو کلیک نمایید.
حال تمام پنجره ها رو کلیک نمایید.و اقدام به آبدیت برنامه نمایید.
Last edited by milad_gta; 07-02-2012 at 01:26.
من تو مرحله نصبش موندم آپدیت نمی خوام فعلا.داخل اون سایت ایرانی هم شدم.سایتی رو که گفته بود وارد کردم ولی باز هم نصب نشد.اگر ممکنه شما خودتون نسخه 2012 اینترنت سکیوریتی رو داونلود کنید تا بفهمید مشکل چیه.
یک اسکرین از مراحل نصبتون بزارید ، یا مرحله ای که مشکل داید تا دوستان راهنمایی کنند .
اسکرین نمی خواد که وقتی نصبش می کنی تو همون مراحل اول نصب یک صفحه میاد که دو قسمت داره .قسمت اول آدرس سرور رو می خواد .پورت 80 رو خودش زده.قسمت دوم مخصوص کسانیه که از وی پی ان استفاده می کنند که باید یوزر و پسوردشون رو وارد کنند.من تو قسمت اول مشکل دارم هر سروری رو وارد می کنم اشکال می گیره و نصب ادامه پیدا نمی کنه.
اگر اسکرین بزارید یا توضیحاتی که در اون مرحله درج شده بهتر میتونیم راهنمایی کنیم ، نمیشه که هر برنامه رو دانلود و تست کنیم .
رو وارد کردید ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور رو برا چی میخواد ؟ آپدیت ؟ ( برا اینکه میگم اسکرین بگیرید ) اگه برا آپدیت میخواد همین بالایی رو باید درج کنید .
احتمالا باید که در زمان نصب به اینترنت وصل باشین
کسی نیست جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)